A gađanje bakljama kada su Lešinari došli na sjever. Sada bi sankcije bile mnogo težeSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 10:24 pmProsla nasa tekma sa Borcem je bila negativno nabijena od zagrijavanja.
Sutra samo hladne glave.
A gađanje bakljama kada su Lešinari došli na sjever. Sada bi sankcije bile mnogo težeSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 10:24 pmProsla nasa tekma sa Borcem je bila negativno nabijena od zagrijavanja.
Sutra samo hladne glave.
🤍
🤍
🤍
Hvala na odgovoru. Dakle obicna mojaweb tv, ne ova neka mojaweb tv ino, jer nude obje opcije?Jacksparrow je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 11:51 pm
Ja mislim da arena prenosi
Minut sutnje ce biti za Crnkica ako se ne varam, a ne vidim kako mislis da Manijaci sta urade.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 11:49 amNadam se da će Klub, igrači, manijaci odati počast za žrtve masakra u Gradačcu, kad već to Vijeće Ministara BiH nije u stanju, pogotovo pitari na sinoćnjoj tekmi. Imam utisak da je Sarajevo baš briga, pa se nadam da će Željo i Manijaci još jednom pokazati da su najveći u svemu, moramo iz poštovanja ka navijačima iz ovog grada!
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Parola, poruka, minuta šutnje na tribini uz transparent MANIJACI UZ GRADAČAC bilo sta, tome se nadam i očekujem. Kad već država i grad Sarajevo nisu to u stanju, to odnManijaka se nadam, ne zahtijevam. Dobronamjerno mislim i nadam se.Sulevelicanstveni je napisao/la:Minut sutnje ce biti za Crnkica ako se ne varam, a ne vidim kako mislis da Manijaci sta urade.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 11:49 amNadam se da će Klub, igrači, manijaci odati počast za žrtve masakra u Gradačcu, kad već to Vijeće Ministara BiH nije u stanju, pogotovo pitari na sinoćnjoj tekmi. Imam utisak da je Sarajevo baš briga, pa se nadam da će Željo i Manijaci još jednom pokazati da su najveći u svemu, moramo iz poštovanja ka navijačima iz ovog grada!
Obična, meni je tako radilo, a za ovu mojaweb tv ino nisam ni znaoigla je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 1:12 pmHvala na odgovoru. Dakle obicna mojaweb tv, ne ova neka mojaweb tv ino, jer nude obje opcije?
najbolje ti je kupi Željinu utakmicu preko pay per view i nećeš imati problema.Cisto sumnjam da ce ista biti, ne ide mi nekako uz to.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 3:10 pmParola, poruka, minuta šutnje na tribini uz transparent MANIJACI UZ GRADAČAC bilo sta, tome se nadam i očekujem. Kad već država i grad Sarajevo nisu to u stanju, to odnManijaka se nadam, ne zahtijevam. Dobronamjerno mislim i nadam se.Sulevelicanstveni je napisao/la:Minut sutnje ce biti za Crnkica ako se ne varam, a ne vidim kako mislis da Manijaci sta urade.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 11:49 amNadam se da će Klub, igrači, manijaci odati počast za žrtve masakra u Gradačcu, kad već to Vijeće Ministara BiH nije u stanju, pogotovo pitari na sinoćnjoj tekmi. Imam utisak da je Sarajevo baš briga, pa se nadam da će Željo i Manijaci još jednom pokazati da su najveći u svemu, moramo iz poštovanja ka navijačima iz ovog grada!
Ako je tako ponijeću par baklji što će mi maska