Istekao ugovor Pjaniću. Možda je odlučio da okonča karijeru u BiH.fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jun 11, 2024 7:39 pmIma dobar Brazilac Santos u Larnaci, mozemo li njega kako na posudbu dovesti![]()
Na koje pozicije smo do sad doveli igrače, može i u pp ako nije za foruma.
Jbg u Beogradu, Zagrebu ili Splitu je bolji zivot nego u Sarajevu. Nije Pjanić budala da ovdje boravi i odgaja djecu, pogotovo ne jer je sad u emiratima.Jacksparrow je napisao/la: ↑uto jun 11, 2024 8:18 pmPjanic bi bio pravi boom, al moze se on jos naklepati para vani dzaba forma. Jbg u Srbiji i Hrvatskoj je normalno da neko proslavljeno ime dodje u bilo koji klub.
Nema.sa coricem se pricalo puno ranije.
Sve je pod kontrolom....no sikirkkifanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jun 11, 2024 7:37 pmA kako to mi tek doveli SD , trener sutra , a vec dogovorili 5 igraca ? Po cijoj zelji i ko je dogovarao?
Toga sam se i pribojavao, meni to nema logike, ko ga je onda doveo, valjda uposlis SD-a da radi te stvari, a nama nije ni gorilo da trazimo novi strucni stab.
Prvi vikend u augustuJacksparrow je napisao/la: ↑uto jun 11, 2024 10:28 pmAko budemo ozbiljni na pojacanjima, mogli bi fino iskoristit to sto su konkurenti fokusirani na euro takmicenja. Kada starta nova sezona jel polovinom jula ili kasnije?
Nama su konkurenti Posušje, Sloga i Široki, ne Borac, Zrinjski, Velež i Sarajevo…
Hvala ti druže, ti si nam jedina nada za dobre informacije u ovom trenutku.