Ja koliko vidim, naš klub puno više informacija komunicira sa navijačima nego ijedan drugi u BiH. Osim toga do sada smo imali čini mi se dva seta pitanja za Predsjednika.pile87 je napisao/la: ↑uto sep 05, 2023 12:40 pmTeza kako nas nista ne treba zanimati je losa da tako kazem, isto tako opcija u kojoj su navijaci trebaju u sve uplitati i kao nesto pitati je isto tako pogresna. Klub treba da bude transparentan i upozna sve navijace sa ciljevima, problemima i svim onim sto bi trebalo da zanima zajednicu navijaca okupljenu oko kluba. I jedino je to ispravan put i odnos. Uglavnom do kluba je koliko oni imaju razumjevanja i neke profesionalnosti toliko ce manje biti nedoumica i suvisnih postavljenih pitanja.
Druga stvar je što se nekom ne sviđaju odgovori.
Realno bi bilo smješno da se sada iz kluba priča koliko je dato kojem igraču i koliko je neki drugi tražio.
I da jednom račistimo, da li smatramo da je klub naš ili ne.
Prečesto se ovdje poteže priča navijači dali ovo, navijači dali ono.
Pa ne dajemo pare "Piletovom klubu" "ublehaševom klubu" ili "kvalietovom klubu", nego našem. Ko hoće da pomogne, hvala mu. Ko neće, nije obavezan, ali ne vidim po kojoj osnovi sad neko ko je pomogao svom klubu treba da se za sve pita. Ko hoće, neka se javi, i uđe u organe kluba, pa će se pitati. Siguran sam i više nego što bi želio.