logicno
logicno
I druge price...400000razloga je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 9:49 pmZec nije primao/uzimao platu dok je bio povrijeđen?
Evo meni ne smeta show na pomoćnom. Ja sam 100% siguran da ga neće ispišati i usrati. Čak sam siguran da će ostati čisto, za razliku od tribina Grbavice nakon domaćih utakmica.cikazubo je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 10:28 pmVoli ili ne voli, nije ni bitno, sustina je u ljudima koji su mu dali taj ugovor.
Btw, jel realno da pascad imaju svoj show na pomocnom kojeg ce ispisat, usrat, dlake ostavit, a djeca i dalje nemaju treninge a morace na taj isti teren poslije hajvana ?
Da sam roditelj pa nek je 100 puta Zeljo, nikad ne bi dijete upisao u ovako neozbiljan omladinski pogon, a kako ce tek razmisljati roditelji koji i nemaju neku emociju prema klubu.
Po izlaganju predsjednika nece se tu ubrzo nista promijeniti, sve pausalni odgovori.
Necemo sad o (ne)cistoci zivotinja, jer tu nisam objektivan, ja se samo pitam da li je to normalno, postoji li slican primjer negdje, dok vani zabranjuju da djeca uopste igraju na plastici zbog kancerogenih bobica, kod nas djeca cekaju vjecnost i takav teren i povrh svega dog show ide ko uvertira.kvalitet je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 10:36 pmEvo meni ne smeta show na pomoćnom. Ja sam 100% siguran da ga neće ispišati i usrati. Čak sam siguran da će ostati čisto, za razliku od tribina Grbavice nakon domaćih utakmica.cikazubo je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 10:28 pmVoli ili ne voli, nije ni bitno, sustina je u ljudima koji su mu dali taj ugovor.
Btw, jel realno da pascad imaju svoj show na pomocnom kojeg ce ispisat, usrat, dlake ostavit, a djeca i dalje nemaju treninge a morace na taj isti teren poslije hajvana ?
Da sam roditelj pa nek je 100 puta Zeljo, nikad ne bi dijete upisao u ovako neozbiljan omladinski pogon, a kako ce tek razmisljati roditelji koji i nemaju neku emociju prema klubu.
Po izlaganju predsjednika nece se tu ubrzo nista promijeniti, sve pausalni odgovori.
I onda mi neko krene braniti brkatu četničinu, sljedeceg pravo punim u žvalje
Ovo treba dobro zapamtiti kada neko bude pitao sto se za Santosa, Hodzica ili nekog treceg ne plati naknada od 50-100 hiljada eura plus pare na ruke plus visoka plata...pogotovo u situaciji kada nemas te pare.fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 9:02 pmAuuuuuu jel ono 260 hiljada? Pa koliku je onda platu imao ?
Je li Elmir Čajo direktor?pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 10:40 pmRelano u Upravi fali ljudi, ja sam htio plavu majicu uzeti u Fan Shopu, nazalost nijedna plava majica nije bila, bas sam poludio, al eto, vjerovatno se u ovaj vakat nema niko baviti s tim, mada koliko znam ima direktor fan shopa i on bi trebao biti zaduzem za to
Nadam se da ce direktor fan shop Cajo letiti ubrzo. Jer evo Kovacevic govori kako ce svako nesavjesno poslovanje i rasipanje biti zaustavljeno. Meni je zalosna cinjenica da covjek ne donese/naruci 5 hiljada plavih majica spremne u shop, a znas 20 dana ranije za to i znas da je velika euforija i koreografija spremna...takodjer drugu godinu zaredom dresovi dolaze nakon nekoliko kola i prekasno. Ponovo se ne koristi euforija i veliki priliv dijaspore i turista da se proda 500 komada. Nikakva reklama za clanske i sezonske. Nikakve akcije i obavijesti na drustvenim mrezama. Zadnja objava shopa 26.juna. Zar je problem napraviti neke akcije dres/clanska/sezonska po nekoj cijeni pristupacnoj, to snimiti, izreklamirati... nama u fan shopu izlozene zimske dukserice i sipercici. Nikakva kontrola za ovu prodaju karata i clanove. Ako ovo nije nesavjesno poslovanje i katastrofalna organizacija onda ne znam sta je. Ispastace Zeljo. Treba reci kada je nesto dobro i kada nije. Ovo oko Dinama im je qrcina. Ponovo cemo mi izvuci jer smo najjaci.pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 10:40 pmRelano u Upravi fali ljudi, ja sam htio plavu majicu uzeti u Fan Shopu, nazalost nijedna plava majica nije bila, bas sam poludio, al eto, vjerovatno se u ovaj vakat nema niko baviti s tim, mada koliko znam ima direktor fan shopa i on bi trebao biti zaduzem za to