Za razliku od Bece i Gasala on je Messi, al i to tvoje stoji...Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 5:19 pmCuj Hajdarevic dobar tehnicar, uz duzno postovanje nisam gledao slabijeg igraca sa loptom od njega.Hare79 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 5:17 pmInace, sa ovim dizelaskim veznim redom nemamo se pravo nadati nekim ekstra rezultatima, naprotiv. Treba tu dovesti dva mlada motiricna box to box igraca. Kad pomislim na stilica, mekica, rustemovica i hajdarevica u vezi bude mi muka. Svi su oni dobri tehnicari al trka im je slaba, iskreno ne nadam se prolazu protiv Dinama ako se ne ubrza vezni red.
Trebao sam izuzeti Hajdara, imao sam to na umu, ali nisam imao vremena....kokoška je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 8:06 pmZa razliku od Bece i Gasala on je Messi, al i to tvoje stoji...Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 5:19 pmCuj Hajdarevic dobar tehnicar, uz duzno postovanje nisam gledao slabijeg igraca sa loptom od njega.Hare79 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 5:17 pmInace, sa ovim dizelaskim veznim redom nemamo se pravo nadati nekim ekstra rezultatima, naprotiv. Treba tu dovesti dva mlada motiricna box to box igraca. Kad pomislim na stilica, mekica, rustemovica i hajdarevica u vezi bude mi muka. Svi su oni dobri tehnicari al trka im je slaba, iskreno ne nadam se prolazu protiv Dinama ako se ne ubrza vezni red.
Malo smiri strasti...
Ma ja ba...
Smiri malo doživljajDzezvar je napisao/la: ↑uto jun 20, 2023 9:40 pmMalo smiri strasti...
Drugo,nadji i jedan jedini moj post gdje sam pisao o igracima i njihovim igrama.
Sem ovo oko santosa,gdje se na kraju ispostavilo da sam bio u pravu i da je on karina igrac.Da je drugacije grabili bi se klubovi za njega i vec bi imao klub.
O tome ko pise gluoe komentare mogli bi do ujutro jer ti bas imas materijala...
Hajd sad zivio....![]()
Za koju sezonu Hodzic bi mogao lagano upasti u ovu repku.
Pa isti ljudi koji su doveli reprezentaciju do ovog nivoa, rade i nama o glavi
Da da isti. Sve je to povezano i isprepletano da jedno bez drugog ne ide nazalost.