HahahahahaahahhhahaahahaahahaMulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 12:48 amNadam se da ce direktor fan shop Cajo letiti ubrzo. Jer evo Kovacevic govori kako ce svako nesavjesno poslovanje i rasipanje biti zaustavljeno. Meni je zalosna cinjenica da covjek ne donese/naruci 5 hiljada plavih majica spremne u shop, a znas 20 dana ranije za to i znas da je velika euforija i koreografija spremna...takodjer drugu godinu zaredom dresovi dolaze nakon nekoliko kola i prekasno. Ponovo se ne koristi euforija i veliki priliv dijaspore i turista da se proda 500 komada. Nikakva reklama za clanske i sezonske. Nikakve akcije i obavijesti na drustvenim mrezama. Zadnja objava shopa 26.juna. Zar je problem napraviti neke akcije dres/clanska/sezonska po nekoj cijeni pristupacnoj, to snimiti, izreklamirati... nama u fan shopu izlozene zimske dukserice i sipercici. Nikakva kontrola za ovu prodaju karata i clanove. Ako ovo nije nesavjesno poslovanje i katastrofalna organizacija onda ne znam sta je. Ispastace Zeljo. Treba reci kada je nesto dobro i kada nije. Ovo oko Dinama im je qrcina. Ponovo cemo mi izvuci jer smo najjaci.pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 10:40 pmRelano u Upravi fali ljudi, ja sam htio plavu majicu uzeti u Fan Shopu, nazalost nijedna plava majica nije bila, bas sam poludio, al eto, vjerovatno se u ovaj vakat nema niko baviti s tim, mada koliko znam ima direktor fan shopa i on bi trebao biti zaduzem za to
Istina ziva, vise sivih majica nego plavih klasicnih.. Ko nađe jednu majicu da valja u fan shopu evo ruke.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 12:48 amNadam se da ce direktor fan shop Cajo letiti ubrzo. Jer evo Kovacevic govori kako ce svako nesavjesno poslovanje i rasipanje biti zaustavljeno. Meni je zalosna cinjenica da covjek ne donese/naruci 5 hiljada plavih majica spremne u shop, a znas 20 dana ranije za to i znas da je velika euforija i koreografija spremna...takodjer drugu godinu zaredom dresovi dolaze nakon nekoliko kola i prekasno. Ponovo se ne koristi euforija i veliki priliv dijaspore i turista da se proda 500 komada. Nikakva reklama za clanske i sezonske. Nikakve akcije i obavijesti na drustvenim mrezama. Zadnja objava shopa 26.juna. Zar je problem napraviti neke akcije dres/clanska/sezonska po nekoj cijeni pristupacnoj, to snimiti, izreklamirati... nama u fan shopu izlozene zimske dukserice i sipercici. Nikakva kontrola za ovu prodaju karata i clanove. Ako ovo nije nesavjesno poslovanje i katastrofalna organizacija onda ne znam sta je. Ispastace Zeljo. Treba reci kada je nesto dobro i kada nije. Ovo oko Dinama im je qrcina. Ponovo cemo mi izvuci jer smo najjaci.pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 10:40 pmRelano u Upravi fali ljudi, ja sam htio plavu majicu uzeti u Fan Shopu, nazalost nijedna plava majica nije bila, bas sam poludio, al eto, vjerovatno se u ovaj vakat nema niko baviti s tim, mada koliko znam ima direktor fan shopa i on bi trebao biti zaduzem za to
Tim pomocnim terenom upravlja opcina Novo Sarajevo i mi smo samo korianici istog.cikazubo je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 10:28 pmVoli ili ne voli, nije ni bitno, sustina je u ljudima koji su mu dali taj ugovor.
Btw, jel realno da pascad imaju svoj show na pomocnom kojeg ce ispisat, usrat, dlake ostavit, a djeca i dalje nemaju treninge a morace na taj isti teren poslije hajvana ?
Da sam roditelj pa nek je 100 puta Zeljo, nikad ne bi dijete upisao u ovako neozbiljan omladinski pogon, a kako ce tek razmisljati roditelji koji i nemaju neku emociju prema klubu.
Po izlaganju predsjednika nece se tu ubrzo nista promijeniti, sve pausalni odgovori.
A njih dvojicu je doveo ko...?dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 12:22 amAmara nabijem na Hašima, ali za Zeca nije kriv.
Zeca su dogovarali i platu mu dali rh. Dzubur i Jasmin Badzak.
Zec je i posudio neki novac klubu kad je skripalo, odatle toliki dug prema njemu.
Za Kovacevica i upravu i sve u klubu![]()
Ma Amara su doveli poslije teskih pregovora, gdje je ipak presudila ljubav prema bankomatu (citaj: Zelji).Dzezvar je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 6:08 amA njih dvojicu je doveo ko...?dzulijano_pike je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 12:22 amAmara nabijem na Hašima, ali za Zeca nije kriv.
Zeca su dogovarali i platu mu dali rh. Dzubur i Jasmin Badzak.
Zec je i posudio neki novac klubu kad je skripalo, odatle toliki dug prema njemu.
Za Kovacevica i upravu i sve u klubu![]()
Slažem se da je njihov uspjeh, isto kao što je uspjeh Senadove uprave privlačenje navijača za projekat stolica, zatim desetogodišnjih ulaznica itd. S razlikom da su navijači ranije davali za ulaganje u stadion i neki dugotrajni proizvod koji mogu koristiti (desetogodišnje), a sad daju za tekuće poslovanje i spas kluba.blueheart je napisao/la: ↑ned jul 09, 2023 10:30 pmPrvi odgovor je meni najbitniji.... I sve je tim receno, uzalud su nama titule i sutra dan racun blokiran....
I nekako se neopravdano nabija na nos trenutnoj upravi, kao navijači skupljaju novce, te opstina daje.... Ipak je to u velikoj mjeri njihov uspjeh jer mi kao navijači dajemo koliko možemo jer znamo da nece ti novci otici svjesno i s namjerom u glupost...Sipak bi navijači dali na današnjem vremenu i 1 km, da se prema tim novcima ne postupa domaćinski.... Imaju oni gresaka, ali ljudi rade a kad neko radi ima i veliku mogućnost pogreške, a jako je bitno iz toga nesto naruciti i ne ponavljati je....
bice gusto,bice 2:0Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 12:06 pmDinamo dovede tri igraca u 5 dana. Prvi iz Rostova , a zadnji Ivan Bahar, bio kod njih najbolji steijelac pa otisao u Izrael. Bice zeznuto...
Nadat se da se nisu dobro uigraliMulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 12:06 pmDinamo dovede tri igraca u 5 dana. Prvi iz Rostova , a zadnji Ivan Bahar, bio kod njih najbolji steijelac pa otisao u Izrael. Bice zeznuto...
Uz dužno poštovanje prema njima ali njihova liga je upitna kao i nasa. Ako ce oni gkedat ko igra kod nas pa vise Stilic gdje je igrao ili Coca imamo mi cemu se nadati. Cijela situacija oko rata se odrazila sigurno na njihove klubove.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 12:06 pmDinamo dovede tri igraca u 5 dana. Prvi iz Rostova , a zadnji Ivan Bahar, bio kod njih najbolji steijelac pa otisao u Izrael. Bice zeznuto...
Nisam siguran da će neko od njih moći igrati protiv nas, jer je prošao rok u kojem je UEFA-i trebalo poslati spisak prijavljenih igrača za prvo pretkolo.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 12:06 pmDinamo dovede tri igraca u 5 dana. Prvi iz Rostova , a zadnji Ivan Bahar, bio kod njih najbolji steijelac pa otisao u Izrael. Bice zeznuto...
Da li to znaci i kod nas da Allyson, saudijac nece biti u rosteru, ili Ovicna jer evo Allyson je tek danas "zvanicno" potpisao ugovor?blueboy je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 1:28 pmNisam siguran da će neko od njih moći igrati protiv nas, jer je prošao rok u kojem je UEFA-i trebalo poslati spisak prijavljenih igrača za prvo pretkolo.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 10, 2023 12:06 pmDinamo dovede tri igraca u 5 dana. Prvi iz Rostova , a zadnji Ivan Bahar, bio kod njih najbolji steijelac pa otisao u Izrael. Bice zeznuto...
Evo jedna sa KartotekeDiverzant je napisao/la:Kojih prvih 11 priželjkujete i koju formaciju?