SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 11:36 amKo je prvi? Zar se mora u nekim siframa pisati ako ce vec zvanicno izaci.
Hvala drug, idemo dalje.Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 11:37 amSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 11:36 amKo je prvi? Zar se mora u nekim siframa pisati ako ce vec zvanicno izaci.
![]()
Pretpostavljam da su se naknadno javili arapi sa ovom vrstom saradnje te se iskoristila prilika koja bi mogla da preraste u nešto više. Vrijeme će pokazat jesmo li napravili pravi potez...Valter je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 12:31 pmU prostorijama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu danas je održan žrijeb osmine finala Kupa naše zemlje.
U bubnju će se našlo 11 premijerligaša, svi osim Željezničara, koji je ispao od Slobode.
I naravno ako se hoće zamijeniti teze, za sve krivi Arapi, a za Nerminom treba suze roniti. Još umjesto da prihvatimo ponuđenu ostavku mi dadosmo cca. 50.000 odštete.
Eh sad zašto je to tako odrađeno ...
Daj mu veće pare i doći će, većina igrača, vrlo jednostavno. Da je Zrinjski ponudio duplo u odnosu na Belupo, pitao bih te gdje bi igrač igrao danas.ublehas je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 2:39 pmEvo šta kaže bivši trener Zrinjskog koji ima puno para više od nas.
"Jako teško je dovesti igrača u bh. nogomet, imao sam iskustvo posljednjeg prelaznog roka, igrači ne žele doći i to je gola istina. Zvao sam igrača koji je otišao u Slaven Belupo, to je komparacija. Zvao sam igrača u prvaka države koji igra desetak evropskih utakmica, a on ode u Slaven Belupo".
Ovo sam čisto stavio zbog raznih komentara što nismo doveli ovog ili onog...
Iskrano se nadam (vjerujem) da ćemo u ovom prelaznom roku dovesti bolje igrače nego ove koje imamo, ali da se ne lažemo neće biti lako. Maleni su npr. doveli ovu dvojicu ubleha gdje su za jednog platili fino obeštečenje za naše uslove, a drugom dali platu veću nego što ima naš komplet prvi tim, i oni su im vratili to sa jednom asistencijom i jednim golom u kupu...I onda se neko čudi kako smo mogli fuliti sa Rustemovićem ili Turanjaninom...
Neka oni njega prodaju pa neka onda lajka sta hoce.
E to, ponudi mu duplo vise para od Belupa nas je i dovelo u situaciju da sada maksimalno mozemo dovesti Turanjanina. Takvo razmišljanje nam je i napravilo dugovi od 10miliona. Pa mi smo Zecu duzni 200.000tinjak hiljada...liku koji je odigrao samo nekoliko tekmi. Zato sam gore i napisao da su ti isti pitari fali bruku para za neke ublehe...kvalitet je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 3:25 pmDaj mu veće pare i doći će, većina igrača, vrlo jednostavno. Da je Zrinjski ponudio duplo u odnosu na Belupo, pitao bih te gdje bi igrač igrao danas.ublehas je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 2:39 pmEvo šta kaže bivši trener Zrinjskog koji ima puno para više od nas.
"Jako teško je dovesti igrača u bh. nogomet, imao sam iskustvo posljednjeg prelaznog roka, igrači ne žele doći i to je gola istina. Zvao sam igrača koji je otišao u Slaven Belupo, to je komparacija. Zvao sam igrača u prvaka države koji igra desetak evropskih utakmica, a on ode u Slaven Belupo".
Ovo sam čisto stavio zbog raznih komentara što nismo doveli ovog ili onog...
Iskrano se nadam (vjerujem) da ćemo u ovom prelaznom roku dovesti bolje igrače nego ove koje imamo, ali da se ne lažemo neće biti lako. Maleni su npr. doveli ovu dvojicu ubleha gdje su za jednog platili fino obeštečenje za naše uslove, a drugom dali platu veću nego što ima naš komplet prvi tim, i oni su im vratili to sa jednom asistencijom i jednim golom u kupu...I onda se neko čudi kako smo mogli fuliti sa Rustemovićem ili Turanjaninom...
Što nas vraća na priču o parama i da nam treba investitor koji će omogućiti budžet od 10-ak miliona. Bez toga nikad nećemo biti konkurentni, bez obzira na Arape, posudbe eventualne i slično. Iako čak ni to nije garancija, ali jeste nužna pretpostavka. Sve druge priče su ubleharenje, a vrijeme će to i pokazati. Jedino ako nam nije cilj kao Velež ponositi se trećim mjestom na polusezoni i “nikad boljem rezultatu nakon završenog jesenjeg dijela sezone”.
Imate kone koje dovedu koga hoće haman, rijetko koga da nanišane, a da ne dođe. Sreća naša pa su toliko mutavi da ne znaju s parama, pa preplaćuju nekakve prevare od igrača.
Pa slabimo Goška direktnog konkurenta za ispadanje, nije to lošefanaticZeljin je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 5:18 pmBrajlović , Hasukic, Sero.... Nema top pojacanja![]()
Menalo ce u Zrinjski...kakav crni Sero goni to govno sto dalje.Sky1 je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 5:45 pmPa slabimo Goška direktnog konkurenta za ispadanje, nije to lošefanaticZeljin je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 5:18 pmBrajlović , Hasukic, Sero.... Nema top pojacanja![]()
PS
Menalo kod malenih sve su prilike.
Onaj clanak o njima dvojici je cisto dizanje cijene...Husaricevi igraci i ono je njegov pokusaj trpanja igraca jer zna da nam gori a i konta evo arapa evo para...fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 5:18 pmBrajlović , Hasukic, Sero.... Nema top pojacanja![]()
Sjedio nam je Husara sa vrlim SD prije par dana, ne otpisuj tek tako.Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 5:53 pmOnaj clanak o njima dvojici je cisto dizanje cijene...Husaricevi igraci i ono je njegov pokusaj trpanja igraca jer zna da nam gori a i konta evo arapa evo para...fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 5:18 pmBrajlović , Hasukic, Sero.... Nema top pojacanja![]()
Ne obracajte paznju na to.
Imamo mi ljude iz sjene koji nam rade transfere. Bice to dobro.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 6:11 pmSjedio nam je Husara sa vrlim SD prije par dana, ne otpisuj tek tako.Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 5:53 pmOnaj clanak o njima dvojici je cisto dizanje cijene...Husaricevi igraci i ono je njegov pokusaj trpanja igraca jer zna da nam gori a i konta evo arapa evo para...fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet dec 21, 2023 5:18 pmBrajlović , Hasukic, Sero.... Nema top pojacanja![]()
Ne obracajte paznju na to.