Najlakše otjerat sve al nije ni to rješenje. Nismo zbog Turanjaninovih 2 utakmice ukupno i Dubačkićeve 3 u zoni ispadanja.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jan 19, 2024 3:24 pmOtkud mi onda u zoni ispadanjamilanribar je napisao/la: ↑pet jan 19, 2024 2:37 pmGalić može dat ruke da se mijenja s Ovčinom na desnoj strani, Dubačkić ne znam jel dovoljno igrao da kažemo da je krampa imao je dobrih izdanja, Turanjanin kažu da je među najspremnijim na početku ovih priprema a ni njega nismo dovoljno vidjeli na poziciji koju igra, Biber je misterija doveden kao naš bivši omladinac dobio šansu ništa nismo vidjeli osim što doda prvom do sebe i krije se od lopte, prednost je što nije skup jedino...505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jan 19, 2024 2:31 pmSta Dubackic,Galic, Turanjanin i Biber jos uvijek rade u klubu?
Krpic isto, pun mi je k njegove histerije, daj kakvog mladjeg napadaca
Turanjanin najspremniji hahaha, lik je znao odigrat utakmice po poluvrijeme da lopte ne dirne
Biber jeftin, ha ya, jeftin je i onaj iz Vrbanjuse pa ne znaci da je za Zelju
Dubackic majstor kiksara nije imao sansi, imao je i vidjelo se kakva je krampa
Nama su najbolji igrači nestali s terena, pojačanja od kojih smo očekivali nešto Ovčina, Ćosić nisu postojali. Sad imamo trenera koji ne trpi glumce nadam se, pa vidjet ćemo...

da su malo bolje okolnosti oko svega vjerujem da bi tako i bilo posle epizode u Feneru.
🤍