Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 02, 2023 10:55 pm

Zvaka72 je napisao/la:
pet jun 02, 2023 10:39 pm
storm_raider je napisao/la:
pet jun 02, 2023 10:15 pm
Doci ce i to na svoje, polako. Mogu samo kapu skinuti ljudima u Upravi i u drugim organima Kluba. Pare ce se naci, isplatit ce se svi... najveci problem i nesaglediva steta ulaska Amara i njegovih ljudi (da se razumijemo, on je njih okupio, a ne oni njega) je ona reputacijska. Doslovno je demonstrirano da svako moze na taj nacin u Zelju uci i otjerati bilo koga. A da se razumijemo, Misimovic je sve samo ne "bilo ko". Ta reputacijska steta je nesaglediva i to sam pisao i 2018. godine. Taj nacin simpatizerima i sponzorima govori da smo mi ipak jedan mali (meni najveci), mahalski Klub, odnosno da smo u tom trenutku bili. Nadam se da je sada drugacija situacija. Protekli period je cistiliste i tako to treba i shvatiti. Cijena je velika, ali Zeljo, barem onakvog kakvog dozivljavamo je simbol za cistotu i finu neku raju. Uskoro ce Zeljo potpuno ocistiti i rascistiti sa onima koji ga smatraju babovinom i bankomatom. A onda neka se dobro drze drugi klubovi... Do tada pametno, korak po korak. Bitan je napredak, ali je bitniji trend napretka, a nakon par godina moze se primjetiti neki obrazac tog trenda. Samo naprijed.
Storme ne treba uprava više ikad upasti u euforiju i obećavati kule i gradove svi moramo biti svjesni da ovim radom odnosno domaćinskim upravljanjem možemo se nečemu nadati za oko 3 do 4 godine, ako budemo pametni, treba to stalno naglašavati jer je naša raja nestrpljiva, možda čvaknemo neki kup ali titulu pored trenutno zrinjevaca, pitara i mališana iz platonove nećemo ni u snu osvojiti. Za to vremena možda će se stvari u državi i u savezu promjeniti pa će biti puuno lakše var, bolji tereni, plate na ruke ( jbt u slogi plata 200 KM smijurija)
Evropa i mladi igrači uz vraćanje dugova nam moraju biti glavni cilj.
Ja sam optimista i podrška upravi na tom putu i moralno a i finansijski u skladu sa mogućnostima.
Slazem se. Samo ne letiti i ne obecavati nemoguce. Korak po korak, mislim da ce vecina navijaca podrzati taj pristup.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

blueheart
Kontakt:

pet jun 02, 2023 11:37 pm

kao sto smo ovu sezonu iznijeli od kola do kola.... tako i ovaj teret duga rjesavati 1 po 1.... jbg jeste da je tezi i duzi put, ali bitno je da se konstantno radi i ide naprijed...
DRZAVA ZELJO

Qooler
Kontakt:

sub jun 03, 2023 12:03 am

Jako korektna press. Jako kulturno, na nivou. Imamo sreće da imamo ovakve ljude, kao i mnoge za koje necemo čuti, ali radi se ogroman posao.
Osim što mi trebamo biti spremni za Jug, malo mi je krivo na nas navijače da je mnogo manji broj članskih ove godine. Morali smo održati nivo.
Možda da tu malo se aktiviramo, da prozivamo raju. Mali je ovo grad svi znamo nekoga ko je bi dio one akcije, a sada je propustio.

Diverzant
Kontakt:

sub jun 03, 2023 12:29 am

Joj cigana turskih nabijem ih na kuracc, koji firgoši raspali. Kad nam je svaka marka potrebna, govna pokušavaju izgarati. Ugasio se konyaspor do dzume sljedeće, yebem ih u one tramvaje polovne sto nam šalju
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 03, 2023 12:33 am

Nema vecih cigana od njih, jos lafo dosli prijateljsku utakmicu da odigraju, ma mars
Željezničar ante portas !

Zvaka72
Kontakt:

sub jun 03, 2023 12:43 am

blueheart je napisao/la:
pet jun 02, 2023 11:37 pm
kao sto smo ovu sezonu iznijeli od kola do kola.... tako i ovaj teret duga rjesavati 1 po 1.... jbg jeste da je tezi i duzi put, ali bitno je da se konstantno radi i ide naprijed...

Mene davno učili:
" Prijeko preče a okolo bliže"
Sve rečeno.
Plava porodica me ubi u pojam.

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 03, 2023 5:55 am

MATORI je napisao/la:
pet jun 02, 2023 9:49 pm
Dzezvar je napisao/la:
pet jun 02, 2023 9:38 pm
MATORI je napisao/la:
pet jun 02, 2023 9:12 pm

Kako bolan da "zatvorimo"?
Da skupljamo milion po milion donacija sljedecih 5 godina ..dok ne skupimo tih nekoliko miliona?
Ne zaje.bavaj, Bogati.
Ne nego treba zapoceti radove i onda ganjati pare...
Tako se ne krece u ovako kapitalne projekte.
Svima vama koji ocekujete da ce vlast i drzava nesto nama napraviti,sjetite se samo Koldze i njegovih obecanja....
Znaci i ti mislis da trebamo SVE otkazati....
Ma vi ste meni genijalni.
35 godina radim u projektovanju, investicijama, nadzoru....i NIKAD niti za jedan objekat nisu postojale SVE pare na kamari - pa da se tek pocelo.
Ali eto moram jos uciti na forumu o svemu ovome.
Tobe jarabi
Polako ba sta si se upalio.Postujem tvoje zvanje i znanje,ali to sto radis to sto radis ne mora znaciti da su drugi neznalice i da veze nemaju.Nisam za to iz razloga sto su nam partneri u ovom projektu totalno nepouzdani.Govorimo o ovim politicarima.Nebi im bilo prvi put da nesto obecaju pa da to ne ispune.A sad se vrati malo unazad i sjeti se Senadove izjave za istok ,da on svojom imovinom garantuje zavrsetak gradnje.
Kao prvo da krenemo u ovu pricu potrebno je ispuniti neke preduslove,jelde....
Idejni Projekat
Vjerovatno i promjena regulacionog plana
Urbanisticka saglasnost
Izvedbeni projekat
Gradjevinska dozvola.
Mozda nije poredano po redu ali sve to kosta.
Iz svih ovih prica nista konkretno nema,sve se svodi na AKO....a raja se primila samo tako.
Jesnostavno ne vjerujem politici i politicarima.
Nebi bilo prvi put da se krene u izgradnju necega i da se na pola puta stane.Primjera je bezbroj,od bazena u Mostaru do niza postavljenih kamena temeljaca.To nam ne treba.
S obzirom na partnere u ovoj prici misljenja sam da ne treba kretati u nju be 70% prikupljenih sredstava.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 03, 2023 5:58 am

Diverzant je napisao/la:
sub jun 03, 2023 12:29 am
Joj cigana turskih nabijem ih na kuracc, koji firgoši raspali. Kad nam je svaka marka potrebna, govna pokušavaju izgarati. Ugasio se konyaspor do dzume sljedeće, yebem ih u one tramvaje polovne sto nam šalju
A turci su takvi,kada daje za vrat ga trebas hvatati,a kada uzima dusu ti uzme.

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 03, 2023 6:06 am

slika

Ovako izgleda kada je neko zlonamjeran pa ne objavi citav naslov

slika
I naravno citavu izjavu

slika

gavran
Kontakt:

sub jun 03, 2023 8:21 am

Dzezvar je napisao/la:
slika

slika
I naravno citavu izjavu

slika
Zar ima zlonamjenih?????
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 03, 2023 8:41 am

I je li mu on na kraju menadžer ili nije? :D

Teško će poslije onog jučer potpisati, ali dobro je znati kako je bilo. :D
Ni prvi ni zadnji slučaj da igrači i agenti izrade. Samo treba biti pametniji poslije ovog.

blueboy
Kontakt:

sub jun 03, 2023 8:50 am

Leon_Professional je napisao/la:
sub jun 03, 2023 8:41 am
I je li mu on na kraju menadžer ili nije? :D

Teško će poslije onog jučer potpisati, ali dobro je znati kako je bilo. :D
Ni prvi ni zadnji slučaj da igrači i agenti izrade. Samo treba biti pametniji poslije ovog.
Možemo biti samo pametniji u smislu da ne najavljujemo neka produženja ugovora dok se sve ne završi. A dugoročnije ugovore od jedne godine sa ovakvim igračima trenutno ne možemo potpisivati jer im treba dati veću lovu. Ovako kompenzujemo, manje love, kraći ugovori, ali i igrač ode džaba nakon jedne dobre sezone.

MiroslavKruzik

sub jun 03, 2023 8:52 am

gavran je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
slika

slika
I naravno citavu izjavu

slika
Zar ima zlonamjenih?????
Šta očekivati od Sinanove redakcije, provjereno znam kakvi su lihvari i da mu sjede u onom ćumezu 3 pitara koji pišu clickbait članke.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 03, 2023 8:59 am

MiroslavKruzik je napisao/la:
sub jun 03, 2023 8:52 am
gavran je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
slika

slika
I naravno citavu izjavu

slika
Zar ima zlonamjenih?????
Šta očekivati od Sinanove redakcije, provjereno znam kakvi su lihvari i da mu sjede u onom ćumezu 3 pitara koji pišu clickbait članke.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Nema ovo veze sa sinanom,nego sa ovim bulicem....i njegovom objavom gdje je izRezao orginal naslov i postavio ono sto njemu pase.

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 03, 2023 9:00 am

slika
I da malo samopromocije preko Źelje...

exbabilon
Kontakt:

sub jun 03, 2023 9:15 am

Dzezvar je napisao/la:
slika
Ili što bi neki čistunci ovdje rekli klub mora ostati apolitičan, stidimo se navijati za klub koji ima veze s politikom, bla bla.. Stidite se samo kad vam ne odgovara politička opcija.

Ja lično ne preferiram opciju iz koje su ova dvojica, mada je Irfan skroz regularan lik, ali ako na mjestima gdje sjede rade na tome da Želji bude bolje, pa za to se treba zahvaliti i držati ih blizu. Miske je to radio odlično, postao je pouzdan partner lokalnim vlastima na svim nivoima, uzimao pare koje su trebale Želji, malo ih provodio po stadionu, dres, godišnja za zapad, ha hu.. a na kraju Željo vidio korist iz svega toga. Ako i ova uprava može fino plivati kroz sve to, podržavam. Nismo u situaciji da baš biramo s kim sarađujemo i da nečiju pomoć odbijamo.

exbabilon
Kontakt:

sub jun 03, 2023 9:21 am

https://www.youtube.com/watch?v=amO78As5-4A

Podcast Mreža - Nermin Bašić

kvalitet
Kontakt:

sub jun 03, 2023 9:30 am

exbabilon je napisao/la:
sub jun 03, 2023 9:15 am
Dzezvar je napisao/la:
slika
Ili što bi neki čistunci ovdje rekli klub mora ostati apolitičan, stidimo se navijati za klub koji ima veze s politikom, bla bla.. Stidite se samo kad vam ne odgovara politička opcija.

Ja lično ne preferiram opciju iz koje su ova dvojica, mada je Irfan skroz regularan lik, ali ako na mjestima gdje sjede rade na tome da Želji bude bolje, pa za to se treba zahvaliti i držati ih blizu. Miske je to radio odlično, postao je pouzdan partner lokalnim vlastima na svim nivoima, uzimao pare koje su trebale Želji, malo ih provodio po stadionu, dres, godišnja za zapad, ha hu.. a na kraju Željo vidio korist iz svega toga. Ako i ova uprava može fino plivati kroz sve to, podržavam. Nismo u situaciji da baš biramo s kim sarađujemo i da nečiju pomoć odbijamo.
Ne izvrći, ne izvlači iz konteksta, jer ovako napisan prvi dio tvog posta je obična laž.

Ja, a vidim i još neki, nikad nismo problematizirali konkretnu političku opciju, nego sve. Populisti mali irfan i magodica nam se sad vucaraju po stadionu, dovoljno ih je izguglati pa vidjeti o kakvim likovima je riječ. Treba da kažem bravo?

Samo se pitam da li tako i u životu gledate samo korist ili imate neke ideale, neku životnu filozofiju, nešto što vas čini vama?

Eto vam Veleža, na konstataciju da su postali stranačka prćija, uvijek odgovaraju “krivo vam jer mi okupljamo”. Smiješno da ne može biti smješnije, trebamo i mi to sutra dozvoliti?

Radije bih prodao klub onako kako su pitari, nego da postanemo ono što su Velež ili Zrinjski ili Borac…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

exbabilon
Kontakt:

sub jun 03, 2023 9:34 am

Javite onda ljudima da nam pare ne trebaju, sami ćemo vratit porezne dugove i napravit jug.

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 03, 2023 9:47 am

exbabilon je napisao/la:
sub jun 03, 2023 9:34 am
Javite onda ljudima da nam pare ne trebaju, sami ćemo vratit porezne dugove i napravit jug.
Ne daju oni svoje pare,nego pare iz budzeta koje se opet dijele putem javnog poziva gdje tacno stoji sta i kako treba i koje uslove moras ispuniti.
Ova javna obecanja kao podrzat cemo mi to,mogu macku o rep okaciti.
Ako istinski zele,mogu samo izaci sa konkretnim stvarima,ovako....

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 44 gosta.

Prijava