Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 20, 2023 10:50 pm

A hajmo kod brajlovica na plate ko jebe tekme iskr
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

SamoNapad
Kontakt:

uto jun 20, 2023 11:11 pm

Ovo je bruka za državu, treneri koji su ostali 2000 godini ne mogu voditi u kantonu klubove. Neznalice takticke i prave ublehe, otjeras Peteva da dovedes ovog penzionera. Iz ovog razloga smo i mi tjerali Mulalica.

storm_raider
Kontakt:

uto jun 20, 2023 11:24 pm

Ostao je on u 1980oj, a ne 2000.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

uto jun 20, 2023 11:36 pm

Manite se mitomanije.
Luzerska nacija, ne treba nama dusman za katastrofu.

Diverzant
Kontakt:

uto jun 20, 2023 11:43 pm

cikazubo je napisao/la:
uto jun 20, 2023 11:36 pm
Manite se mitomanije.
Luzerska nacija, ne treba nama dusman za katastrofu.
Dedo moj rahmetli nas kolje zadnje tri godine kako stigne, on je na čelu saveza i diktira kako će koji sudija kome šteliti
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

BHDragons
Kontakt:

uto jun 20, 2023 11:45 pm

Dok je Begić bio predsjednik sve cvjetale ruže i lale? Najviše smo krivi MI, pa kako god se nazivali.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Diverzant
Kontakt:

uto jun 20, 2023 11:47 pm

BHDragons je napisao/la:
uto jun 20, 2023 11:45 pm
Dok je Begić bio predsjednik sve cvjetale ruže i lale? Najviše smo krivi MI, pa kako god se nazivali.
Ma u pravu si, o tome ja i govorim da je sve preko nasih balidzana islo
Dosao je sad na vicu da bezobrano kolje i to ti je
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

volimtezeljo

uto jun 20, 2023 11:57 pm

Treba i to da se zna nisu svi. Nego bivsi clanovi upravnog odbora FKS.
Isto su radili i siljili, samo je bio FKS.
Nenormalan je pritisak na sudije bio zbog nas, pet sudija su suspendovali jer su nesto "pogresno" sudili.
Nakon toga ide serija sudjenja kao i danas sto se sudi Borcu.
Isti prodali Vici savez za korona titulu, sjetite se slavlja "Vico sitnije", "Najbolji predsjednik..".
Isto je to kolo sve. Otuda sad idu pozivi Varesanovicu, Durakovicu..

storm_raider
Kontakt:

sri jun 21, 2023 12:48 am

volimtezeljo je napisao/la:
uto jun 20, 2023 11:57 pm
Treba i to da se zna nisu svi. Nego bivsi clanovi upravnog odbora FKS.
Isto su radili i siljili, samo je bio FKS.
Nenormalan je pritisak na sudije bio zbog nas, pet sudija su suspendovali jer su nesto "pogresno" sudili.
Nakon toga ide serija sudjenja kao i danas sto se sudi Borcu.
Isti prodali Vici savez za korona titulu, sjetite se slavlja "Vico sitnije", "Najbolji predsjednik..".
Isto je to kolo sve. Otuda sad idu pozivi Varesanovicu, Durakovicu..
To suspendovanje sudija zbog nicega doslovno je jedna od najvecih blamaza koje sam vidio u fudbalu... Kakav je to bio pritisak sa svih strana, samo da Zeljo ne osvoji titulu. Takodjer, uz pitarske uticaje, tu su se iskazali i "domaci" faktori.

A to kako se jedan Begic ogrijesio o Ivici Osimu je posebna prica.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

igla
Kontakt:

sri jun 21, 2023 1:26 am

Koliko su krivi savez, politika, toliko je npr kriv i Edin Džeko koji dođe i sve mu je to ok, nikad riječ nijedne protiv, super odnos sa Vicom i svim političkim krimo strukturama. I on i svi oni koji su neko ime su mi saucesnici jer šute i podržavaju.

plavi kanarinac
Kontakt:

sri jun 21, 2023 7:24 am

Poznanik...

slika
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jun 21, 2023 9:42 am

APOEL, Besiktas, Steaua, Neftchi i Alashkert/Arsenal Tivat za drugo kolo :shisha:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

kb80
Kontakt:

sri jun 21, 2023 9:48 am

Haj da i ja napišem nešto malo. Neću vas tušiti...
Apsolutno nisam za dolazak, dovođenje kako god da to nazovemo od anamo onih gurbeta ni jednog igrača. Ali, situacija nalaže malo drugačije postupke i biću miran i sabran još par sezona da izađemo iz ove žabokrečine...
Još bih samo jednu stvar napisao, a tiče se dolazaka igrača. Krpića i Hodžića smo mi navijači "doveli", svojim pisanjem kako bi bilo super, sjajno, itd...
Šta se desilo poslije, poremećena ona sinergija koja je postojala u svlačionici, borba koja je "krasila" (to smo jedino i imali) igru, Santos na klupu zbog ugovora, Hodžić mlađi bez volje, Krpić i Hodžić u lošem stanju...
Sablja gubi konce i znamo šta se desilo poslije. Nermin je to složio na svoj način i tačno je ono što kaže da smo mjenjali formaciju i igrače na pozicijama, morao, šta će... Poenta je, nemojte da mi više dovodimo igrače, ima ko se bavi sa tim i ne treba ih dočekati na nož prije prvog treninga, a ne tekme.
Iskreno volio bih da ovaj čovjek (Nermin) ostane tri, četiri sezone u klubu
Pozdrav plavoj braći i halalite ako sam smorio

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri jun 21, 2023 9:50 am

Za bilo kakav neuspjeh sa igračima Bekrić je krivac

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri jun 21, 2023 9:51 am

Dzezvar je napisao/la:
uto jun 20, 2023 9:41 pm
LARSSON je napisao/la:
uto jun 20, 2023 6:41 pm
Dzezvar je napisao/la:
uto jun 20, 2023 6:35 pm
Mnogi fudbalski klubovi vape za ovakvim tastatura strucnjacima.
Dobro drug, biber je strasno pojacanje i samo strucnjaci to prepoznaju, oteli smo ga od evropskih timova, hoce samo kod nas...
Ma ja ba...
Jah, tako je...........

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sri jun 21, 2023 10:07 am

Imam osjecaj da dođemo do grupne faze, necemo imati gostovanje ispod 1.000km..

milanribar
Kontakt:

Najveći nam je problem što iz omladinske škole jako teško izbacujemo igrače u zadnje vrijeme, gledam tu djecu iz juniora sad vrlo malo je upotrebljivih igrača. Potencijal se vidi kod dva tri najviše al da mogu igrati odmah to teško.
Puno piše ovdje ljudi što se ne guraju naša djeca Kobašević, Križevac itd, vjerujte dođete na dva tri treninga i vidite gdje su ti momci otprilike.
Evo Drina je tu dobio je šansu igra solidno, bude slabijih partija pa momka pljuju, zamislite sad dati šansu jednom Kobaševiću koji fizički nije ni na 50% od onoga što je Drina trenutno, pa ispljuvan bi bio drugu utakmicu.
Benjo Šehić je dobio šansu tu je bio, ima 24 godine već vrijeme je da neko drugi tu pokuša umjesto njega nije više mlad igrač. Ne može se ni na silu gurati omladince pa da se napravi kontraefekat.
Mi smo još uvijek u vremenu onih generacija Štile, Coce, Jamaka, Svrake, Čolića itd kad se moglo juniora gurnuti odmah u prvih 11 i da bude ok, vjerujte nismo više ni blizu na tom nivou, djeca ne dolaze da treniraju kod nas već idu po raznim školama fudbala i klubovima okolo a nama je omladinski pogon dosta izgubio na kredibilitetu zadnjih godina...

kvalitet
Kontakt:

sri jun 21, 2023 10:37 am

milanribar je napisao/la:
Najveći nam je problem što iz omladinske škole jako teško izbacujemo igrače u zadnje vrijeme, gledam tu djecu iz juniora sad vrlo malo je upotrebljivih igrača. Potencijal se vidi kod dva tri najviše al da mogu igrati odmah to teško.
Puno piše ovdje ljudi što se ne guraju naša djeca Kobašević, Križevac itd, vjerujte dođete na dva tri treninga i vidite gdje su ti momci otprilike.
Evo Drina je tu dobio je šansu igra solidno, bude slabijih partija pa momka pljuju, zamislite sad dati šansu jednom Kobaševiću koji fizički nije ni na 50% od onoga što je Drina trenutno, pa ispljuvan bi bio drugu utakmicu.
Benjo Šehić je dobio šansu tu je bio, ima 24 godine već vrijeme je da neko drugi tu pokuša umjesto njega nije više mlad igrač. Ne može se ni na silu gurati omladince pa da se napravi kontraefekat.
Mi smo još uvijek u vremenu onih generacija Štile, Coce, Jamaka, Svrake, Čolića itd kad se moglo juniora gurnuti odmah u prvih 11 i da bude ok, vjerujte nismo više ni blizu na tom nivou, djeca ne dolaze da treniraju kod nas već idu po raznim školama fudbala i klubovima okolo a nama je omladinski pogon dosta izgubio na kredibilitetu zadnjih godina...
Ja kad kažem da je Fadil Žerić izbacio najviše igrača od svih ovih trenera koji se motaju u posljednje vrijeme, budem popljuvan jer pobogu on puno psuje i nestručan je?!

Ali konkretno, loši treneri, loši uvjeti za treninge, nepostojanje stipendijskog sistema… sve su to razlozi zbog kojih je to tako. Ali s obzirom na to da je nama ulaganje u sportski segment trošak, a ne investicija (čitaj Santos, Hodžić), jer nakaradno razmišljamo, ne očekujem promjene. Nego fino daj dvojici skauta fine pare i neka prate drugi i treći rang hrvatskog fudbala, a možda i naleti šta sa strane iz egzotičnih zemalja. To nam je u ovakvom “sistemu” kakvog imamo nekako i najlogičnije. Ne sviđa mi se, ali bože moj…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

milanribar
Kontakt:

sri jun 21, 2023 11:02 am

Ja bi odvojio ulaganje u prvi tim od omladinskog pogona, to što ti navodiš Santosa i Hodžića uvijek će biti takvih situacija sa igračima koje dovedeš sa strane, prva prilika koja im se ukaže otići će, oni su dovedeni kad smo bili u specifičnoj situaciji i prevelik je rizik da se uloži u njih cifra kao za komplet ekipu a nad glavom nam vise dugovi i redovni troškovi za ostale igrače i uposlenike.
Ulaganje u omladinski pogon može biti samo dobitak i po meni svaku marku viška treba tamo usmjeravati kad god možemo, jer ko klub koji nema nekog milijardera na čelu ovisni smo od prodaje svojih igrača.

kvalitet
Kontakt:

sri jun 21, 2023 11:26 am

milanribar je napisao/la:
sri jun 21, 2023 11:02 am
Ja bi odvojio ulaganje u prvi tim od omladinskog pogona, to što ti navodiš Santosa i Hodžića uvijek će biti takvih situacija sa igračima koje dovedeš sa strane, prva prilika koja im se ukaže otići će, oni su dovedeni kad smo bili u specifičnoj situaciji i prevelik je rizik da se uloži u njih cifra kao za komplet ekipu a nad glavom nam vise dugovi i redovni troškovi za ostale igrače i uposlenike.
Ulaganje u omladinski pogon može biti samo dobitak i po meni svaku marku viška treba tamo usmjeravati kad god možemo, jer ko klub koji nema nekog milijardera na čelu ovisni smo od prodaje svojih igrača.
Koliko imamo stipendijskih ugovora u omladinskom pogonu? Nekad smo imali to. I umjesto da to bude svetinja u koju se ne dira, rashod koji uvijek moraš planirati, mi kad god je kriza prvo to skrešemo. Upravo zato jer na to gledamo kao na trošak, a ne na investiciju.

Inače, slažem se da to treba odvojiti ulaganje u oml. pogon i prvi tim. Ali, dosadan sam već, ne možemo dozvoliti da nam dva najbolja igrača, koja su pri tome mlada i perspektivna, odu za 0 KM, a da mi to opravdamo sa "skupi su".
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Trenutno korisnika/ca: billybih, South i 38 gostiju.

Prijava