Na stranu to "hdz prcija", ali i treba da nam odmicu. Treba da postavljaju standarde, jer cemo tako i mi vidjeti gdje je ljestvica i kako se dolazi do toga.Tad nam vise niko, barem se nadam tome, nece moci prodavati mu.da pod bubrege pricama o futbolu i kako ce titula doci "preko noci".exbabilon je napisao/la: ↑uto jul 18, 2023 11:44 pmSvaka cast vama koji navijate za njih ili ih pominjete sa zamjenicama "mi", "nam", ali ja ne mogu... Haj sto ih subjektivno ne mogu smisliti jer su hdz prcija i od emocija imaju samo mrznju spram nase zemlje, ali objektivno ovi njihovi prolasci razmak izmedju nas i njih prave jos vecim. Cak i da se stabilizujemo, oni odmicu sve vise.
Futbol klabNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 12:08 amNa stranu to "hdz prcija", ali i treba da nam odmicu. Treba da postavljaju standarde, jer cemo tako i mi vidjeti gdje je ljestvica i kako se dolazi do toga.Tad nam vise niko, barem se nadam tome, nece moci prodavati mu.da pod bubrege pricama o futbolu i kako ce titula doci "preko noci".exbabilon je napisao/la: ↑uto jul 18, 2023 11:44 pmSvaka cast vama koji navijate za njih ili ih pominjete sa zamjenicama "mi", "nam", ali ja ne mogu... Haj sto ih subjektivno ne mogu smisliti jer su hdz prcija i od emocija imaju samo mrznju spram nase zemlje, ali objektivno ovi njihovi prolasci razmak izmedju nas i njih prave jos vecim. Cak i da se stabilizujemo, oni odmicu sve vise.
Nista nije slucajno ocigledno neko prati kako mi podnosimo te promijene i igranje po Izraelu. Opet i to pokazuje dozu straha sto nije lose. Gledajuci sinoc Zrinjski mozes zaključiti koliko u prvim pretkolima ima nepoznanica, bukvalno Urartu je bolja ekipa pa ispadne. Po meni ovaj Dinamo je naseg ranga i samo je stvar momentuma, pripreme utakmice ili trenutka inspiracije nekog igraca. Puno bolje smo mi izgledali protiv Dinama nego sinoc Zrinjski.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 9:41 amGledam sad Bate i Neman svoje protivnike dočekali u Mađarskoj, a ovi naši paćenici prvo htjeli Izrael, da bismo ih na kraju premuntali u Azerbejdžan. Predivno
Čarter let je značajno skuplja varijanta od ove koju smo izabrali. U situaciji gdje klub reže bukvalno neke minimalističke troškove, nekoliko desetina hiljada maraka uštede se sigurno neće odbiti. Volio bih i ja da je situacija drukčija, ali strpljenja još malo moramo imati. Na kraju, niko nam ne garantuje prolazak, kakav god let izabrali…cala je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 10:16 amKo je odabrao ovakav put do Bakua, sunce mu njegovo. Igraci dosli u 5 sati u Baku, danas ce preko neke stvari odradit jedan trening jer nisu ni spavali vjerovatno a sutra lagano zagrijavanje pa utakmica. Ja bih samo dusmanu bukirao ovakve letove, uzasna priprema![]()
exbabilon je napisao/la: ↑uto jul 18, 2023 11:44 pmSvaka cast vama koji navijate za njih ili ih pominjete sa zamjenicama "mi", "nam", ali ja ne mogu... Haj sto ih subjektivno ne mogu smisliti jer su hdz prcija i od emocija imaju samo mrznju spram nase zemlje, ali objektivno ovi njihovi prolasci razmak izmedju nas i njih prave jos vecim. Cak i da se stabilizujemo, oni odmicu sve vise.
Razumijem to, ali brate mogao se uzet komercijalni let dan ranije pa da igraci imaju priliku da se odmore.Sheldon je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 10:36 amČarter let je značajno skuplja varijanta od ove koju smo izabrali. U situaciji gdje klub reže bukvalno neke minimalističke troškove, nekoliko desetina hiljada maraka uštede se sigurno neće odbiti. Volio bih i ja da je situacija drukčija, ali strpljenja još malo moramo imati. Na kraju, niko nam ne garantuje prolazak, kakav god let izabrali…cala je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 10:16 amKo je odabrao ovakav put do Bakua, sunce mu njegovo. Igraci dosli u 5 sati u Baku, danas ce preko neke stvari odradit jedan trening jer nisu ni spavali vjerovatno a sutra lagano zagrijavanje pa utakmica. Ja bih samo dusmanu bukirao ovakve letove, uzasna priprema![]()
Morao sam na ovo da reagujem, jer ako mislis da su oni postenim radom dosli do ovoga da dominiraju nasom ligom... blago receno, ne slazem se.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 12:08 amNa stranu to "hdz prcija", ali i treba da nam odmicu. Treba da postavljaju standarde, jer cemo tako i mi vidjeti gdje je ljestvica i kako se dolazi do toga.Tad nam vise niko, barem se nadam tome, nece moci prodavati mu.da pod bubrege pricama o futbolu i kako ce titula doci "preko noci".exbabilon je napisao/la: ↑uto jul 18, 2023 11:44 pmSvaka cast vama koji navijate za njih ili ih pominjete sa zamjenicama "mi", "nam", ali ja ne mogu... Haj sto ih subjektivno ne mogu smisliti jer su hdz prcija i od emocija imaju samo mrznju spram nase zemlje, ali objektivno ovi njihovi prolasci razmak izmedju nas i njih prave jos vecim. Cak i da se stabilizujemo, oni odmicu sve vise.
Zasukati rukave i posten rad, jer ako budemo imali jos samo jedan kiks u smislu da nas neko opet vrati 5-10 godina unazad, ostace samo ime i Zeljini bolesnici.Na titule i sve ostalo cemo moci zaboraviti.
Jel ono Sinan Ramović tamo predsjenik sad?
Pa dobro nek su legli odmah poslije leta mogli su se naspavati. Nek nas Bog pogleda kao protiv Ferencvarosa, steta bi bilo ispasti od ovih.cala je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 12:09 pmRazumijem to, ali brate mogao se uzet komercijalni let dan ranije pa da igraci imaju priliku da se odmore.Sheldon je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 10:36 amČarter let je značajno skuplja varijanta od ove koju smo izabrali. U situaciji gdje klub reže bukvalno neke minimalističke troškove, nekoliko desetina hiljada maraka uštede se sigurno neće odbiti. Volio bih i ja da je situacija drukčija, ali strpljenja još malo moramo imati. Na kraju, niko nam ne garantuje prolazak, kakav god let izabrali…cala je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 10:16 amKo je odabrao ovakav put do Bakua, sunce mu njegovo. Igraci dosli u 5 sati u Baku, danas ce preko neke stvari odradit jedan trening jer nisu ni spavali vjerovatno a sutra lagano zagrijavanje pa utakmica. Ja bih samo dusmanu bukirao ovakve letove, uzasna priprema![]()
Ma opet je bezveze jarane. Kakav bi ti bio da sletis ujutro u pola 6, udjes u hotel tipa u 6? Nema tu odmora ni nekog spavanja, nisu to turisti kao ti ili ja pa da nas je briga kad i koliko cemo spavat. Dan ranije da se krenulo i jedna noc vise u hotelu bi sve rijesilo i sigurno bi imali vece sanse da sutra odigramo dobru utakmicu.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 2:52 pmPa dobro nek su legli odmah poslije leta mogli su se naspavati. Nek nas Bog pogleda kao protiv Ferencvarosa, steta bi bilo ispasti od ovih.cala je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 12:09 pmRazumijem to, ali brate mogao se uzet komercijalni let dan ranije pa da igraci imaju priliku da se odmore.Sheldon je napisao/la: ↑sri jul 19, 2023 10:36 am
Čarter let je značajno skuplja varijanta od ove koju smo izabrali. U situaciji gdje klub reže bukvalno neke minimalističke troškove, nekoliko desetina hiljada maraka uštede se sigurno neće odbiti. Volio bih i ja da je situacija drukčija, ali strpljenja još malo moramo imati. Na kraju, niko nam ne garantuje prolazak, kakav god let izabrali…