Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 24, 2023 9:42 pm

Basicu tvoja greska, izveo si Alisona koji je jedini ganjao i omogucio si da nam dodju na 30 metara.
Rustemovic, Turunjanin Mekic p.icke najvece
Alea iacta est!

volimtezeljo

ned sep 24, 2023 9:43 pm

Ako necemo da se borimo za opstanak, on ne smije odraditi ni jedan vise trening.
Povedi Turanjanina, Rustemovica, Cosica sa sobom.

salle86
Kontakt:

ned sep 24, 2023 9:43 pm

Jadovi jadni...šta se sve zove profesionalnim nogometašem ccc
I ovo je za neke naučne disertacije, kako svake sezone ovako napravimo seriju blamaža, jel moguće da su toliko nestabilne ličnosti da nemaju sekunde vjere u sebe.
Zadnja izmjena: salle86, dana/u ned sep 24, 2023 9:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fanaticZeljin
Kontakt:

ned sep 24, 2023 9:44 pm

Branio sam Basica do sada , al veceras nas je on svojim NAKARADNIM izmjenama odveo u poraz , brkoooo odlazi
Srcu draga, boja PLAVA !

igla
Kontakt:

Realno, ovako se drugoligaš ne bi branio 2. poluvrijeme.

volimtezeljo

ned sep 24, 2023 9:45 pm

Da Iniestu ostavis sa Turanjaninom i Rustemovicem uzasan bi bio
Nama Drljo spic bio 😂😂
Nadmasio je i Krcmarevica

neroazzuro
Kontakt:

south side je napisao/la:
ned sep 24, 2023 9:41 pm
Moj Basicu ako imas obraza jos veceras ostavka i pola ovi ckapi od igraca sa sobom povedi.Sta kazu Basic strucnjak, gori od Edisa
A puno ti je trebalo.

fcz
Kontakt:

Nemamo se sta cuditi pa ni ljutiti, poraz apsolutno zasluzen i mogao je biti s puno vise razlike.

Imamo daleko najgoru odbranu ligi, jednu od fizicki najlosijih ekipa i opcenito jednu od najmanje kvalitetnih a igrali smo protiv kluba koji je u svakom smislu bh. Real Madrid.

Ako se imamo na koga ljutit to su Samrin rogonja i njegovi jarani.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Maestro_1921
Kontakt:

Mulalic Edis je napisao/la:
Ma izmjene *****. Prvo poluvrijeme da smo nesto odigrali i on mijenja Stilica i Alisona, a uvodi Rustema i Turanjanina. Sta mu je koji qrac. Kome je ovo logican potez?
Allyson oko 70. minute izašao, istrošio se on baš. Štila ne može u ovom intenzitetu igrati poslije povrede, možda se ne daj Bože i povrijedio. U defanzivi od njega svakako nemaš ništa, a znalo se da će ovi krenut svim silama.

kvalitet
Kontakt:

Sve je pokazao trenutak kada Jakovljević slavi gol i psuje prema našoj klupi. Tad su svi trebali ustati, klupa i ekipa na terenu, zaganjati ga, napraviti scenu, makar dobili koji žuti, ali pokazati je*ena muda da mu nikad više na um ne padne ono. Ali za Želju igraju pi*kice i to je to.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

kokoška
Kontakt:

Moj Basicu ako imas obraza jos veceras ostavka i pola ovi ckapi od igraca sa sobom povedi.Sta kazu Basic strucnjak, gori od Edisa
Ediseeee, Ediseeeeee, Ediseeeeeeee, samo kad pustis suzu al onu ratnicku mozes doci na jug da povedes navijanje u suprotnom nema ti blizu stadiona.

staaarinavijac
Kontakt:

Nemojte sad nikakve ljutnje ni nervoze ... svi si ovdje rekli da se Bašić mora podržati po svaku cijenu ... pustite čovjeka da podiže igru ...

Usput onako vezano za igru ... u našoj odbrani ima toliko propuha da sam i ja ovdje pored ekrana počeo da kišem...

volimtezeljo

ned sep 24, 2023 9:46 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Branio sam Basica do sada , al veceras nas je on svojim NAKARADNIM izmjenama odveo u poraz , brkoooo odlazi
I protiv Borca je isto zakuhao sreca isfulase se.
A i protiv Igmana i TC nas vile nosale.

fanaticZeljin
Kontakt:

ned sep 24, 2023 9:46 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Ma izmjene *****. Prvo poluvrijeme da smo nesto odigrali i on mijenja Stilica i Alisona, a uvodi Rustema i Turanjanina. Sta mu je koji qrac. Kome je ovo logican potez?
Allyson oko 70. minute izašao, istrošio se on baš. Štila ne može u ovom intenzitetu igrati poslije povrede, možda se ne daj Bože i povrijedio. U defanzivi od njega svakako nemaš ništa, a znalo se da će ovi krenut svim silama.
Nek imamo u defanzivi od Turunjanina i Rustemovica , majke mi smijesno
Srcu draga, boja PLAVA !

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned sep 24, 2023 9:47 pm

najgora ekipa lige ocito dobro mozda zvijezda ali nismo se jos s njima sastali da vidimo ko je gori

svi odlazite ***** vam familije nesposobne, marke niste u stanju namaci u klub, sve preduslove imamo da budemo daleko najjaci u ovoj ligi smrdljivoj ovi iz uprave nam se pisaju u facu samo neka socijala, porodcia, teska situacija mrs vise u sto picki materni. Ili namaknite pare ili se gubite odmah. Bekricu seronjo i ti odmah da se kupis serem ti se na tvoja pojacanja. Nermine brate kakve su ovo izmjene hljeba ti. Ne mogu vise svega mi aritmija, pritisak ***** ti zeljo majku

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Ovcina karina obicna, toliko od nekog mega pojacanja.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

volimtezeljo

kokoška je napisao/la:
Ediseeee, Ediseeeeee, Ediseeeeeeee, samo kad pustis suzu al onu ratnicku mozes doci na jug da povedes navijanje u suprotnom nema ti blizu stadiona.
Zamisli spominjati Edisa sad da opravdas Basica.
I bolji je Edis trener duplo od Basica.

Sta kazu dobili Zrinski prosle godine na umorni Zrinski 😂😂😂

Mulalic Edis
Kontakt:

ned sep 24, 2023 9:48 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Ma jaro zasto Turanjanin i Rustemovic? Haracic ili Ovcina okej, a ako su bili povrijedjeni u redu, ali stvarno neshvatljiv potez. Previse se povukao. Igrali su ovdje i Posusje i Sarajevo proslo kolo. Mi smo bas pickasto stajali. To ne umanjuje cinjenicu da smo zasluzeno porazeni i da su nam ljudi 30 puta osutali na gol. Na polusezoni sto neko napisa, sjest i s pola igraca raskinuti ugovore jer ovo vodi kao 8,9 mjestu.
Grande Miske 💪

Maestro_1921
Kontakt:

ned sep 24, 2023 9:48 pm

volimtezeljo je napisao/la:
Da Iniestu ostavis sa Turanjaninom i Rustemovicem uzasan bi bio
Nama Drljo spic bio 😂😂
Nadmasio je i Krcmarevica
Drljo i jest špic, a može i krilo. Jakirović ga je isto na špicu koristio. Rustema i Turanjanina ne bih komentarisao. Al kad pogledam ko njima ulazi s klupe ne znam kako nismo ubjedljivije izgubili.

volimtezeljo

ned sep 24, 2023 9:49 pm

staaarinavijac je napisao/la:
Nemojte sad nikakve ljutnje ni nervoze ... svi si ovdje rekli da se Bašić mora podržati po svaku cijenu ... pustite čovjeka da podiže igru ...

Usput onako vezano za igru ... u našoj odbrani ima toliko propuha da sam i ja ovdje pored ekrana počeo da kišem...
Podrzat samo otkaz koji mu uprava mora uruciti.
Cuj podize igru, stvarno je podigao.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 48 gostiju.

Prijava