Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Ne mogu da vjerujem da niko u ovoj zadnjoj liniji ne zna osnovne stvari u postavljanju.
Prvo Dubačkić pogrešno procjenjuje let lopte onda Aco.
Je.bo sve ovo...
I treba nas pišat ko stigne kad smo najvece pi*ke od klupe do igraca. Povucite se u 16 i pustite da vas Jakovljevic pisa i pljuje na klupi. Nikad vece pi*ke nisu nosile Zeljin dres
Ljudi dragi planski smo se povukli, jel vidite izmjene na poluvremenu.
Planirani bunker od 45te do 90te minute. Jebga steta za gol nadat se da cemo bod uzeti.
Ma izmjene *****. Prvo poluvrijeme da smo nesto odigrali i on mijenja Stilica i Alisona, a uvodi Rustema i Turanjanina. Sta mu je koji qrac. Kome je ovo logican potez?
Ma brao, Hare je svojom bravurom spusti Bilbiji, izašla bi u gol aut vjerovatno da je pustio. Nikog živog da pokrije igrača na povratnoj, sam frajer ko duh, Turanjanin kasni i to je to. A i bilo je pitanje vremena, penal bi im svirnuo da ga nisu zabili.
Moj Basicu ako imas obraza jos veceras ostavka i pola ovi ckapi od igraca sa sobom povedi.Sta kazu Basic strucnjak, gori od Edisa
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim
Tjerat ovo pola na polusezoni, gledati da se obezbijedinopstabak i da se afirmise koji mladi igrac za narednu sezonu. Nema ovdje ni k od kvaliteta.Pokazalo je to ovo drugo poluvrijeme.