Basicu tvoja greska, izveo si Alisona koji je jedini ganjao i omogucio si da nam dodju na 30 metara.
Rustemovic, Turunjanin Mekic p.icke najvece
A puno ti je trebalo.south side je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:41 pmMoj Basicu ako imas obraza jos veceras ostavka i pola ovi ckapi od igraca sa sobom povedi.Sta kazu Basic strucnjak, gori od Edisa
Allyson oko 70. minute izašao, istrošio se on baš. Štila ne može u ovom intenzitetu igrati poslije povrede, možda se ne daj Bože i povrijedio. U defanzivi od njega svakako nemaš ništa, a znalo se da će ovi krenut svim silama.Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:41 pmMa izmjene *****. Prvo poluvrijeme da smo nesto odigrali i on mijenja Stilica i Alisona, a uvodi Rustema i Turanjanina. Sta mu je koji qrac. Kome je ovo logican potez?
Ediseeee, Ediseeeeee, Ediseeeeeeee, samo kad pustis suzu al onu ratnicku mozes doci na jug da povedes navijanje u suprotnom nema ti blizu stadiona.south side je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:41 pmMoj Basicu ako imas obraza jos veceras ostavka i pola ovi ckapi od igraca sa sobom povedi.Sta kazu Basic strucnjak, gori od Edisa
I protiv Borca je isto zakuhao sreca isfulase se.fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:44 pmBranio sam Basica do sada , al veceras nas je on svojim NAKARADNIM izmjenama odveo u poraz , brkoooo odlazi
Nek imamo u defanzivi od Turunjanina i Rustemovica , majke mi smijesnoMaestro_1921 je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:45 pmAllyson oko 70. minute izašao, istrošio se on baš. Štila ne može u ovom intenzitetu igrati poslije povrede, možda se ne daj Bože i povrijedio. U defanzivi od njega svakako nemaš ništa, a znalo se da će ovi krenut svim silama.Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:41 pmMa izmjene *****. Prvo poluvrijeme da smo nesto odigrali i on mijenja Stilica i Alisona, a uvodi Rustema i Turanjanina. Sta mu je koji qrac. Kome je ovo logican potez?
Zamisli spominjati Edisa sad da opravdas Basica.kokoška je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:45 pmEdiseeee, Ediseeeeee, Ediseeeeeeee, samo kad pustis suzu al onu ratnicku mozes doci na jug da povedes navijanje u suprotnom nema ti blizu stadiona.south side je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:41 pmMoj Basicu ako imas obraza jos veceras ostavka i pola ovi ckapi od igraca sa sobom povedi.Sta kazu Basic strucnjak, gori od Edisa
Ma jaro zasto Turanjanin i Rustemovic? Haracic ili Ovcina okej, a ako su bili povrijedjeni u redu, ali stvarno neshvatljiv potez. Previse se povukao. Igrali su ovdje i Posusje i Sarajevo proslo kolo. Mi smo bas pickasto stajali. To ne umanjuje cinjenicu da smo zasluzeno porazeni i da su nam ljudi 30 puta osutali na gol. Na polusezoni sto neko napisa, sjest i s pola igraca raskinuti ugovore jer ovo vodi kao 8,9 mjestu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:45 pmAllyson oko 70. minute izašao, istrošio se on baš. Štila ne može u ovom intenzitetu igrati poslije povrede, možda se ne daj Bože i povrijedio. U defanzivi od njega svakako nemaš ništa, a znalo se da će ovi krenut svim silama.Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:41 pmMa izmjene *****. Prvo poluvrijeme da smo nesto odigrali i on mijenja Stilica i Alisona, a uvodi Rustema i Turanjanina. Sta mu je koji qrac. Kome je ovo logican potez?
Drljo i jest špic, a može i krilo. Jakirović ga je isto na špicu koristio. Rustema i Turanjanina ne bih komentarisao. Al kad pogledam ko njima ulazi s klupe ne znam kako nismo ubjedljivije izgubili.volimtezeljo je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:45 pmDa Iniestu ostavis sa Turanjaninom i Rustemovicem uzasan bi bio
Nama Drljo spic bio
Nadmasio je i Krcmarevica
Podrzat samo otkaz koji mu uprava mora uruciti.staaarinavijac je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 9:45 pmNemojte sad nikakve ljutnje ni nervoze ... svi si ovdje rekli da se Bašić mora podržati po svaku cijenu ... pustite čovjeka da podiže igru ...
Usput onako vezano za igru ... u našoj odbrani ima toliko propuha da sam i ja ovdje pored ekrana počeo da kišem...