Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Sky1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 18, 2024 10:41 pm

Nije nas ni Amar htio ošteti, malo se kockao sa Željom, krenulo po zlu i šta, treba ga šikanirati, tjerati, a donio titule. Isto i Bekrić, slične stvari radi, pa šta. Trenutno sjajni ali zaista sjajni UO, radi isto, malo se kocka sa Željom, pa nećemo ih valjda tjerati zbog toga. Željo nema neprijatelje, znači neJmaaa! Ko kod kaže suprotno laže. Ko god misli da zna i da može bolje eno kluba, a ima i email, javiti se bujrum. Ima možda imaginarne ali oni nisu bitni.

SamoNapad
Kontakt:

čet jan 18, 2024 10:50 pm

Naš klub je ostao u nekim prosim vremenima gdje si igracima obecavao na ime i kluba da ce se prodati i slicno. Koja je uprava uspjela 5 godina biti , nijedna . Ili nemaju para ili nemaju rezultat , bez para mozes mahati ušima. Nek se raspitaju kako je Amara prosao u zadnjem mandatu sa svojim starim fazonima . Prvi su ga igraci nabili na onu stvar, mogu oni u podcastima ***ti da je Amar Željo kad su ga i oni prvi prodali. Mjesec dana do utakmice imas u ekipi igrace koji nece da budu tu a i ovi što su tu ne znaju od kud oni u Želji. Bolje od nas ne mogu tako da ne mogu nigdje pare zaraditi a kod nas ih nema da zarade. Kakva je motivacija Krpicu, Mekicu nikakva zato cemo biti zakucani na dno. Gdje to oni mogu zaradit para, nijednom klubu iz naše lige ne trebaju jer ima mlađih i boljih a za inostranstva nemaju mladosti a ni kvaliteta. Ovo sto valja od juniora i kadeta ce bolje igrati jer se mogu probiti na scenu da bi se prodali. A mi smo bliže Federaciji nego što se misli, u zdravlje amovci, bekrije i slični. Nije meni Željo Amar a bgm ni predsjednici, više mi je Željo momci koji su se sa Odom mjerilima sa Standardom, Tanovcima i Šulentom i to onako momacki i mangupski. Rozi džemperi,hrpe betona i kukavice od igrača nisu Željo .

Z_1921
Kontakt:

čet jan 18, 2024 10:58 pm

salle86 je napisao/la:
čet jan 18, 2024 6:06 pm
Z_1921 je napisao/la:
čet jan 18, 2024 5:51 pm
salle86 je napisao/la:
čet jan 18, 2024 1:48 pm
A šta ćemo sa onima kojima je njihovo zdravlje preče od svega, koji su se svega nagledali i zasitili. I vide da ne mogu ništa promjeniti, pa biraju radije da ne idu da gledaju sve to još i uživo?
Ni oni nisu pravi navijači?
Koliko god neko bježao od odgovornosti, ovde se jedina promjena može desiti kad krene sa juga, sve do tad je pišanje uz vjetar.
Idi onda u pozoriste i cuvaj zdravlje :palacgore:
Jelde
Jesi to sam smislio ili ti je neko pomogao
https://nps.ba/repertoar
Eto ga, cuvaj zdravlje Salle, je.bo fudbal.

Sheldon
Kontakt:

čet jan 18, 2024 11:22 pm

Grupa ljudi je odredila strategiju kluba. Ta strategija je davala rezultate odredjeno vrijeme, a onda dozivljava strmoglavi pad. Dio te grupe napusta klub, a dio ostaje da proba spasiti sto se spasiti da. Puno kritike za trenutne, a malo za donedavne.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

ublehas
Kontakt:

pet jan 19, 2024 7:35 am

salle86 je napisao/la:
čet jan 18, 2024 10:29 pm
@ublehas
Druže kad me već vučeš za jezik
Šta konkretno MJO može kao član UO doprinijeti klubu. Samo to eto.
Ne ulazim uopšte u to ko je kakav čovjek, jel navijač ili nije i slično. Znači neko je digao ruku za tu osobu i tu je sad u prilici da se glas pika u najvažnijim odlukama za klub.
To evo mogu i ja biti, ti, peti deseti.
Makar se razumijem u ovaj sport a i tu sam na Grbavici od kad znam za sebe.
A i ostali članovi bi se mogli ovako protabiriti.

De bolan da se prestanemo međusobno makar lagati i pravdati sve živo.
Pola ljudi u klubu su tu da dižu ruke samo za nekog nalogodavca. Bog me ubijediti ne može da nije tako.
I nema toga Boga koji bi me natjerao da radim protiv interesa kluba. Misliš da nema takvih među nama? De ba
Ja stvarno ne znam šta ko radi u UO. Ono što znam je da predsjednik UO bira ostatak UO. Bar je tako statutom predviđeno. Zašto je Jusuf nekog izabrao, ni to ne znam. Siguran sam da misli da mu mogu pomoći na neki način. Isti taj Jusf je jedan od najzaslužniji što nam nije uzet stadio, i što smo dobili dosta više novca od opštine i grada nego prije dvije tri godine.
Da li je ovo najbolji UO koji smo imali, ne mislim. Da li su ovo najbolji ljudi koji postoje, sigurno nisu, ali jebi ga, ovo su jednin ljudi koji su se htjeli prihvatiti ovog posla.
Kako sam čuo, predstvanici iz skupštine su pričali sa mnogo kandidata, pa i sa dosta bivših predsjednika, pa niko nije htjeo da uđe u strukture kluba.

To je jedini razlog što pravadam nekog. Ne zato što volim ili ne volim ljude u klubu.Da se razumijemo, ove iste diskusije vodim vezano sa 90% stvari. Svi znaju kako neko ne zna i kako nije trebao to ovako ili onako, a niko da se prihvati posla i to uradi kako treba.
Tačno je da nešto vjerovatno možemo i ti i ja, ali isto tako je fakt da ni ti ni ja nismu ušli u UO. Ja siguno ne bi ni da mi sad ponude. Bi li ti? Eto zapitaj se i iskreno odgovori. I nemoj priče, ja ne znam, ali neko drugi zna. Ako si siguran da možeš bolje od bilo koga tamo i da imaš vremena i volje boriti se sa vjetrenjačama, toiđi i prijavi se. Reci evo ja hoću da pomognem na taj i taj način, pa neka te odbiju. Onda ćeš imati pravo da kažeš oni neće pomoć i hoće da sve drže u svojim rukama.

Dzezvar
Kontakt:

pet jan 19, 2024 8:01 am

Sheldon je napisao/la:
Grupa ljudi je odredila strategiju kluba. Ta strategija je davala rezultate odredjeno vrijeme, a onda dozivljava strmoglavi pad. Dio te grupe napusta klub, a dio ostaje da proba spasiti sto se spasiti da. Puno kritike za trenutne, a malo za donedavne.
A i tu ima i druga strana price.Koliko znam Edis nije bio za smjenu Basica,i bio je za to da on ostane do kraja godine.U medjuvremenu bi se radilo na razgovorima sa arapima gdje bi se sve dogovoreno sprovelo kroz ugovore (ne sporazume).Na sljedecm sastanku UO je izglasana ostavka Basicu jer su neki od clanova UO promijenili stav.Edis je tada rekao da dok je on tu se nece klupske pare davati kao odsteta Basicu,te da oni koji su izglasali istu nadju novce za to.Sutradan su se Tanovic i C.o pojavili sa 21 000 eura koje su im dali arapi,te je Basic i otpusten.Vidjevsi da nema podrsku ostatka UO Edis podnosi ostavku.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

kvalitet
Kontakt:

pet jan 19, 2024 8:35 am

Dzezvar je napisao/la:
pet jan 19, 2024 8:01 am
Sheldon je napisao/la:
A i tu ima i druga strana price.Koliko znam Edis nije bio za smjenu Basica,i bio je za to da on ostane do kraja godine.U medjuvremenu bi se radilo na razgovorima sa arapima gdje bi se sve dogovoreno sprovelo kroz ugovore (ne sporazume).Na sljedecm sastanku UO je izglasana ostavka Basicu jer su neki od clanova UO promijenili stav.Edis je tada rekao da dok je on tu se nece klupske pare davati kao odsteta Basicu,te da oni koji su izglasali istu nadju novce za to.Sutradan su se Tanovic i C.o pojavili sa 21 000 eura koje su im dali arapi,te je Basic i otpusten.Vidjevsi da nema podrsku ostatka UO Edis podnosi ostavku.
Znači “otjeran” (ne bukvalno) je čovjek koji je jedini imao normalno razmišljanje, tu mislim na ovu “saradnju” s Arapima, prvo ugovor, pa sve ostalo. Pa hebote ovdje nas je na forumu više nas o tome govorilo, da se moramo osigurati ugovorima jer Arapima nije vjerovati na riječ, da moramo bolje naplatiti angažman Hakima itd. Ne mogu da vjerujem da je Tanović bio toliko naivan glede te saradnje, baš je ispalo kao potez očajnika.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Jacksparrow
Kontakt:

pet jan 19, 2024 9:53 am

Velez ubjedljivo radi najbolje od svih, ostali su svi na staklenim nogama. Mi smo bar deset puta jaci mogli biti i organizacijski i finansijski.
FCŽ

SamoNapad
Kontakt:

pet jan 19, 2024 10:08 am

Jacksparrow je napisao/la:
Velez ubjedljivo radi najbolje od svih, ostali su svi na staklenim nogama. Mi smo bar deset puta jaci mogli biti i organizacijski i finansijski.
Ma jasno ko dan, uspješni ljudi se uvezuju.
Nece ti ozbiljna poslovna osoba bacati pare na saradnju sa sumnjivim likovima. Pa nek to shvati kako ko hoce. Više ni državne pare ne mozes izvući na šuplju.
Samo nek se postavi neko na mjesto drugih da imas pare da li bi bacao pare i davao sumnjivim facama koji hoce da tuđim parama upravljaju.
Zato i nemamo kandidata ozbiljnih, sve nekakve ublehe i egoisti.

kvalitet
Kontakt:

pet jan 19, 2024 10:33 am

Pa Kevelj je 100 puta mutniji od Mirvića npr. Mogao bih roman ispisati o njegovim sumnjivim rabotama, vezama s politikom ili bolje rečeno politikama, njegovoj firmi, tenderisanju, pokušajima kupovine diplome…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

AdmirA
Kontakt:

pet jan 19, 2024 10:38 am

A kod nas i dalje Miske vs Amar. Živimo u prošlosti.

cikoradovic
Kontakt:

pet jan 19, 2024 11:14 am

Mnogi nisu bili na strani sadašnjeg predsjednika Veleža, kad su vidjeli da radi kako treba i da je na ozbiljnom putu, vratili su se. Pekušić sa kojim je potpisana saradnja jučer je jedan od njih.

Tačno je to, kad bi se ujedinili i okupili ljudi koji su uspješni u mnogim sferama, bili bi deset puta jači od ostalih. Imamo i znanja i ljudi koji su sposobni da oforme jedan jaki korpus.

ISB87
Kontakt:

pet jan 19, 2024 11:19 am

imali bi jak korpus, ali svako od njih bi da se jedini pita. i tu nastaje problem, tako da od toga nikad nista nece bit ili ce bit ali kratkog vijeka.
MIRZA RASCIC

Majkel
Kontakt:

pet jan 19, 2024 1:04 pm

https://www.klix.ba/sport/nogomet/velez ... /240119039

Ovako se to radi, a ne kao kod nas. Predstavljaju se historijski "generalni sponzori" od kojih ne dobijemo marke.

Sky1
Kontakt:

pet jan 19, 2024 1:19 pm

Plavo proljeće 🎉

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jan 19, 2024 2:17 pm

Sky1 je napisao/la:
pet jan 19, 2024 1:19 pm
Plavo proljeće 🎉
Nemoj hljeba ti :)
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pet jan 19, 2024 2:31 pm

Sta Dubackic,Galic, Turanjanin i Biber jos uvijek rade u klubu?

Krpic isto, pun mi je k njegove histerije, daj kakvog mladjeg napadaca

milanribar
Kontakt:

pet jan 19, 2024 2:37 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:

Galić može dat ruke da se mijenja s Ovčinom na desnoj strani, Dubačkić ne znam jel dovoljno igrao da kažemo da je krampa imao je dobrih izdanja, Turanjanin kažu da je među najspremnijim na početku ovih priprema a ni njega nismo dovoljno vidjeli na poziciji koju igra, Biber je misterija doveden kao naš bivši omladinac dobio šansu ništa nismo vidjeli osim što doda prvom do sebe i krije se od lopte, prednost je što nije skup jedino...

teatrale36
Kontakt:

pet jan 19, 2024 2:58 pm

Što Galića stavljaš ovde?

505 VITEŠKA
Kontakt:

pet jan 19, 2024 3:24 pm

milanribar je napisao/la:
pet jan 19, 2024 2:37 pm

Galić može dat ruke da se mijenja s Ovčinom na desnoj strani, Dubačkić ne znam jel dovoljno igrao da kažemo da je krampa imao je dobrih izdanja, Turanjanin kažu da je među najspremnijim na početku ovih priprema a ni njega nismo dovoljno vidjeli na poziciji koju igra, Biber je misterija doveden kao naš bivši omladinac dobio šansu ništa nismo vidjeli osim što doda prvom do sebe i krije se od lopte, prednost je što nije skup jedino...
Otkud mi onda u zoni ispadanja

Turanjanin najspremniji hahaha, lik je znao odigrat utakmice po poluvrijeme da lopte ne dirne
Biber jeftin, ha ya, jeftin je i onaj iz Vrbanjuse pa ne znaci da je za Zelju
Dubackic majstor kiksara nije imao sansi, imao je i vidjelo se kakva je krampa

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Loris1971 i 25 gostiju.

Prijava