Da ne bi bilo da ga branim...po meni nije nikada ni trebao biti trener Želje, ali tu je, i nije sam sebe doveo. Očito je da njegovo zadovoljstvo proizilazi iz toga da imamo aktivan rezultat za revanš. I da očekuje da možemo proći uz atmosferu na Grbavici. Nema on inteligencije da utakmice postavlja tako da se u gostima ide na pobjedu, da se nadigrava, da se igra za gol više. To su osobine limitarnih trenera. Kada još znamo ko mu je u stručnom štabu, ne može ovo ljepše za oko. Neke utakmice se mogu pobjediti, negdje se može proći u kupu, ali ništa ozbiljno se od Edisa ne može očekivati. I nije da nismo znali da nas to sa njim čeka, i nije ni da uprava nije to znala, ali ipak je doveden tu. Trener nam je, i mi iz ove kože ne možemo.
Možda popušimo Europu, možda uzmemo kup, možda budemo 3 ili 4 na kraju. Kako god završi, sa zadnjim sudijinim zviždukom na kraju ove sezone, njemu se treba zahvaliti. Definitivno nema igru kakvu mi želimo gledati, a za rezultate ćemo još vidjeti ne zna se ništa još uvijek.
Prevažno u subotu pružiti maksimalnu podršku, i dobiti Tuzlu. Veoma važna tekma, i prva u nizu veoma teških utakmica. Možda će ona i diktirati stanje ekipe, ali i nas na tribinama...pa i na internetu...