A gađanje bakljama kada su Lešinari došli na sjever. Sada bi sankcije bile mnogo težeSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 10:24 pmProsla nasa tekma sa Borcem je bila negativno nabijena od zagrijavanja.
Sutra samo hladne glave.
A gađanje bakljama kada su Lešinari došli na sjever. Sada bi sankcije bile mnogo težeSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 10:24 pmProsla nasa tekma sa Borcem je bila negativno nabijena od zagrijavanja.
Sutra samo hladne glave.
Hvala na odgovoru. Dakle obicna mojaweb tv, ne ova neka mojaweb tv ino, jer nude obje opcije?Jacksparrow je napisao/la: ↑pet avg 11, 2023 11:51 pm
Ja mislim da arena prenosi
Minut sutnje ce biti za Crnkica ako se ne varam, a ne vidim kako mislis da Manijaci sta urade.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 11:49 amNadam se da će Klub, igrači, manijaci odati počast za žrtve masakra u Gradačcu, kad već to Vijeće Ministara BiH nije u stanju, pogotovo pitari na sinoćnjoj tekmi. Imam utisak da je Sarajevo baš briga, pa se nadam da će Željo i Manijaci još jednom pokazati da su najveći u svemu, moramo iz poštovanja ka navijačima iz ovog grada!
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Parola, poruka, minuta šutnje na tribini uz transparent MANIJACI UZ GRADAČAC bilo sta, tome se nadam i očekujem. Kad već država i grad Sarajevo nisu to u stanju, to odnManijaka se nadam, ne zahtijevam. Dobronamjerno mislim i nadam se.Sulevelicanstveni je napisao/la:Minut sutnje ce biti za Crnkica ako se ne varam, a ne vidim kako mislis da Manijaci sta urade.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 11:49 amNadam se da će Klub, igrači, manijaci odati počast za žrtve masakra u Gradačcu, kad već to Vijeće Ministara BiH nije u stanju, pogotovo pitari na sinoćnjoj tekmi. Imam utisak da je Sarajevo baš briga, pa se nadam da će Željo i Manijaci još jednom pokazati da su najveći u svemu, moramo iz poštovanja ka navijačima iz ovog grada!
Obična, meni je tako radilo, a za ovu mojaweb tv ino nisam ni znaoigla je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 1:12 pmHvala na odgovoru. Dakle obicna mojaweb tv, ne ova neka mojaweb tv ino, jer nude obje opcije?
Cisto sumnjam da ce ista biti, ne ide mi nekako uz to.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 3:10 pmParola, poruka, minuta šutnje na tribini uz transparent MANIJACI UZ GRADAČAC bilo sta, tome se nadam i očekujem. Kad već država i grad Sarajevo nisu to u stanju, to odnManijaka se nadam, ne zahtijevam. Dobronamjerno mislim i nadam se.Sulevelicanstveni je napisao/la:Minut sutnje ce biti za Crnkica ako se ne varam, a ne vidim kako mislis da Manijaci sta urade.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub avg 12, 2023 11:49 amNadam se da će Klub, igrači, manijaci odati počast za žrtve masakra u Gradačcu, kad već to Vijeće Ministara BiH nije u stanju, pogotovo pitari na sinoćnjoj tekmi. Imam utisak da je Sarajevo baš briga, pa se nadam da će Željo i Manijaci još jednom pokazati da su najveći u svemu, moramo iz poštovanja ka navijačima iz ovog grada!
Ako je tako ponijeću par baklji što će mi maska