Drina je kriminala, zadnjih par tekmi stalno ispada.
Moze se ovo okrenuti ali mi smo nekako kilavi.
To je kada sistem igra za tebe. Mogli smo ovo mi biti...
Pa cek, sta bi ti? Da Mulalicevo djelo nestane u 1.poluvremenu?Tryg je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 8:33 pmJa ne znam koja budala jos uvijek misli da je ovo sve Mulalic.
Spori smo, tromi, nemamo brzinu ni u odbrani ni u veznom redu a ni u napadu. **** ga Santos i majka, igra nam se bazira na igracu koji je tu jos 2. mjeseca.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je. Kod njih je ovo mnogo više sistem nego individualni kvalitet igrača, jer kad bi većinu ovih igrača prebacio i neki drugi klub ne bi izgledali ni približno ovako.storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 8:45 pmTo je kada sistem igra za tebe. Mogli smo ovo mi biti...
Ma ide Krpa izgleda odmah.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 8:54 pmI sad ce glupan izvesti solidnog Drlju, mjesto da onog klauna zamijeni s Amoahom
Baš.
Malo sta ide kako treba kada je ad-hoc. I za ad-hoc treba imati vanprosjecan kvalitet...blueboy je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 8:47 pmTako je. Kod njih je ovo mnogo više sistem nego individualni kvalitet igrača, jer kad bi većinu ovih igrača prebacio i neki drugi klub ne bi izgledali ni približno ovako.storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 8:45 pmTo je kada sistem igra za tebe. Mogli smo ovo mi biti...
Ne mozes nikako, al nikako reci da je dijete koje nije ni zavrsilo jednu sezonu, ponavljam, jednu- promasaj.E to je ta nestrpljivost vas pojedinaca.Ako neko nije extra talenat odmah iz omladinske skole, on je promasaj.Nema vremena za razvoj, a mladomnigracu minimalno trebaju 2-3 sezone i to u savrsenom sistemu, sa dobrim trenerom i generalno uredjenom klubu, a ne ovom nasem.Valter je napisao/la: ↑sub apr 08, 2023 8:59 pmEdis je teško devastirao ovu ekipu. U prvom poluvremenu bilo je nekih pokušaja igre al vidi se da u tome nemaju samopouzdanja. Trebat će puno vremena da nauće igrati a ne napamet nabijati.
Drina je odavno promašaj al eto neki misle naš je pa ga treba forsirati. Bojim se da u ovoj generaciji iz našeg pogona nema ništa upotrebljivo.