drenko je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 2:49 pm
Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 12:48 am
pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 10:40 pm
Relano u Upravi fali ljudi, ja sam htio plavu majicu uzeti u Fan Shopu, nazalost nijedna plava majica nije bila, bas sam poludio, al eto, vjerovatno se u ovaj vakat nema niko baviti s tim, mada koliko znam ima direktor fan shopa i on bi trebao biti zaduzem za to
Nadam se da ce direktor fan shop Cajo letiti ubrzo. Jer evo Kovacevic govori kako ce svako nesavjesno poslovanje i rasipanje biti zaustavljeno. Meni je zalosna cinjenica da covjek ne donese/naruci 5 hiljada plavih majica spremne u shop, a znas 20 dana ranije za to i znas da je velika euforija i koreografija spremna...takodjer drugu godinu zaredom dresovi dolaze nakon nekoliko kola i prekasno. Ponovo se ne koristi euforija i veliki priliv dijaspore i turista da se proda 500 komada. Nikakva reklama za clanske i sezonske. Nikakve akcije i obavijesti na drustvenim mrezama. Zadnja objava shopa 26.juna. Zar je problem napraviti neke akcije dres/clanska/sezonska po nekoj cijeni pristupacnoj, to snimiti, izreklamirati... nama u fan shopu izlozene zimske dukserice i sipercici. Nikakva kontrola za ovu prodaju karata i clanove. Ako ovo nije nesavjesno poslovanje i katastrofalna organizacija onda ne znam sta je. Ispastace Zeljo. Treba reci kada je nesto dobro i kada nije. Ovo oko Dinama im je qrcina. Ponovo cemo mi izvuci jer smo najjaci.
pozdrav, da bi pisao o odredjenim stvarima morao bi detaljno poznavati ono o cemu pises i sto posto biti siguran u to da li je istina ili ne, ti si u ovom svom postu iznio niz netacnih informacija sa odredjenom namjerom ili ne
akciju oko plavih majica vode manijaci i njihov shop a ne klupski shop, to je ideja i akcija manijaka, shop da je narucio majice ispalo bi da rade kontra manijaka i njihove akcije, ili bi se protumacilo da klub ide kontra manijaka koji su generalni sponzor trenutno
uostalom ni jedan klub u regionu u sklopu svog stadiona gdje ima oficijelni klupski shop nema istovremeno i shop navijaca, ovako klub dopusta da na svom stadionu ima direktnu konkurenciju u vidu poslovanja i prihoda, a zna se gdje ide novac od klupskog shopa a gdje i na sta novac od navijackog shopa
kao sto je poznato shop i klub su dva odvojena pravna lica, sve oko dresova i opreme i za omladinsku skolu, i za prvi tim i za prodaju u klupskom shopu na sebi nosi shop, i sto se tice nabavljanja i placanja carine i svega ostalog, treba se vratiti godinu, godinu ipol unazad pa vidjeti kada su dresovi stizali, znali su krajem augusta ili u septembru doci, da ne spominjem dugovanja od prije koja su bila od shopa prema macronu, pa problema u omladinskom pogonu sa opremom, roditeljima, djecom
shop da nema odredjenih tegova u vidu konstantnih pozajmica klubu, mimo redovnih mnogo drugacije bi funkcionisao, zimus je shop otisao u minus preko nekoliko desetina hiljada maraka zbog akcije manijaka kojima su dati dresovi za akciju, dresovi dati po nabavnoj cijeni, shop na kraju u minusu, mnogi takodjer vjerovatno i neznaju da shop na platnom spisku ima i nekoliko igraca
sto se tice akcija, marketinga i promocije shopa, clanskih, sezonskih i svega ostalog dva marketing strucnjaka sjede u klubu, zasto ne rade svoj posao a rade neke druge stvari treba pitati predsjednika
i pored svih zavrzlama se istrajava i rade, to sto shop ne moze preci u veci prostor do, pa sa macronom otvoriti zajednicki shop gdje bi bili i oficijelni zastupnik macrona za bih je druga prica ali se nadam da ce se i to uskoro zavrsiti u korist kluba i shopa, treba se vratiti samo unazad par godina i uporediti stanje, da moze bolje moze uvijek, ali treba sagledati sve u globalu