Bravo ekipa.
Čestitke strucnom štabu, Mulaliću, igračima i najvećim i najboljim navijačima. Gazii Žeeeeeljo!
Ne kontriram oni koji me poznaju znaju da to o santosu mislim od prve njegove utakmice....Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 7:41 pmPa logično kad nemaš znanje. I ne trebaš pametovati.Dzezvar je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 7:37 pmJa nemam nikakvo znanje,i toga sam svjestan ali barem ne pametujem ljudima pk forumu o taktici i o igri ekipe.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 7:35 pm
![]()
![]()
Vidi se to znanje, nisi ti bezveze skaut kod Murinja.
Reci da ne mogu, imam ponude iz većih klubova.
Ali otisne ti se nekad pa ovako za Santosa iskontriraš.
Sve OK, nek se zdravo. A bit će grešaka, svako griješi. Samo mi na forumu nemamo odgovornost za greške, zato ih i ne treba uzimati za ozbiljno.![]()
Nemam sta glumiti, kad jesam.I sto nije vrijeme?
HahaLeon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 7:33 pmNemoj mi ti držati predavanje, pobrini se malo o svojoj sili i pisanju.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 7:27 pmSvaka čast minhen, najkurcevitiji na forumu, a ko da stadion zakljucavas koliko svima pametujes i vodis glavnu rijec.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 7:15 pm
Neka te. Ti si zadnji koji treba nekog podjebavati.
Nego, jel ono Santos samo zna trčati i nije neki igrač?
Nema potrebe za tim, ko god ti sta kaze ti u silu.
**** te Mulalić, koliko si isfrustriran na njeg, napadaš ljude čim ne psuju Mulaliću sve kao ti.
A i sjebo si me na kladari.
Nemoj više iz prve ruke nas informisati.
Dobar je mali i danas bio. Treba pripremati ekipu kad se Štila krene sklanjati.
Bice promjena u UO..., ali otom potom.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 7:55 pmMnogo je posla sad pred klubom, dosta ugovora koji isticu, dosta potrazivanja, i jos mnogo toga. Nadam se da ce pojedinci iz UO biti istjerani jer nemaju sta raditi tu i da cemo skupiti se i pronaci ljude koji su spremni raditi ozbiljno.
Ne talasaj gluposti. Raspitaj se malo kako je zavrsena i licenca i ko je pomogao navijacima u akciji Pomozi.ba s brojem. Sto pises tako kad nisi upucen?