Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

drenko
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 10, 2023 2:49 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
pon jul 10, 2023 12:48 am
pestabudimpesta je napisao/la:
ned jul 09, 2023 10:40 pm
Relano u Upravi fali ljudi, ja sam htio plavu majicu uzeti u Fan Shopu, nazalost nijedna plava majica nije bila, bas sam poludio, al eto, vjerovatno se u ovaj vakat nema niko baviti s tim, mada koliko znam ima direktor fan shopa i on bi trebao biti zaduzem za to
Nadam se da ce direktor fan shop Cajo letiti ubrzo. Jer evo Kovacevic govori kako ce svako nesavjesno poslovanje i rasipanje biti zaustavljeno. Meni je zalosna cinjenica da covjek ne donese/naruci 5 hiljada plavih majica spremne u shop, a znas 20 dana ranije za to i znas da je velika euforija i koreografija spremna...takodjer drugu godinu zaredom dresovi dolaze nakon nekoliko kola i prekasno. Ponovo se ne koristi euforija i veliki priliv dijaspore i turista da se proda 500 komada. Nikakva reklama za clanske i sezonske. Nikakve akcije i obavijesti na drustvenim mrezama. Zadnja objava shopa 26.juna. Zar je problem napraviti neke akcije dres/clanska/sezonska po nekoj cijeni pristupacnoj, to snimiti, izreklamirati... nama u fan shopu izlozene zimske dukserice i sipercici. Nikakva kontrola za ovu prodaju karata i clanove. Ako ovo nije nesavjesno poslovanje i katastrofalna organizacija onda ne znam sta je. Ispastace Zeljo. Treba reci kada je nesto dobro i kada nije. Ovo oko Dinama im je qrcina. Ponovo cemo mi izvuci jer smo najjaci.
pozdrav, da bi pisao o odredjenim stvarima morao bi detaljno poznavati ono o cemu pises i sto posto biti siguran u to da li je istina ili ne, ti si u ovom svom postu iznio niz netacnih informacija sa odredjenom namjerom ili ne
Zadnja izmjena: drenko, dana/u čet jul 27, 2023 2:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:05 pm

Diverzant je napisao/la:
pon jul 10, 2023 12:00 pm
Kojih prvih 11 priželjkujete i koju formaciju?
Mulalic
Galic Aco Cocalic Jasarevic
Mekic Rustemovic
Amoah Stilic Drljo
Krpic

Diverzant
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:16 pm

Drago mi je što konačno vidim i kod nas obrise tog zagrebačkog dinama koji nam je nekako svima neki cilj.
Evo i oni dužni igračima dvije plate
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:21 pm

drenko je napisao/la:
pon jul 10, 2023 2:49 pm
Mulalic Edis je napisao/la:
pon jul 10, 2023 12:48 am
pestabudimpesta je napisao/la:
ned jul 09, 2023 10:40 pm
Relano u Upravi fali ljudi, ja sam htio plavu majicu uzeti u Fan Shopu, nazalost nijedna plava majica nije bila, bas sam poludio, al eto, vjerovatno se u ovaj vakat nema niko baviti s tim, mada koliko znam ima direktor fan shopa i on bi trebao biti zaduzem za to
Nadam se da ce direktor fan shop Cajo letiti ubrzo. Jer evo Kovacevic govori kako ce svako nesavjesno poslovanje i rasipanje biti zaustavljeno. Meni je zalosna cinjenica da covjek ne donese/naruci 5 hiljada plavih majica spremne u shop, a znas 20 dana ranije za to i znas da je velika euforija i koreografija spremna...takodjer drugu godinu zaredom dresovi dolaze nakon nekoliko kola i prekasno. Ponovo se ne koristi euforija i veliki priliv dijaspore i turista da se proda 500 komada. Nikakva reklama za clanske i sezonske. Nikakve akcije i obavijesti na drustvenim mrezama. Zadnja objava shopa 26.juna. Zar je problem napraviti neke akcije dres/clanska/sezonska po nekoj cijeni pristupacnoj, to snimiti, izreklamirati... nama u fan shopu izlozene zimske dukserice i sipercici. Nikakva kontrola za ovu prodaju karata i clanove. Ako ovo nije nesavjesno poslovanje i katastrofalna organizacija onda ne znam sta je. Ispastace Zeljo. Treba reci kada je nesto dobro i kada nije. Ovo oko Dinama im je qrcina. Ponovo cemo mi izvuci jer smo najjaci.
pozdrav, da bi pisao o odredjenim stvarima morao bi detaljno poznavati ono o cemu pises i sto posto biti siguran u to da li je istina ili ne, ti si u ovom svom postu iznio niz netacnih informacija sa odredjenom namjerom ili ne

akciju oko plavih majica vode manijaci i njihov shop a ne klupski shop, to je ideja i akcija manijaka, shop da je narucio majice ispalo bi da rade kontra manijaka i njihove akcije, ili bi se protumacilo da klub ide kontra manijaka koji su generalni sponzor trenutno

uostalom ni jedan klub u regionu u sklopu svog stadiona gdje ima oficijelni klupski shop nema istovremeno i shop navijaca, ovako klub dopusta da na svom stadionu ima direktnu konkurenciju u vidu poslovanja i prihoda, a zna se gdje ide novac od klupskog shopa a gdje i na sta novac od navijackog shopa

kao sto je poznato shop i klub su dva odvojena pravna lica, sve oko dresova i opreme i za omladinsku skolu, i za prvi tim i za prodaju u klupskom shopu na sebi nosi shop, i sto se tice nabavljanja i placanja carine i svega ostalog, treba se vratiti godinu, godinu ipol unazad pa vidjeti kada su dresovi stizali, znali su krajem augusta ili u septembru doci, da ne spominjem dugovanja od prije koja su bila od shopa prema macronu, pa problema u omladinskom pogonu sa opremom, roditeljima, djecom

shop da nema odredjenih tegova u vidu konstantnih pozajmica klubu, mimo redovnih mnogo drugacije bi funkcionisao, zimus je shop otisao u minus preko nekoliko desetina hiljada maraka zbog akcije manijaka kojima su dati dresovi za akciju, dresovi dati po nabavnoj cijeni, shop na kraju u minusu, mnogi takodjer vjerovatno i neznaju da shop na platnom spisku ima i nekoliko igraca

sto se tice akcija, marketinga i promocije shopa, clanskih, sezonskih i svega ostalog dva marketing strucnjaka sjede u klubu, zasto ne rade svoj posao a rade neke druge stvari treba pitati predsjednika

i pored svih zavrzlama se istrajava i rade, to sto shop ne moze preci u veci prostor do, pa sa macronom otvoriti zajednicki shop gdje bi bili i oficijelni zastupnik macrona za bih je druga prica ali se nadam da ce se i to uskoro zavrsiti u korist kluba i shopa, treba se vratiti samo unazad par godina i uporediti stanje, da moze bolje moze uvijek, ali treba sagledati sve u globalu
Na tvoju zalost jako sam dobro upucen, a ovo sto si ti napisao veze s vezom nema i bezveze peres neradnike koji su neznanjem ostetili Zeljeznicar znacajno.

1. Ovo nije akcija samo Manijaka, da jeste bila bi samo na Jugu. Jos jedan je napisao na forumu da je akcija samo za Manijake i njihov shop sto veze s vezom nema. Nju su samo Manijaci pokrenuli, da se svi animiraju. Plave majice vaze za sve tribine, pravljenje koreografije je otvoreno za sve. Akcija je za sve tribine i u saopstenju je naglaseno DA SE KUPUJE U KLUPSKOM FAN SHOPU. A dvocifren broj objava je i zvanicna objavila da se dolazi u plavim majicama i prenijela sva saopstenja. Zadnja objava shopa je 26. juni. U shopu od proizvoda s plavom bojom ima samo plavi kurton. SRAMOTNO.

2. Nikakva tu konkurencija nije u pitanju ( jesi dobar, sta pricas?), a dok sam cekao u redu za kartu sto ljudi je trazilo majicu plavu i ljutito se okrenulo i otislo. Neki su produzili do Shopa Manijaka koji je s druge strane skroz. Dresovi koji su prodati za akciju Generalni sponzor su iskljucivo zasluga Manijaka koji su to izreklamirali i prodali za 150 KM. Shop s ovakvim smislom za makreting i prodaju moze samo prodati plave kondome. Ko je kriv sto te neznalice nisu mogle dresove prodati? Ko je kriv sto shop nema nikakvu reklamu? Ko je kriv sto opet dolaze dresovi kasno? Kakav Macron crni i zajednicki shop, izlozene dukserice i sipercic u julu pred najvecu utakmicu u zadnjih 5 godina, sa nevidjenom euforijom? Da Cajo i ovi marketinski strucnjaci naprave s Macronom shop?
I da, svugdje u svijetu navijački šopovi su u sklopu navijačkih tribina i stadiona, ne znam stvarno kakve su to gluposti da nisu. Koncept navijačkog i klupskog šopa nije isti tako da tu nema nikakve konkurencije.

3. Sav taj minus i neplansko trosenje novca mogao si pokriti da si opremio fan shop s hiljadama majica i ostalih gluposti. Ali treba znati i imati volje. Necu dalje o tome jer nisam upucen detaljno. U svakom slucaju ovo je za mene i za svakog ko se nasao tu bilo dovoljno sasvim pred ovu utakmicu. Mene boli qrcina, ali ispasta Zeljo, a svaka marka nam je bitna. Ispasta iskljucivo zbog lijenosti i neznanja, a to se ne smije tolerisati. Cajo OUT !!!
Grande Miske 💪

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:28 pm

Jos sjever ostao

drenko
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:32 pm

gomila gluposti, lazi i neznanja, to je sve sto cu reci, vrata kluba i shopa za sve clanove su otvorena za sva pitanja, a opste je poznato sta potice sa ovog foruma i sa kojom namjerom i ciljem, i za tvoju informaciju direktor shopa je nakon godinu ipo dana na odredjeno dobio stalni ugovor prije par dana zarad uspjesnog poslovanja u proteklom periodu

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:34 pm

drenko je napisao/la:
gomila gluposti, lazi i neznanja, to je sve sto cu reci, vrata kluba i shopa za sve clanove su otvorena za sva pitanja, a opste je poznato sta potice sa ovog foruma i sa kojom namjerom i ciljem, i za tvoju informaciju direktor shopa je nakon godinu ipo dana na odredjeno dobio stalni ugovor prije par dana zarad uspjesnog poslovanja u proteklom periodu
Sta to potice sa ovog foruma kad meni kao clanu kluba nije omogucena kupovina ulaznice samo zato jer nisam iz Sarajeva pa sam se morao snalazit? I sta je lose reci u tome sto ljudi ne mogu da vjeruju da nema plavih majica u fanshopu?
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:35 pm

Proci cemo ove agresore, nadam se da ce se greske ispraviti protiv Neftchija.
Željezničar ante portas !

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:39 pm

drenko je napisao/la:
S obzirom da si se danas registrovao da odgovoriš na moj post i iznosiš takve informacije, onda mi je jasno i ko stoji iz akaunta. To što si dobio stalni ugovor ne amnestira te od odgovornosti i vrlo lahko se raskine.
Svako dobro
Grande Miske 💪

Blueee1921
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:40 pm

Treba Zakarica dovesti, moze ruke dati kako bude odmicala sezona

Majkel
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:46 pm

Blueee1921 je napisao/la:
Taj ti u životu više neće potrčati kako je bog rekao

Qooler
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:48 pm

Ne kažem da bih ja mogao bolje, ali dosta nas je detektovalo da je problem fan shopa :

1. artikli koji se nude
2. brojevi koji se nude

Kad god sam otišao da nešto kupim ili nema artikla ili nema broja. Onaj šal 100 godina Želje, mislim da pola Sarajeva traži, ali nikad ga nije bilo osim na samom početku par dana. Puklo ko halva i više nikad nije došao. Dres 100 godina Želje, nemoguće kupiti nakon par sedmica od kada je došao. Na kraju djetetu od 5 godina kupio XXL. Ne blatim nikoga, ali evo apel da se tu nešto promjeni. Kad god ti dresovi dodju, odma se neke veličine od M, L, XL prodaju i imaju samo XXL. Za sve ostalo je isto tako. Eto šal sam ganjao preko godinu dana i nema šanse.

U pravu je ovaj forumaš što kaže, trebamo uzeti u obzir da se Macronu dugovalo, od samog potpisa ugovora sa njima i da se nije moglo kupovati i naručivati tek tako. Bila je takva situacija i mislim da čovjek navodi opravdane razloge. Nema potrebe odma nekome tražiti smjenu. Bitno je izvući pouke i ispraviti to.

fanaticZeljin
Kontakt:

pon jul 10, 2023 3:50 pm

Majkel je napisao/la:
pon jul 10, 2023 3:46 pm
Blueee1921 je napisao/la:
Taj ti u životu više neće potrčati kako je bog rekao
E tacno da ce on nama placati da igra , ja ga nebi doveo. Gozonja je meni licno naj odvratniji igrac koji je nosio nas dres , prvo odnosom kad se nogama i rukama cupao da ode u Partizan , a onda i slavljem golova protiv nas , znaci debilcina
Srcu draga, boja PLAVA !

black64
Kontakt:

pon jul 10, 2023 4:02 pm

raja ima li majica i do kad radi shop ?

dell21
Kontakt:

pon jul 10, 2023 4:10 pm

Idu karte ko rijetko do sada. Bravo zeljovci. Ovi koji su bez karte da dobro paze od koga ce kupovati na dan utakmice.
Ko ce docekati cetvrtak. Sreca za termin utakmice jer javljaju 35 c.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pon jul 10, 2023 4:17 pm

black64 je napisao/la:
pon jul 10, 2023 4:02 pm
raja ima li majica i do kad radi shop ?
Oko 17:00h dolazi nova tura.

Diverzant
Kontakt:

pon jul 10, 2023 5:27 pm

slika
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

gavran
Kontakt:

pon jul 10, 2023 5:33 pm

Sulevelicanstveni je napisao/la:
pon jul 10, 2023 3:28 pm
Jos sjever ostao
sjever je cemer
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Occasionally
Kontakt:

pon jul 10, 2023 6:13 pm

“cilj mi je da igramo najbolji fudbal”
Nermin Bašić

Mene je kupio

damirfile
Kontakt:

pon jul 10, 2023 6:35 pm

Ovo pitanje je cesto postavljano. Da li postoji mogucnost da se osposobi donji dio juga. Preko beton i stolice nezzz da li je jos sta potrebno. To vjer ne bi kostalo puno a to bi se za 2 evropske isplatilo. Dobili bi min 2 hikjade mjesta vise. Znam da zelimo novi jug ali dok se to ne desi ne bi bilo lose.
Ova utakmica je pokazala da mozemo 15 hiljada ulaznica lahko prodati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.

Prijava