MATORI je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 8:07 pm
@Leone,
Na kraju mog posta pisem kao sto se gore vidi...
"Da me nekoliko forumasa podsjeca na..."Mazete nam oci..." znaci nisi samo ti.
Drugo:
Otkako sam poceo pisati o mogucoj izgradnju juga i ja sam pisao da ne treba vlastima vjerovati, dakle tu se slazemo.
Trece:
Alo su i tebi vazniji "sitni" projekti tipa biletarnice nego kapitalni kao sto je jug - onda jbg izvini.
Cetvrto:
Moguca ulaganja kluba u troskovima juga ce biti minorna....izuzimajuci mogucu "kupovinu stolica" u nekoj mozda kasnijoj fazi...i tako to....
Peto:
Onaj danas sto je najvise pricao je doktor ekonomije sa diplomama koje nisu sa Sokoca, medjutim to ne mora znaciti da vas nekoliko ne zna bolje stabilnost kluba koja eto po tebi nije za praviti jug.
Prvo, u krivu si.
Trece, mislim da nisi shvatio poentu. Kad pominjem te sitne projekte ne stavljam ih u ravan s tim, ne znam otkud to. Samo kažem da taj sitni projekat je bas minoran u odnosu na tribinu koja, kako on kaže, košta 4,5 miliona bez te sanacije klizišta.
Četvrto, taj plan za izgradnju juga nisam nigdje čuo i pročitao. Moja slika je da to nije minorno i ne vjerujem da ćemo od nekog dobiti 80-90% za jug, a da je na nama tako mali procenat. A opet tih 10% na 4,5 miliona plus klizište je 500k otprilike, što je velika lova.
Peto, neka mu diploma, svaka mu čast. Ali i on danas kaže da se oporavljamo i guramo. Nije nigdje rekao da smo isplivali i dobrostojeći. I ja ne kažem da sam bolji od njeg i da bolje od njeg znam. Znam što nam oni kažu, a i to je malo uljepšano. E ako iz tog svega ti zaključuješ da smo u dobroj situaciji onda si baš dobar optimista.
Njemu je danas glavni argument za sve bilo, dužni smo maksimalno, borimo se, to nam je uteg pa nismo uradilo ovo, nismo uradili ono. Tako da i po njemu nije baš dobro.
Niko ne bi odbio da nam neko drugi napravi jug (Uefa, Država,...), samo smatram da je to nemoguće u ovom sistemu.
P.s. I baš te nikako ne kontam za ovo 1. Krupan zaključak samo na osnovu različitog mišljenja, al haj.