Beşiktaş JK (TUR) / KF Tirana (ALB)
Ako prodjemo dalje
A mozes li zamislit prodjemo ih, ja ne realno sanse su nam tu 5%jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 2:30 pmako prodjemo nefci, i dobijemo besiktas, ima da nas rastave na proste faktoreali ako nista imacemo evropskog velikana na grbavici i takmicarsku utakmicu protiv njih.
Obzirom da si baš navalio sa tom online prodajom hajde molim te mi reci koji su to uslovi koji se moraju ispuniti da bi Klub mogao prodavati karte online?kvalitet je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 2:39 pmJedino rješenje problema je online prodaja, ponavljam provjerite kako ti rade u Hrvatskoj. Staviš jedan dan samo za članove, jedan član jedna karta, moraš unijeti broj članske, a ostalo u slobodnu prodaju i online, max 2 karte po osobi/kreditnoj ili debitnoj kartici, imenu i prezimenu, svejedno…
Bešiktaš daleka budućnost. Nefči prvo…
Jesam, navalio sam, jer sam se jučer osjećao poniženim čekajući u redu. Jesam, navalio sam, jer kad vidim da drugi rade to, ne znam zašto mi ne bismo to mogli, primjer na:Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 2:44 pmObzirom da si baš navalio sa tom online prodajom hajde molim te mi reci koji su to uslovi koji se moraju ispuniti da bi Klub mogao prodavati karte online?kvalitet je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 2:39 pmJedino rješenje problema je online prodaja, ponavljam provjerite kako ti rade u Hrvatskoj. Staviš jedan dan samo za članove, jedan član jedna karta, moraš unijeti broj članske, a ostalo u slobodnu prodaju i online, max 2 karte po osobi/kreditnoj ili debitnoj kartici, imenu i prezimenu, svejedno…
Ok. Sistem nije bio dobar po tebi. Moze bolje naravno. Tvoji prijedlozi su ok i ako mislis pomoci klubu onda predlozi ovo njima. Ovde na forumu se prica o ovome kao da je kraj svijeta. Stalno spominjanje nedostataka ili moguceg napretka i forsiranje price nece pomoci na ovom forumu. To se u klubu rjesava a ne ovde. Nemoj me pogresno shvatiti. Dijelim manje vise isto misljenje ko i ti a papagajsko ponavljanje ne vodi nikuda.kvalitet je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 3:00 pmJesam, navalio sam, jer sam se jučer osjećao poniženim čekajući u redu. Jesam, navalio sam, jer kad vidim da drugi rade to, ne znam zašto mi ne bismo to mogli, primjer na:Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 2:44 pmObzirom da si baš navalio sa tom online prodajom hajde molim te mi reci koji su to uslovi koji se moraju ispuniti da bi Klub mogao prodavati karte online?kvalitet je napisao/la: ↑pon jul 24, 2023 2:39 pmJedino rješenje problema je online prodaja, ponavljam provjerite kako ti rade u Hrvatskoj. Staviš jedan dan samo za članove, jedan član jedna karta, moraš unijeti broj članske, a ostalo u slobodnu prodaju i online, max 2 karte po osobi/kreditnoj ili debitnoj kartici, imenu i prezimenu, svejedno…
https://hajduk.mojekarte.hr
(Kod njih se neke karte mogu samo sa članskom uzeti, eto možemo kopirati).
Svakako nas provjeravaju inspekcije svakakve, svakako ne možemo ni marku na crno uzeti pa da kažemo isplati nam se sa živim kešom raditi, mislim da smo jedini ili jedni od rijetkih koji nekakav porez plaćaju i na ulaznice koje se ne prodaju na kraju, ne vidim zašto i ovo ne bismo mogli? Ne znam detalje, ali znam da bi se moglo plaćati preko Rajfajzen e-pay ili kako već, vjerovatno bi nam trebao pravilnik o prodaji ulaznica, kome i kako bi se to trebalo prijaviti ne znam, ali znam da se može. I što je najbolje od svega, to možemo koristiti cijele sezone, čak bismo i uštedjeli na printu ulaznica.