Pravo ima, razlozi su diskutabilni. Nego je 20 postova napisao na ovaj fazon, idi Edise a i imenjak ti. Skontali smo legendo kako si to fino konstruisao da su imenjaci i da idu u tandemu, idemo dalje.
Pravo ima, razlozi su diskutabilni. Nego je 20 postova napisao na ovaj fazon, idi Edise a i imenjak ti. Skontali smo legendo kako si to fino konstruisao da su imenjaci i da idu u tandemu, idemo dalje.
Koliko god uprava dobro radila, na sve to se mogu popisat. Ovo je vrijedjanje inteligencije.Sheldon je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 10:51 pmPravo ima, razlozi su diskutabilni. Nego je 20 postova napisao na ovaj fazon, idi Edise a i imenjak ti. Skontali smo legendo kako si to fino konstruisao da su imenjaci i da idu u tandemu, idemo dalje.
Sav nas klub trenutno radi i na nivou je Edisa Mulalica. Isto razmisljaju kao i on, aktivan je rezultat da vidimo sta ce biti itd. Otprilike na tom nivou sve funkcionise, ako se tako moze nazvati.
Ma dobro realno Krčmareviću je cilj bila titula, ili čak dupla kruna. Vidio čovjek da ne može to ostvariti sa tadašnjom ekipom, pokupio se i otišao. Ti se s yebenim niželigašem GOŠK-om mučiš, trehne te Čelik, a hoćeš titulu ili duplu krunu. Nije ista situacija. Mi još zvanično ne znamo koji je cilj pred Edisa postavljen na početku sezone. Koliko se sjećam, cilj je bio da se napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Tek ove polusezone se počelo nekako stidljivo provlačiti i govoriti da nam je cilj Evropa. Ako se desi da ga smijene, nadam se da će bar neko dobar biti, a ne neka ubleha ala Kemo Alispahić ili šta ja znam. Ne daj Bože da ga Alihodžić naslijedi na klupi u sličaju otkaza, to je tek horor.
Ma buraz ja ponosno nosim ovaj nik. Pola nije pratilo Zelju kad je Edis duple osvajao i dolazio 200 posto spreman na pripreme bez 10 plata prethodnu godinu, prilazio navijacima i izvinjavao se kad se i 30 put izgubi u gostima i jos puno toga. 300 + utakmica, bez mrlje prema klubu. Edis je jedan od nas.AsharaK je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 10:42 pmNe sikiraj se buraz, promjenit cemo ti nick samo da ga smjeneMulalic Edis je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 10:40 pmIgracima samopouzdanje bas nisko i kod nas nista novo. Smjenite ga veceras. Da se digne ekipa i proba evropa zavrsiti.
Cilj je da sastavimo 2 pasa, da imamo normalnu akciju, ali mi to ne vidimo. Zato odlazi, dosta sa branjenjem trenerkiceMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 10:58 pmMa dobro realno Krčmareviću je cilj bila titula, ili čak dupla kruna. Vidio čovjek da ne može to ostvariti sa tadašnjom ekipom, pokupio se i otišao. Ti se s yebenim niželigašem GOŠK-om mučiš, trehne te Čelik, a hoćeš titulu ili duplu krunu. Nije ista situacija. Mi još zvanično ne znamo koji je cilj pred Edisa postavljen na početku sezone. Koliko se sjećam, cilj je bio da se napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Tek ove polusezone se počelo nekako stidljivo provlačiti i govoriti da nam je cilj Evropa. Ako se desi da ga smijene, nadam se da će bar neko dobar biti, a ne neka ubleha ala Kemo Alispahić ili šta ja znam. Ne daj Bože da ga Alihodžić naslijedi na klupi u sličaju otkaza, to je tek horor.
Bravo.Jacksparrow je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 10:57 pmZanimljivo da nema odgovora za teren nema odgovora za trenera od strane uprave a navijaci realno spamaju za oboje na zvanicnoj. Izadjes kazes teren smo zajebali popravit cemo kad budemo imali sredstva i tacka. Za trenera izadjes i kazes ima nasu podrsku i tacka. Ne ovako zato se ljudi i zapitaju ima li ih uopste.
Ma evropa je cilj iz hiljadu i jednog razloga i sve mu je obezbjedjeno da taj cilj ispuni.Maestro_1921 je napisao/la:Ma dobro realno Krčmareviću je cilj bila titula, ili čak dupla kruna. Vidio čovjek da ne može to ostvariti sa tadašnjom ekipom, pokupio se i otišao. Ti se s yebenim niželigašem GOŠK-om mučiš, trehne te Čelik, a hoćeš titulu ili duplu krunu. Nije ista situacija. Mi još zvanično ne znamo koji je cilj pred Edisa postavljen na početku sezone. Koliko se sjećam, cilj je bio da se napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Tek ove polusezone se počelo nekako stidljivo provlačiti i govoriti da nam je cilj Evropa. Ako se desi da ga smijene, nadam se da će bar neko dobar biti, a ne neka ubleha ala Kemo Alispahić ili šta ja znam. Ne daj Bože da ga Alihodžić naslijedi na klupi u sličaju otkaza, to je tek horor.
Pa to jeste nama cilj, da gledamo atraktivniju, bolju, konkretniju igru. Eh sad, šta njemu uprava govori, i kakve ciljeve stavljaju pred njega i ekipu, to je drugi par cipela. Trebali su već imati spremnu zamjenu za njega, od početka polusezone smo sve gori i gori. Da su ga zamjenili na polusezoni, to bi bilo idealno, al jbga.LARSSON je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 11:01 pmCilj je da sastavimo 2 pasa, da imamo normalnu akciju, ali mi to ne vidimo. Zato odlazi, dosta sa branjenjem trenerkiceMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 10:58 pmMa dobro realno Krčmareviću je cilj bila titula, ili čak dupla kruna. Vidio čovjek da ne može to ostvariti sa tadašnjom ekipom, pokupio se i otišao. Ti se s yebenim niželigašem GOŠK-om mučiš, trehne te Čelik, a hoćeš titulu ili duplu krunu. Nije ista situacija. Mi još zvanično ne znamo koji je cilj pred Edisa postavljen na početku sezone. Koliko se sjećam, cilj je bio da se napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Tek ove polusezone se počelo nekako stidljivo provlačiti i govoriti da nam je cilj Evropa. Ako se desi da ga smijene, nadam se da će bar neko dobar biti, a ne neka ubleha ala Kemo Alispahić ili šta ja znam. Ne daj Bože da ga Alihodžić naslijedi na klupi u sličaju otkaza, to je tek horor.