Polako ba sta si se upalio.Postujem tvoje zvanje i znanje,ali to sto radis to sto radis ne mora znaciti da su drugi neznalice i da veze nemaju.Nisam za to iz razloga sto su nam partneri u ovom projektu totalno nepouzdani.Govorimo o ovim politicarima.Nebi im bilo prvi put da nesto obecaju pa da to ne ispune.A sad se vrati malo unazad i sjeti se Senadove izjave za istok ,da on svojom imovinom garantuje zavrsetak gradnje.MATORI je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 9:49 pmZnaci i ti mislis da trebamo SVE otkazati....
Ma vi ste meni genijalni.
35 godina radim u projektovanju, investicijama, nadzoru....i NIKAD niti za jedan objekat nisu postojale SVE pare na kamari - pa da se tek pocelo.
Ali eto moram jos uciti na forumu o svemu ovome.
Tobe jarabi
A turci su takvi,kada daje za vrat ga trebas hvatati,a kada uzima dusu ti uzme.
Zar ima zlonamjenih?????
Možemo biti samo pametniji u smislu da ne najavljujemo neka produženja ugovora dok se sve ne završi. A dugoročnije ugovore od jedne godine sa ovakvim igračima trenutno ne možemo potpisivati jer im treba dati veću lovu. Ovako kompenzujemo, manje love, kraći ugovori, ali i igrač ode džaba nakon jedne dobre sezone.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 8:41 amI je li mu on na kraju menadžer ili nije?
Teško će poslije onog jučer potpisati, ali dobro je znati kako je bilo.
Ni prvi ni zadnji slučaj da igrači i agenti izrade. Samo treba biti pametniji poslije ovog.
Šta očekivati od Sinanove redakcije, provjereno znam kakvi su lihvari i da mu sjede u onom ćumezu 3 pitara koji pišu clickbait članke.
Nema ovo veze sa sinanom,nego sa ovim bulicem....i njegovom objavom gdje je izRezao orginal naslov i postavio ono sto njemu pase.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 8:52 amŠta očekivati od Sinanove redakcije, provjereno znam kakvi su lihvari i da mu sjede u onom ćumezu 3 pitara koji pišu clickbait članke.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ili što bi neki čistunci ovdje rekli klub mora ostati apolitičan, stidimo se navijati za klub koji ima veze s politikom, bla bla.. Stidite se samo kad vam ne odgovara politička opcija.
Ne izvrći, ne izvlači iz konteksta, jer ovako napisan prvi dio tvog posta je obična laž.exbabilon je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 9:15 amIli što bi neki čistunci ovdje rekli klub mora ostati apolitičan, stidimo se navijati za klub koji ima veze s politikom, bla bla.. Stidite se samo kad vam ne odgovara politička opcija.
Ja lično ne preferiram opciju iz koje su ova dvojica, mada je Irfan skroz regularan lik, ali ako na mjestima gdje sjede rade na tome da Želji bude bolje, pa za to se treba zahvaliti i držati ih blizu. Miske je to radio odlično, postao je pouzdan partner lokalnim vlastima na svim nivoima, uzimao pare koje su trebale Želji, malo ih provodio po stadionu, dres, godišnja za zapad, ha hu.. a na kraju Željo vidio korist iz svega toga. Ako i ova uprava može fino plivati kroz sve to, podržavam. Nismo u situaciji da baš biramo s kim sarađujemo i da nečiju pomoć odbijamo.
Ne daju oni svoje pare,nego pare iz budzeta koje se opet dijele putem javnog poziva gdje tacno stoji sta i kako treba i koje uslove moras ispuniti.
Ne drzi ti prica vode nikako.Dzezvar je napisao/la: ↑sub jun 03, 2023 5:55 amPolako ba sta si se upalio.Postujem tvoje zvanje i znanje,ali to sto radis to sto radis ne mora znaciti da su drugi neznalice i da veze nemaju.Nisam za to iz razloga sto su nam partneri u ovom projektu totalno nepouzdani.Govorimo o ovim politicarima.Nebi im bilo prvi put da nesto obecaju pa da to ne ispune.A sad se vrati malo unazad i sjeti se Senadove izjave za istok ,da on svojom imovinom garantuje zavrsetak gradnje.MATORI je napisao/la: ↑pet jun 02, 2023 9:49 pmZnaci i ti mislis da trebamo SVE otkazati....
Ma vi ste meni genijalni.
35 godina radim u projektovanju, investicijama, nadzoru....i NIKAD niti za jedan objekat nisu postojale SVE pare na kamari - pa da se tek pocelo.
Ali eto moram jos uciti na forumu o svemu ovome.
Tobe jarabi
Kao prvo da krenemo u ovu pricu potrebno je ispuniti neke preduslove,jelde....
Idejni Projekat
Vjerovatno i promjena regulacionog plana
Urbanisticka saglasnost
Izvedbeni projekat
Gradjevinska dozvola.
Mozda nije poredano po redu ali sve to kosta.
Iz svih ovih prica nista konkretno nema,sve se svodi na AKO....a raja se primila samo tako.
Jesnostavno ne vjerujem politici i politicarima.
Nebi bilo prvi put da se krene u izgradnju necega i da se na pola puta stane.Primjera je bezbroj,od bazena u Mostaru do niza postavljenih kamena temeljaca.To nam ne treba.
S obzirom na partnere u ovoj prici misljenja sam da ne treba kretati u nju be 70% prikupljenih sredstava.