https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... zep-878031
vrlo zanimljiv clanak
A mozda nije bilo leta dan ranije.cala je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 3:21 pmMa opet je bezveze jarane. Kakav bi ti bio da sletis ujutro u pola 6, udjes u hotel tipa u 6? Nema tu odmora ni nekog spavanja, nisu to turisti kao ti ili ja pa da nas je briga kad i koliko cemo spavat. Dan ranije da se krenulo i jedna noc vise u hotelu bi sve rijesilo i sigurno bi imali vece sanse da sutra odigramo dobru utakmicu.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 2:52 pmPa dobro nek su legli odmah poslije leta mogli su se naspavati. Nek nas Bog pogleda kao protiv Ferencvarosa, steta bi bilo ispasti od ovih.
Dinamo je i dalje favorit, ali definitivno nismo bez sansi. Moze se s njima igrat.
Garant ga pustili par puta da izadje 1 na 1Lopta je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 4:39 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... sku-878052 nista od bode izgleda
Diverzant je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 4:41 pmGarant ga pustili par puta da izadje 1 na 1Lopta je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 4:39 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... sku-878052 nista od bode izgleda
Pa zakljucih da je SD.Dragi moji.
Želim da Vas obavjestim da se nalazim pred novim sportskim izazovom.Naime,sinoc sam dogovorio saradnju sa F.K.Goražde gdje ču obavljati funkciju šefa sportskog segmenta.Ovom prilikom želim da se zahvalim upravi na celu sa predsjednikom Sinanom Ramovičem koja mi je dala povjerenje za ovaj odgovoran zadatak.Želja mi je u Goraždu zajedno sa svim uposlenicima,navijačima,Goraždacima napraviti pravu sportsku priču i unaprjediti fudbal u mjestu za koji sam siguran da ima potencijala za mnogo vece stvari.Prije ove odluke bio sam na razgovoru za posao u "mom"Želji,međutim nisu našli za shodno da mi daju odgovor ni nakon više od sedam dana.Tako da i njima želim mnogo sreče i uspjeha u buducem radu.
Pozdrav
Jel bio dva dana prije? Ako se ne varam, Dinamo Minsk je od ponedjeljka boravio u Sarajevu...Dzezvar je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 4:24 pmA mozda nije bilo leta dan ranije.cala je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 3:21 pmMa opet je bezveze jarane. Kakav bi ti bio da sletis ujutro u pola 6, udjes u hotel tipa u 6? Nema tu odmora ni nekog spavanja, nisu to turisti kao ti ili ja pa da nas je briga kad i koliko cemo spavat. Dan ranije da se krenulo i jedna noc vise u hotelu bi sve rijesilo i sigurno bi imali vece sanse da sutra odigramo dobru utakmicu.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 2:52 pm
Pa dobro nek su legli odmah poslije leta mogli su se naspavati. Nek nas Bog pogleda kao protiv Ferencvarosa, steta bi bilo ispasti od ovih.
Dinamo je i dalje favorit, ali definitivno nismo bez sansi. Moze se s njima igrat.
Husaric drugačije napisa , navodno nije Santos zadovoljan uslovima , a nije nikakva proba u pitanju , i kao u narednih 48 sati ce imati novi klub
Ja u klin, vi u plocu. Mozda je bilo, ali to sve valja PLATITI, a trenutno je na snazi odluka da se nijedna marka ne smije uzalud trositi.kvalitet je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 5:06 pmJel bio dva dana prije? Ako se ne varam, Dinamo Minsk je od ponedjeljka boravio u Sarajevu...Dzezvar je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 4:24 pmA mozda nije bilo leta dan ranije.cala je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 3:21 pm
Ma opet je bezveze jarane. Kakav bi ti bio da sletis ujutro u pola 6, udjes u hotel tipa u 6? Nema tu odmora ni nekog spavanja, nisu to turisti kao ti ili ja pa da nas je briga kad i koliko cemo spavat. Dan ranije da se krenulo i jedna noc vise u hotelu bi sve rijesilo i sigurno bi imali vece sanse da sutra odigramo dobru utakmicu.
Meni ljudi od tamo rekoše da je trener, kako god, sretno mu, mislim da će mu dobro doći da radi malo.
Eric Cantona je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 5:38 pmZna li se raspored sjedišta u avionu, gdje je ko sjedio od igrača, i tako to? Da li je "volan" u avionu sa lijeve ili desne strane?![]()
I vi bas vjerujete klocu husaricu....fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 5:40 pmHusaric drugačije napisa , navodno nije Santos zadovoljan uslovima , a nije nikakva proba u pitanju , i kao u narednih 48 sati ce imati novi klub