storm_raider je napisao/la: ↑uto sep 05, 2023 10:50 pmPa eto, napisao sam, 3 do 5 godina dakle?Senad1921 je napisao/la: ↑uto sep 05, 2023 10:07 pmstorm_raider je napisao/la: ↑uto sep 05, 2023 9:33 pmKoliko bi vas ovdje sada potpisalo da se kaze - idemo sa stabilizacijom Kluba naredne 3 godine (ili 5 godina), cilj je da opstanemo u ligi, ali obecavamo da cemo poslovati u plusu i nakon 3 godine izmiriti sve vece dugove, uz to uredno servisirati sve tekuce obaveze? Da li je realno ocekivati da i u tom slucaju imamo 7000 - 8000 navijaca na "manjim" utakmicama sredinom sedmice? Je li realno ocekivati da to vecina navijaca prihvati i i dalje u ovolikom broju dolazi jer smo mi ipak "fudbalski klub"?
Svi, ali da taj sto bi obeco ako ne ispuni u zacrtanom roku da odgovara krivicno i materijalno. Trenutno smo za javnost u tom nekome filmu stabilizacije, stedi se, otplacuje i sl... Realnost je malo drugacija i ovim tempom cemo otplatiti dugove 2045 godine.
Dugove ne mogu otplatiti navijaci i drzava, mozes prezivaljavati samo. Nama trebaju prihodi malo veci, jer smo i u vecim gov.nima.
Znam ja to da ovi ljudi daju maksimum, da nemamo bolje, ali mora se i bolje raditi, mora se i na odredjena vrata pokucati i zamoliti, mora se klub podobro ojacati u UO i NO, ali nije bas ni da to oni zele. Da se ne lazemo, mazu nam oci pofino, jedino sto ih odrzava u zivotu je to sto su stvsrno nekim dusmanima stavili tarabu.
Pet je puno, da se ne lazemo, tesko da bi iko imo strepljenja za toliko. Ali nemamo ni nekog izbora bas. Posebno ako se uzme u obzir da mi vec kuburimo pofino i fol se stabilizujemo, a mi ustvari prezivljavamo, ne do Bog da nam neko kaze daj sto maraka... Uz sve to zavisi ko je obeco, ko su ljudi koji ce s tim nekim uci u klub. Iskreno, meni je puna kapa Imsirevica i slicnih njemu (hvala mu za sve i nije malo davao).
Ozbiljni ljudi iz privatnog sektora bujrum svakako, ma da nekako mi tvoje pitanje djeluje da je neka prica vec pokrenuta. Nadam se da sam u pravu i da idu puno bolji dani za naseg Zelju...
@Sale je nekako ubo u srz sto se tice igraca