Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 24, 2023 3:12 pm

I meni je falila online prodaja, zajebano je da onoliki broj ljudi stoji na suncu ali jebiga, za sve treba vremena (trebalo bi mozda i para da storm nije dao ponudu koja se ne odbija).

Sama organizacija je veliki napredak, neobicno me raduje mentalitet navijaca i posvecenost momaka koji su radili kontrolu, jos jedan dokaz kako navijacki rastemo u zadnje vrijeme. I brojcano i mentalitetom. Rasce uz nas i klub, siguran sam.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

pon jul 24, 2023 3:22 pm

fcz je napisao/la:
pon jul 24, 2023 2:56 pm
Au, tek sad skontah da je zrijeb odradjen. :D

Iskreno, za slucaj da prodjemo, meni je Besiktas od ovih ponudjenih bio najveca zelja. Svih pet protivnika su prejaki ali ovi su hem najatraktivniji hem bi gostovanje na obali Bosfora bilo ebena spica.

Lijepo je mastati ali ne trebamo poletiti - Nefci je jako velika prepreka a mi smo se za ovu godinu vec sjajno predstavili i sta god da bude niko ne smije biti razocaran.
hahahahahaha
kad bude 3 pretkolo:
FK Željezničar - Tirana

OldBlue
Kontakt:

pon jul 24, 2023 3:27 pm

kvalitet je napisao/la:
pon jul 24, 2023 3:00 pm
Ludvig Leple je napisao/la:
pon jul 24, 2023 2:44 pm
kvalitet je napisao/la:
pon jul 24, 2023 2:39 pm
Jedino rješenje problema je online prodaja, ponavljam provjerite kako ti rade u Hrvatskoj. Staviš jedan dan samo za članove, jedan član jedna karta, moraš unijeti broj članske, a ostalo u slobodnu prodaju i online, max 2 karte po osobi/kreditnoj ili debitnoj kartici, imenu i prezimenu, svejedno…

Bešiktaš daleka budućnost. Nefči prvo…
Obzirom da si baš navalio sa tom online prodajom hajde molim te mi reci koji su to uslovi koji se moraju ispuniti da bi Klub mogao prodavati karte online?
Jesam, navalio sam, jer sam se jučer osjećao poniženim čekajući u redu. Jesam, navalio sam, jer kad vidim da drugi rade to, ne znam zašto mi ne bismo to mogli, primjer na:

https://hajduk.mojekarte.hr

(Kod njih se neke karte mogu samo sa članskom uzeti, eto možemo kopirati).

Svakako nas provjeravaju inspekcije svakakve, svakako ne možemo ni marku na crno uzeti pa da kažemo isplati nam se sa živim kešom raditi, mislim da smo jedini ili jedni od rijetkih koji nekakav porez plaćaju i na ulaznice koje se ne prodaju na kraju, ne vidim zašto i ovo ne bismo mogli? Ne znam detalje, ali znam da bi se moglo plaćati preko Rajfajzen e-pay ili kako već, vjerovatno bi nam trebao pravilnik o prodaji ulaznica, kome i kako bi se to trebalo prijaviti ne znam, ali znam da se može. I što je najbolje od svega, to možemo koristiti cijele sezone, čak bismo i uštedjeli na printu ulaznica.
Samo kratka dopuna ovog posta, apsolutno se slažem sa tobom, ja sam programer koji živi od pravljenja programa i u Sarajevu ima barem 50 programera, u otprilike 5 različitih sw frimi, koji ovo mogu bez problema isprogramirati za cca 3-4 dana sa testiranjem, dakle sve se svodi na aktivnu člansku kartu i neku kreditnu karticu ili PayPal recimo, a nakon odrađene online kupovine klub pušta/štampa preostale papirnate karte klasičnim putem dok član kluba samo dolazi sa članskom karticom na tekmu i nju skenira i potvrđuje svoj dolazak u system-u, vrlo jednostavno a efikasno, profesionalno i čisto bez redova, nerviranja. S tim da je moja pretpostavka da bi ovo vrlo brzo prihvatilo barem 80% raje pa postaviti aplikaciju na mobitel manje-više može svako danas nije to više kvantna mehanika. A u konačnici rezultiralo bi i povečanjem broja aktivnih članova i dodatno bi se povečao realan prihod na žiro-računima našeg Želje :)

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon jul 24, 2023 3:30 pm

Pa s obzirom da je nekada u online fanshopu bilo da uneseš broj članske kartice i on ti automatski prepozna da li je aktivna, te imaš 10% popusta na artikle, sumnjam da bi trebalo nešto puno da se uradi i za karte.

Diverzant
Kontakt:

pon jul 24, 2023 3:43 pm

Gledaj pun forum programera niko brata na praksu da ubaci ccc 😢😢
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

blueboy
Kontakt:

pon jul 24, 2023 3:45 pm

Najbolji igrač Nefčija otišao u Partizan

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon jul 24, 2023 3:46 pm

blueboy je napisao/la:
pon jul 24, 2023 3:45 pm
Najbolji igrač Nefčija otišao u Partizan
Mahmudov je najbolji igrac

fcz
Kontakt:

pon jul 24, 2023 3:58 pm

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
pon jul 24, 2023 3:22 pm
fcz je napisao/la:
pon jul 24, 2023 2:56 pm
Au, tek sad skontah da je zrijeb odradjen. :D

Iskreno, za slucaj da prodjemo, meni je Besiktas od ovih ponudjenih bio najveca zelja. Svih pet protivnika su prejaki ali ovi su hem najatraktivniji hem bi gostovanje na obali Bosfora bilo ebena spica.

Lijepo je mastati ali ne trebamo poletiti - Nefci je jako velika prepreka a mi smo se za ovu godinu vec sjajno predstavili i sta god da bude niko ne smije biti razocaran.
hahahahahaha
kad bude 3 pretkolo:
FK Željezničar - Tirana
I onda Tirani UEFA suspenduje stadion a ovi prijave Petah Tikvu ili Rishon. :D
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jul 24, 2023 4:02 pm

Jesu pukle karte?
Grande Miske 💪

plavi kanarinac
Kontakt:

pon jul 24, 2023 4:58 pm

Maloprije na moje oci lik kaze imam 20 karti prica na telefon koja ti treba sta kako .. dabogda od raka obolio ko god se okoristio, a sprijeciti ce nekoga ko nije mogao do karte radi obaveza eventalnih... Pisam im se u usta.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jul 24, 2023 5:00 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
Maloprije na moje oci lik kaze imam 20 karti prica na telefon koja ti treba sta kako .. dabogda od raka obolio ko god se okoristio, a sprijeciti ce nekoga ko nije mogao do karte radi obaveza eventalnih... Pisam im se u usta.
Jebiga prijatelju sta ces kad je imao 10 clanskih. Kad prodjemo Azere ako Bog da, 1 clan = 1 karta.
Željezničar ante portas !

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jul 24, 2023 5:03 pm

Ne kontam ljudi, ja sam licno kupio 14 karti... sebi kupio 2, ostalo raji...
Ljudi mi poslali clanske i da ne bi stajali u redu ja im kupio...

Vjerujte mi da zalim sto nisam kupio jos 2 sebi, jer sam imao jos 2 clanske viska... danas me bruku raje zvalo i pita za kartu... ne bih naravno zaradjivao na tome, ali zasto ne nekom bliskom dati kartu?

Malo pretjerujemo generalno...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Maestro_1921
Kontakt:

pon jul 24, 2023 5:04 pm

Kakvo ludilo ova dva dana, ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da igramo grupnu fazu..

plavi kanarinac
Kontakt:

pon jul 24, 2023 5:05 pm

AsharaK je napisao/la:
pon jul 24, 2023 5:00 pm
plavi kanarinac je napisao/la:
Jebiga prijatelju sta ces kad je imao 10 clanskih. Kad prodjemo Azere ako Bog da, 1 clan = 1 karta.
Meni više smrdi na neljude što su uzimali sa svojom dvije pa njemu prodavali... ne mogu da vjerujem zajedništvo, normalna priča, euforija, porodica... Al nama je u genima da smo banda raskalasena **** nas ko nas postavi.

Najbolje iduci put 1=1.

plavi kanarinac
Kontakt:

pon jul 24, 2023 5:07 pm

TheBlue je napisao/la:
pon jul 24, 2023 5:03 pm
Ne kontam ljudi, ja sam licno kupio 14 karti... sebi kupio 2, ostalo raji...
Ljudi mi poslali clanske i da ne bi stajali u redu ja im kupio...

Vjerujte mi da zalim sto nisam kupio jos 2 sebi, jer sam imao jos 2 clanske viska... danas me bruku raje zvalo i pita za kartu... ne bih naravno zaradjivao na tome, ali zasto ne nekom bliskom dati kartu?

Malo pretjerujemo generalno...
Ne kažem ja ništa loše za to, nego zarada divlja na kartama i ljudima, onemogućavanje još neko da gleda po istoj cijeni to mi je peksinluk zestok.

Ali hajde, aBd iduće će biti bolje...

drenko
Kontakt:

pon jul 24, 2023 5:11 pm

to bi bilo to sto se tice prodaje

volimtezeljo

pon jul 24, 2023 5:27 pm

Bice ludnica.
Ne smijem zamisliti sta bi bilo ako prodjemo.

Diverzant
Kontakt:

pon jul 24, 2023 5:32 pm

slika

slika
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

ublehas
Kontakt:

pon jul 24, 2023 5:36 pm

kvalitet je napisao/la:
pon jul 24, 2023 3:00 pm
Ludvig Leple je napisao/la:
pon jul 24, 2023 2:44 pm
kvalitet je napisao/la:
pon jul 24, 2023 2:39 pm
Jedino rješenje problema je online prodaja, ponavljam provjerite kako ti rade u Hrvatskoj. Staviš jedan dan samo za članove, jedan član jedna karta, moraš unijeti broj članske, a ostalo u slobodnu prodaju i online, max 2 karte po osobi/kreditnoj ili debitnoj kartici, imenu i prezimenu, svejedno…

Bešiktaš daleka budućnost. Nefči prvo…
Obzirom da si baš navalio sa tom online prodajom hajde molim te mi reci koji su to uslovi koji se moraju ispuniti da bi Klub mogao prodavati karte online?
Jesam, navalio sam, jer sam se jučer osjećao poniženim čekajući u redu. Jesam, navalio sam, jer kad vidim da drugi rade to, ne znam zašto mi ne bismo to mogli, primjer na:

https://hajduk.mojekarte.hr

(Kod njih se neke karte mogu samo sa članskom uzeti, eto možemo kopirati).

Svakako nas provjeravaju inspekcije svakakve, svakako ne možemo ni marku na crno uzeti pa da kažemo isplati nam se sa živim kešom raditi, mislim da smo jedini ili jedni od rijetkih koji nekakav porez plaćaju i na ulaznice koje se ne prodaju na kraju, ne vidim zašto i ovo ne bismo mogli? Ne znam detalje, ali znam da bi se moglo plaćati preko Rajfajzen e-pay ili kako već, vjerovatno bi nam trebao pravilnik o prodaji ulaznica, kome i kako bi se to trebalo prijaviti ne znam, ali znam da se može. I što je najbolje od svega, to možemo koristiti cijele sezone, čak bismo i uštedjeli na printu ulaznica.
"Nakon prvog dana prodato je 60% kapaciteta naše Grbavice. Istočna i zapadna tribina su rasprodane, a sutra će u prodaji biti ulaznice za južnu i sjevernu tribinu. 🔵⚪

FK Željezničar zahvaljuje vjernim navijačima i članovima Kluba na izuzetnom interesu za predstojeći spektakl protiv Neftcija. Istovremeno, naglašavamo da je Klub razmatrao angažman agencije i opciju online kupovine ulaznica, ali u ovom trenutku tehnički nije bilo moguće osigurati da samo aktivni članovi Kluba imaju prednost prilikom online kupovine na što je utjecao i mali vremenski rok za pripremu. Naš prioritet su aktivni članovi, a uzimajući u obzir trenutnu infrastrukturu, to je jedini razlog zbog čega se prodaja ulaznica vršila u Shopu FK Željezničar.

Prodaja ulaznica nastavlja se sutra od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar. Ulaznice i sutra mogu kupiti samo aktivni članovi Kluba."

I iz iskustva, to uopste nije tako jednostavno napraviti i pustiti u funkciju kako neki misle.
Odnosno da se pustilo u funkciju, a da nije perfektno, bilo bi gore 100 puta.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jul 24, 2023 5:54 pm

Nemoguce je osmisliti idealan nacin prodaje karata i u potpunosti
eliminisati tapkarose, cak da i uvedemo pravilo " jedna clanska -
jedna karta ". On izvadi 10 clanskih i to mu je 200 maraka, kupi
10 karata i otvoreno ih prodaje za 100 maraka po komadu, vrlo
jednostavna racunica...Tuzno je to, ali ne treba se previse sekirati
zbog takvih stvari, uvijek ce oni naci neki nacin...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 40 gostiju.

Prijava