Ne treba ga vraćati, ali mislim da bismo ovo dobili da imamo trenera. Pa i Mulalićastorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:04 pmSada ponovo vratiti Mulalica. Kao u igrici, neka nastavi nakon zadnjeg sejva.
Individualno jeste, barem u okvirima BiH, ali timski, načinom na koji igraju, pa i psihički ovo je devastirana grupa igrača. Sve ono što Zrinjski jeste, mi nismo.
Sarkastican sam bolan.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:08 pmNe treba ga vraćati, ali mislim da bismo ovo dobili da imamo trenera. Pa i Mulalićastorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:04 pmSada ponovo vratiti Mulalica. Kao u igrici, neka nastavi nakon zadnjeg sejva.
Možda to može iskopati @jovanmaksimovic, ali mislim da smo izgubili svaku utakmicu kad nas je vodio Alihodžić.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:08 pmNe treba ga vraćati, ali mislim da bismo ovo dobili da imamo trenera. Pa i Mulalićastorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:04 pmSada ponovo vratiti Mulalica. Kao u igrici, neka nastavi nakon zadnjeg sejva.
Sto je glupost? Jedini u ekipi ima muda, ovi ostali ko pickice.
I ja imam taj osjećaj.blueboy je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:11 pmMožda to može iskopati @jovanmaksimovic, ali mislim da smo izgubili svaku utakmicu kad nas je vodio Alihodžić.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:08 pmNe treba ga vraćati, ali mislim da bismo ovo dobili da imamo trenera. Pa i Mulalićastorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:04 pmSada ponovo vratiti Mulalica. Kao u igrici, neka nastavi nakon zadnjeg sejva.
Ne mislim ja ovdje na Štilu, Cocu, Aru...evo uzmi Santosa i Amoaha u ovom sistemu Zrinjskog, oni bi na njima uzeli milione.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:16 pmI ja imam taj osjećaj.blueboy je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:11 pmMožda to može iskopati @jovanmaksimovic, ali mislim da smo izgubili svaku utakmicu kad nas je vodio Alihodžić.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:08 pm
Ne treba ga vraćati, ali mislim da bismo ovo dobili da imamo trenera. Pa i Mulalića
Ma skoro smo imali ovakav scenarij, ali eto, ništa nismo naučili.
U vezi ovog gore iznad, ne znam šta bih ti rekao. Patimo mi od imena. Eto po imenima mi imamo pojedine igrače koji su bolji od igrača Zrinjskog. Pola onih njihovih nismo čuli nikad, al momci spremni i trče.
Pa to su 2 igrača.blueboy je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:19 pmNe mislim ja ovdje na Štilu, Cocu, Aru...evo uzmi Santosa i Amoaha u ovom sistemu Zrinjskog, oni bi na njima uzeli milione.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:16 pmI ja imam taj osjećaj.
U vezi ovog gore iznad, ne znam šta bih ti rekao. Patimo mi od imena. Eto po imenima mi imamo pojedine igrače koji su bolji od igrača Zrinjskog. Pola onih njihovih nismo čuli nikad, al momci spremni i trče.
Ja mislim da je bilo protiv Celika u Zenici, izgubili smo 0:1storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:17 pm@bluboy, siguran sam da smo dobili kada nas je prosli put vodio...
Igrao bi Santos u svakoj ekipi u ovoj ligi, samo mislim da bi ga 80% ostalih ekipa bolje koristilo nego mi.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:23 pmPa to su 2 igrača.blueboy je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:19 pmNe mislim ja ovdje na Štilu, Cocu, Aru...evo uzmi Santosa i Amoaha u ovom sistemu Zrinjskog, oni bi na njima uzeli milione.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 9:16 pm
I ja imam taj osjećaj.
Mi svakako igramo samo na Santosa.
I prije bih rekao da bi Amoah igrao dole, nego Santos.