Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet dec 21, 2023 11:36 am

Ko je prvi? Zar se mora u nekim siframa pisati ako ce vec zvanicno izaci.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 21, 2023 11:37 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet dec 21, 2023 11:38 am

ode pitarsko pasce **** li te onaj koji te doveo

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet dec 21, 2023 11:42 am

Dzezvar je napisao/la:
čet dec 21, 2023 11:37 am
SIMA_SIMAU je napisao/la:

slika
Hvala drug, idemo dalje.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Valter
Kontakt:

čet dec 21, 2023 12:31 pm

U prostorijama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu danas je održan žrijeb osmine finala Kupa naše zemlje.
U bubnju će se našlo 11 premijerligaša, svi osim Željezničara, koji je ispao od Slobode.

I naravno ako se hoće zamijeniti teze, za sve krivi Arapi, a za Nerminom treba suze roniti. Još umjesto da prihvatimo ponuđenu ostavku mi dadosmo cca. 50.000 odštete.
Eh sad zašto je to tako odrađeno ...
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

milanribar
Kontakt:

čet dec 21, 2023 12:51 pm

Valter je napisao/la:
čet dec 21, 2023 12:31 pm
U prostorijama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu danas je održan žrijeb osmine finala Kupa naše zemlje.
U bubnju će se našlo 11 premijerligaša, svi osim Željezničara, koji je ispao od Slobode.

I naravno ako se hoće zamijeniti teze, za sve krivi Arapi, a za Nerminom treba suze roniti. Još umjesto da prihvatimo ponuđenu ostavku mi dadosmo cca. 50.000 odštete.
Eh sad zašto je to tako odrađeno ...
Pretpostavljam da su se naknadno javili arapi sa ovom vrstom saradnje te se iskoristila prilika koja bi mogla da preraste u nešto više. Vrijeme će pokazat jesmo li napravili pravi potez...

Mulalic Edis
Kontakt:

čet dec 21, 2023 12:55 pm

Rustemovic je osim losih partija pokazao da je pravi mis i karakterno. Kao igrac s najvise iskustva krio se i mahao rukama na ovih 15 tak utakmica koje je odigrao. Bas se vidjelo da ima problem u glavi. Ali eto nama je sportski za njega garantovao, da je on taj. Uglavnom, ozbiljan promasaj, mnostvo gresaka i izgubljenih lopti. Nikad vise Zeljeznicar.
Grande Miske 💪

Sky1
Kontakt:

čet dec 21, 2023 2:23 pm

Mi, ako bismo imali kompletiranu ekipu prije odlaska na pripreme i da to budu kvalitetna pojačanja imamo se čemu nadati, ako to bude kao do sada povuci potegni, a prvenstvo počelo, federalna nam ne gine. Nadam se da se radi na rjeśavanju igračkog kadra. Za Rustemovića smo svi znali i prije ove objave. Ako nam je direktor fan shopa otišao na godišinji početkom sezone i zbog toga su kasnili dresovi kada su najpotrebniji bili, otići će oni kolektivno na novogodišnje praznike, pa se poslije baviti igračkim kadrom, meni je ovo izglednije da će se desiti. Nisam optimista.

ublehas
Kontakt:

čet dec 21, 2023 2:39 pm

Evo šta kaže bivši trener Zrinjskog koji ima puno para više od nas.
"Jako teško je dovesti igrača u bh. nogomet, imao sam iskustvo posljednjeg prelaznog roka, igrači ne žele doći i to je gola istina. Zvao sam igrača koji je otišao u Slaven Belupo, to je komparacija. Zvao sam igrača u prvaka države koji igra desetak evropskih utakmica, a on ode u Slaven Belupo".

Ovo sam čisto stavio zbog raznih komentara što nismo doveli ovog ili onog...

Iskrano se nadam (vjerujem) da ćemo u ovom prelaznom roku dovesti bolje igrače nego ove koje imamo, ali da se ne lažemo neće biti lako. Maleni su npr. doveli ovu dvojicu ubleha gdje su za jednog platili fino obeštečenje za naše uslove, a drugom dali platu veću nego što ima naš komplet prvi tim, i oni su im vratili to sa jednom asistencijom i jednim golom u kupu...I onda se neko čudi kako smo mogli fuliti sa Rustemovićem ili Turanjaninom...

kvalitet
Kontakt:

čet dec 21, 2023 3:25 pm

ublehas je napisao/la:
"Jako teško je dovesti igrača u bh. nogomet, imao sam iskustvo posljednjeg prelaznog roka, igrači ne žele doći i to je gola istina. Zvao sam igrača koji je otišao u Slaven Belupo, to je komparacija. Zvao sam igrača u prvaka države koji igra desetak evropskih utakmica, a on ode u Slaven Belupo".

Iskrano se nadam (vjerujem) da ćemo u ovom prelaznom roku dovesti bolje igrače nego ove koje imamo, ali da se ne lažemo neće biti lako. Maleni su npr. doveli ovu dvojicu ubleha gdje su za jednog platili fino obeštečenje za naše uslove, a drugom dali platu veću nego što ima naš komplet prvi tim, i oni su im vratili to sa jednom asistencijom i jednim golom u kupu...I onda se neko čudi kako smo mogli fuliti sa Rustemovićem ili Turanjaninom...
Daj mu veće pare i doći će, većina igrača, vrlo jednostavno. Da je Zrinjski ponudio duplo u odnosu na Belupo, pitao bih te gdje bi igrač igrao danas.

Što nas vraća na priču o parama i da nam treba investitor koji će omogućiti budžet od 10-ak miliona. Bez toga nikad nećemo biti konkurentni, bez obzira na Arape, posudbe eventualne i slično. Iako čak ni to nije garancija, ali jeste nužna pretpostavka. Sve druge priče su ubleharenje, a vrijeme će to i pokazati. Jedino ako nam nije cilj kao Velež ponositi se trećim mjestom na polusezoni i “nikad boljem rezultatu nakon završenog jesenjeg dijela sezone”.

Imate kone koje dovedu koga hoće haman, rijetko koga da nanišane, a da ne dođe. Sreća naša pa su toliko mutavi da ne znaju s parama, pa preplaćuju nekakve prevare od igrača.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

salle86
Kontakt:

čet dec 21, 2023 3:46 pm

slika

Samo da pozdravim "Meku" koji ima kad lajkati po FB komentare gdje se on "hvali"
🤣🤣🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

neroazzuro
Kontakt:

čet dec 21, 2023 3:48 pm

Da dovedeš sad Mbappe-a opet mu valja u Banja Luci primit gol iz penala ili 5metarskog ofsajda ako FK "Političkoj organizaciji" zatreba.
Problem je na vrhu, na na dnu.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet dec 21, 2023 4:38 pm

salle86 je napisao/la:
čet dec 21, 2023 3:46 pm
slika

Samo da pozdravim "Meku" koji ima kad lajkati po FB komentare gdje se on "hvali"
🤣🤣🤣
Neka oni njega prodaju pa neka onda lajka sta hoce.

ublehas
Kontakt:

čet dec 21, 2023 4:47 pm

kvalitet je napisao/la:
čet dec 21, 2023 3:25 pm
ublehas je napisao/la:

Daj mu veće pare i doći će, većina igrača, vrlo jednostavno. Da je Zrinjski ponudio duplo u odnosu na Belupo, pitao bih te gdje bi igrač igrao danas.

Što nas vraća na priču o parama i da nam treba investitor koji će omogućiti budžet od 10-ak miliona. Bez toga nikad nećemo biti konkurentni, bez obzira na Arape, posudbe eventualne i slično. Iako čak ni to nije garancija, ali jeste nužna pretpostavka. Sve druge priče su ubleharenje, a vrijeme će to i pokazati. Jedino ako nam nije cilj kao Velež ponositi se trećim mjestom na polusezoni i “nikad boljem rezultatu nakon završenog jesenjeg dijela sezone”.

Imate kone koje dovedu koga hoće haman, rijetko koga da nanišane, a da ne dođe. Sreća naša pa su toliko mutavi da ne znaju s parama, pa preplaćuju nekakve prevare od igrača.
E to, ponudi mu duplo vise para od Belupa nas je i dovelo u situaciju da sada maksimalno mozemo dovesti Turanjanina. Takvo razmišljanje nam je i napravilo dugovi od 10miliona. Pa mi smo Zecu duzni 200.000tinjak hiljada...liku koji je odigrao samo nekoliko tekmi. Zato sam gore i napisao da su ti isti pitari fali bruku para za neke ublehe...
Davati para vise nego sto mozes i razmisljati mozda ovo upali, a ako upali vrsti ce nam se višestruko, nas vodi u gasenje ili jako blizu toga. To nije moje misljenje, to je iskustvo u zadnjih 20ak godina.

fanaticZeljin
Kontakt:

čet dec 21, 2023 5:18 pm

Brajlović , Hasukic, Sero.... Nema top pojacanja🤣🤣🤣
Srcu draga, boja PLAVA !

Sky1
Kontakt:

čet dec 21, 2023 5:45 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Pa slabimo Goška direktnog konkurenta za ispadanje, nije to loše 😀
PS
Menalo kod malenih sve su prilike.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet dec 21, 2023 5:48 pm

Sky1 je napisao/la:
čet dec 21, 2023 5:45 pm
Pa slabimo Goška direktnog konkurenta za ispadanje, nije to loše 😀
PS
Menalo kod malenih sve su prilike.
Menalo ce u Zrinjski...kakav crni Sero goni to govno sto dalje.

Dzezvar
Kontakt:

čet dec 21, 2023 5:53 pm

Onaj clanak o njima dvojici je cisto dizanje cijene...Husaricevi igraci i ono je njegov pokusaj trpanja igraca jer zna da nam gori a i konta evo arapa evo para...
Ne obracajte paznju na to.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Bozidar Radosevic
Kontakt:

čet dec 21, 2023 6:11 pm

Dzezvar je napisao/la:
Onaj clanak o njima dvojici je cisto dizanje cijene...Husaricevi igraci i ono je njegov pokusaj trpanja igraca jer zna da nam gori a i konta evo arapa evo para...
Sjedio nam je Husara sa vrlim SD prije par dana, ne otpisuj tek tako.

Norsborg
Kontakt:

čet dec 21, 2023 6:21 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
čet dec 21, 2023 6:11 pm
Dzezvar je napisao/la:
Sjedio nam je Husara sa vrlim SD prije par dana, ne otpisuj tek tako.
Imamo mi ljude iz sjene koji nam rade transfere. Bice to dobro.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 26 gostiju.

Prijava