kvalitet je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 3:00 pm
Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 2:44 pm
kvalitet je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 2:39 pm
Jedino rješenje problema je online prodaja, ponavljam provjerite kako ti rade u Hrvatskoj. Staviš jedan dan samo za članove, jedan član jedna karta, moraš unijeti broj članske, a ostalo u slobodnu prodaju i online, max 2 karte po osobi/kreditnoj ili debitnoj kartici, imenu i prezimenu, svejedno…
Bešiktaš daleka budućnost. Nefči prvo…
Obzirom da si baš navalio sa tom online prodajom hajde molim te mi reci koji su to uslovi koji se moraju ispuniti da bi Klub mogao prodavati karte online?
Jesam, navalio sam, jer sam se jučer osjećao poniženim čekajući u redu. Jesam, navalio sam, jer kad vidim da drugi rade to, ne znam zašto mi ne bismo to mogli, primjer na:
https://hajduk.mojekarte.hr
(Kod njih se neke karte mogu samo sa članskom uzeti, eto možemo kopirati).
Svakako nas provjeravaju inspekcije svakakve, svakako ne možemo ni marku na crno uzeti pa da kažemo isplati nam se sa živim kešom raditi, mislim da smo jedini ili jedni od rijetkih koji nekakav porez plaćaju i na ulaznice koje se ne prodaju na kraju, ne vidim zašto i ovo ne bismo mogli? Ne znam detalje, ali znam da bi se moglo plaćati preko Rajfajzen e-pay ili kako već, vjerovatno bi nam trebao pravilnik o prodaji ulaznica, kome i kako bi se to trebalo prijaviti ne znam, ali znam da se može. I što je najbolje od svega, to možemo koristiti cijele sezone, čak bismo i uštedjeli na printu ulaznica.
"Nakon prvog dana prodato je 60% kapaciteta naše Grbavice. Istočna i zapadna tribina su rasprodane, a sutra će u prodaji biti ulaznice za južnu i sjevernu tribinu.

FK Željezničar zahvaljuje vjernim navijačima i članovima Kluba na izuzetnom interesu za predstojeći spektakl protiv Neftcija.
Istovremeno, naglašavamo da je Klub razmatrao angažman agencije i opciju online kupovine ulaznica, ali u ovom trenutku tehnički nije bilo moguće osigurati da samo aktivni članovi Kluba imaju prednost prilikom online kupovine na što je utjecao i mali vremenski rok za pripremu. Naš prioritet su aktivni članovi, a uzimajući u obzir trenutnu infrastrukturu, to je jedini razlog zbog čega se prodaja ulaznica vršila u Shopu FK Željezničar.
Prodaja ulaznica nastavlja se sutra od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar. Ulaznice i sutra mogu kupiti samo aktivni članovi Kluba."
I iz iskustva, to uopste nije tako jednostavno napraviti i pustiti u funkciju kako neki misle.
Odnosno da se pustilo u funkciju, a da nije perfektno, bilo bi gore 100 puta.