Biber Rustemovic ce zapoceti ili?Eric Cantona je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 2:24 pmSutra bi protok lopte mogao biti puno brži od dosadašnjih utakmica. Naročito u srednjem dijelu terena.
Biber i Cosic vjerovatno. Samo je pravi fenomen kako su naši igrači fizički inferiorniji u odnosu na ostale premijerligaške igrače, nijedan naš igrač ne može izdržati jači duel, a također čitanje igre uopšte ne postoji kod našig igrača, a o čvrstini na terenu da ne pričamo, savijaju se ispred protivnika kao da su od papira, da li je to do kondicionih, treninga, ali meni to upucuje na generalnu nepripremljenost ekipe.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 3:07 pmBiber Rustemovic ce zapoceti ili?Eric Cantona je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 2:24 pmSutra bi protok lopte mogao biti puno brži od dosadašnjih utakmica. Naročito u srednjem dijelu terena.
Ma nema ovdje više slabijih timova, i ti manji klubovi imaju jače uprave nego mi. Svi iza sebe imaju ili investitore, privrednike u upravi ili politiku, ili sve navedeno. Samo mi kao eto najveći klub u državi ne možemo nikog dovesti u klub.
Probudi se majstore.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 3:26 pmSvaku utakmicu Zrinjskog sto gledam dusa me boli i izjeda unutra,jer smo ovo trebali biti MI !!!
Ali ovo kako oni trenutno izgledaju organizaciono,financijski i sportski mi nikad nećemo biti sve dok je ličnog interesa oko kluba i sve dok navijači uživaju u mahalskom klubu (pricanju i provodjenju sa igracima)
Sta ces ih vise tuci, pa prosle godine sami sebi zvali policiju prije nišića jer su znali da ih manijaci čekaju.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 4:48 pmI kako ova šaka jada poganih ustaša ovako dođu u po Konjica i prosipaju ovaj ustašluk, fašizam a da ih niko ne "presluša". Pun Konjic Manijaka, ima navijača Veleža, pitara, pored ovih Igmanovih i niko ništa. Pa yebo majku jel dolaze pod pratnjom vojske ili čega već?! Uzvikuju ustaški Konjic, tzv. herceg fosna, prvak šugave zemlje itd., standardni repertoar Čovićevih lojavih kamenjaraca. I niko ništa, još ih puste do kraja utakmice da ostanu, oni specijalci pored stoje i slušaju, umjesto da ih zaspu suzavcima i ubiju hljeb u njima, ispendreče ih i pošalju nazad. Želudac mi se okreće od muke svaki put kad oni igraju, fuj.
Ko je reko? Nema se sta reci kad ne znaju, covjek je odustao, tj prestao se javljati bez ikakvog objansjenja.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 4:20 pmRekli reci sta je bilo pocetkom ove godine i Bogami slagase
Ja koliko znam oglasio se kovacevic povodom toga. U kratkim crtama covjek je htio da se pita o funkcionisanju kluba a s obzirom da nema zakon u sportu na nivou federacije nije se mogao napraviti ugovor koji ce zastiti obje strane i to je razlog odustajanja. A Diglisic je koliko ja znam donirao odredjenu cifru novca kad je odustao od pregovora. Jednostavno covjek je htio da bude ono sto je Ismir Mirvic u Sarajevu a zbog imovine i zakona nije mogao biti zakonski regulisan njegov ulazak u klub na nacin koji odgovara objema stranama.ubaceni element je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 5:50 pmKo je reko? Nema se sta reci kad ne znaju, covjek je odustao, tj prestao se javljati bez ikakvog objansjenja.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 4:20 pmRekli reci sta je bilo pocetkom ove godine i Bogami slagase
Nevezano za ovo, svaki put kad vidim da je Toni Jovic zabio hoce mi nesto biti.
Zvanicni izvjestaj skusptine (koji su dobili clnsovi iste) je da nemaju pojma, cekali su ga i nije se javio. Sta je htio pojma nemam, ali sta god da je to nije nam rekao.Lopta je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 6:07 pmJa koliko znam oglasio se kovacevic povodom toga. U kratkim crtama covjek je htio da se pita o funkcionisanju kluba a s obzirom da nema zakon u sportu na nivou federacije nije se mogao napraviti ugovor koji ce zastiti obje strane i to je razlog odustajanja. A Diglisic je koliko ja znam donirao odredjenu cifru novca kad je odustao od pregovora. Jednostavno covjek je htio da bude ono sto je Ismir Mirvic u Sarajevu a zbog imovine i zakona nije mogao biti zakonski regulisan njegov ulazak u klub na nacin koji odgovara objema stranama.ubaceni element je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 5:50 pmKo je reko? Nema se sta reci kad ne znaju, covjek je odustao, tj prestao se javljati bez ikakvog objansjenja.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned okt 01, 2023 4:20 pmRekli reci sta je bilo pocetkom ove godine i Bogami slagase
Nevezano za ovo, svaki put kad vidim da je Toni Jovic zabio hoce mi nesto biti.