Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 04, 2023 9:52 pm

Evo ko želi gledati emisiju sa Džekom, a nije sinoć stigao.

slika

slika

blueheart
Kontakt:

uto apr 04, 2023 10:01 pm

ma njima treba pokazati ko je gospodin.... treba njih dolje mlatnuti s nulom i ovdje im dati kako i treba 5% i svima ko dodje po porciju cevapa Zelje ostaviti na stolicu..... to bi bio pravi samar ovakvom velezu....
DRZAVA ZELJO

milanribar
Kontakt:

uto apr 04, 2023 10:08 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
uto apr 04, 2023 9:21 pm
milanribar je napisao/la:
uto apr 04, 2023 2:21 pm
Mislim da je veliku grešku s ovim Velež napravio, jednostavno nisu razmišljali i dali su nam dodatnu motivaciju ekipi koja je bila baš poljuljana poslije Trebinja. Mislim da se neće dobro provesti u ovom dvomeču, iako je Jusufbegović sigurno svemirski brod za Mulalića...
Po cemu je svemirski brod? Vise trenirao ekipe po federalnoj ligi nego u Premijer. Vrhunac mu Velez s 50 godina. Svemirac je jedino jer zna 6 padeza, a Edis samo 2.
Svi ovi nasi treneri su u pet deka.
Edis ako sutra izgubi sam ce sebe smjeniti 🤣 ali gdje cemo od njih izgubiti. Srcem sarajevski plavi.
I prvi mandat je u Veležu dobar bio, evo sad opet. Edis je vodio nas i timove u jednoj ligi koja je slabija od naše za jedan nivo. Mislio sam da je čovjek napredovao ko trener al prevario sam se, izgleda da se može i nazadovat. Ekipa koju trenutno ima je više nego solidna ako je uporedimo sa Širokim i Veležom koji je imao puno odlazaka bitnih igrača...

kvalitet
Kontakt:

uto apr 04, 2023 10:10 pm

blueheart je napisao/la:
ma njima treba pokazati ko je gospodin.... treba njih dolje mlatnuti s nulom i ovdje im dati kako i treba 5% i svima ko dodje po porciju cevapa Zelje ostaviti na stolicu..... to bi bio pravi samar ovakvom velezu....
Majke mi danas o tome razmišljam… dočekati kako dolikuje, a fino ih prcnuti na svaki mogući način, pogotovo na terenu i na društvenim mrežama. Neka se zacrvene, ako imaju imalo obraza, jer su svakako postali stranačka prćija
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto apr 04, 2023 10:18 pm

kvalitet je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
Majke mi danas o tome razmišljam… dočekati kako dolikuje, a fino ih prcnuti na svaki mogući način, pogotovo na terenu i na društvenim mrežama. Neka se zacrvene, ako imaju imalo obraza, jer su svakako postali stranačka prćija
:palacgore:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

MiroslavKruzik

kvalitet je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
Nemojmo ismijavati druge, kada smo i mi postali isto. Budimo samo malo realni, gledajmo i na sebe.

kvalitet
Kontakt:

uto apr 04, 2023 10:39 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
Nemojmo ismijavati druge, kada smo i mi postali isto. Budimo samo malo realni, gledajmo i na sebe.
Kakvo ismijavanje? Ko o tome govori? I kako smo postali isto?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

positive
Kontakt:

uto apr 04, 2023 11:02 pm

Jedan snimak sa kasete koji je prebačen na usb pa na youtube, a tiče se derbija iz 1999. na Grbavici. Vjerujem da će mnogima proraditi emocije :)

phpBB [video]
hajmo rajice prljave stolice

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto apr 04, 2023 11:50 pm

HAJDE ZELJO, JEBI PIJACARE IZ SELA PORED MOSTARA.

Edise sutra kako umijes i znas nalozi nase igrace, idemo zapeti kao one godine protiv Celika u kupu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto apr 04, 2023 11:53 pm

Dobar potez uprave..
Sutra poraz glatko.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto apr 04, 2023 11:54 pm

Lažni lagano mogu pod ruku sa Robijašima.
Fear of the Maniacs!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto apr 04, 2023 11:55 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
uto apr 04, 2023 11:53 pm
Dobar potez uprave..
Sutra poraz glatko.
Suti kakav crni poraz.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sri apr 05, 2023 12:09 am

Sheldon je napisao/la:
uto apr 04, 2023 6:31 pm
Sulevelicanstveni je napisao/la:
uto apr 04, 2023 6:20 pm
Leon_Professional je napisao/la:
uto apr 04, 2023 5:28 pm

E to je razlika. Kad se oni pate, to je pobjeda sa pola snage, a kad mi uzmemo mrljavo onda smo karine
O tom ja pricam, nista posebno nisu pokazali, raja se zeznula. Nadam se da Edis nece ici toliko na X kao na derbiju, pa da ne osutamo na gol.
Ne znam na sta smo isli, ali smo itekako osutali i uslo je u gol. To sto smo navikli na kradje pa ih vise ni ne registrujemo ne mijenja cinjenicu da smo osteceni i pokradeni u zenici.
Pricam o sramotnoj igri, ali navikli smo vec kroz citavu sezonu isto.

Diverzant
Kontakt:

sri apr 05, 2023 12:31 am

Opet je ovaj nas stručnjak poceo brezanskog avlijanera forsirati, na toj poziciji mekic je za njega izmislio fudbal. Haj sto je bezobrazan sam od sebe nego nas i jebe u zdrav mozak forsirajuci dzenkinsa otkad je dosao u klub.
Da mi je da ti leđa vidim edise i tebi i tvom ovom papku dzenisu
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Maestro_1921
Kontakt:

sri apr 05, 2023 12:41 am

Mi smo izgleda baš mazohisti.. Do kad ćemo mi izigravati neku gospodu, i uvijek ići na "finjaka", dok nas gazi i ponižava ko stigne?! Dosta ba više, dosta. Ne dozvoliti im dolazak na revanš i tačka! Ne može vam se garantovati sigurnost, doviđenja. Posebno upozoriti da ne dolaze na tribine među naše navijače, da ne bi poslije bilo kmečanja. Sniziti cijene karata, samo za ovu utakmicu, 5 za istok, 3 za sjever, 2 za jug. Da napunimo Grbavicu ko šibicu, da im se sledi krv u žilama.

MiroslavKruzik

sri apr 05, 2023 12:42 am

https://fkvelez.ba/sluzbeno-saopstenje- ... lez-mostar

Ponovo su se oglasili :"nažalost, nije bilo moguće izaći u susret i ustupiti 5% kapaciteta tribina na način kako su to zahtijevali iz FK Željezničar.

Da smo to učinili onako kako je to zahtijevao FK Željezničar, to bi bio svojevrsni presedan jer u našim prethodnim utakmicama kada smo bili domaćini slične uslove koje traži FK Željezničar nije bilo moguće ispuniti prema navijačima FK Borac, HŠK Zrinjski i FK Sloboda."

"Isto tako važno je istaknuti činjenicu da je i Policijska stanica Mostar Sjever zatražila izgradnju montažne tribine jer u protivnom nije mogla garantovati i osigurati sigurnost kad bi se navijačke grupe rasporedile onako kako to traže iz FK Željezničar. " (Eh fino u narednim utakmicama gdje ce nam biti gosti, isto dogovoriti sa komesarom za sigurnost i policijom da ne možemo osigurati i garantovati sigurnost gostujućih navijača i tjt.)

"Na koncu se osvrćemo i na primjedbu iz FK Željezničar o njihovom gostoprimstvu prema Veležu u našim evropskim utakmicama na stadionu Grbavica. Vaš ustupak, dragi prijatelji, a to preskačete, FK Velež je platio onako kako ste tražili. Čist račun – duga ljubav, dragi prijatelji." (Ni štala se svakoj stoci ne izdaje, a kamoli stadion, da znamo za ubuduće)

Maestro_1921
Kontakt:

sri apr 05, 2023 12:54 am

MiroslavKruzik je napisao/la:
sri apr 05, 2023 12:42 am
https://fkvelez.ba/sluzbeno-saopstenje- ... lez-mostar

Ponovo su se oglasili :"nažalost, nije bilo moguće izaći u susret i ustupiti 5% kapaciteta tribina na način kako su to zahtijevali iz FK Željezničar.

Da smo to učinili onako kako je to zahtijevao FK Željezničar, to bi bio svojevrsni presedan jer u našim prethodnim utakmicama kada smo bili domaćini slične uslove koje traži FK Željezničar nije bilo moguće ispuniti prema navijačima FK Borac, HŠK Zrinjski i FK Sloboda."

"Isto tako važno je istaknuti činjenicu da je i Policijska stanica Mostar Sjever zatražila izgradnju montažne tribine jer u protivnom nije mogla garantovati i osigurati sigurnost kad bi se navijačke grupe rasporedile onako kako to traže iz FK Željezničar. " (Eh fino u narednim utakmicama gdje ce nam biti gosti, isto dogovoriti sa komesarom za sigurnost i policijom da ne možemo osigurati i garantovati sigurnost gostujućih navijača i tjt.)

"Na koncu se osvrćemo i na primjedbu iz FK Željezničar o njihovom gostoprimstvu prema Veležu u našim evropskim utakmicama na stadionu Grbavica. Vaš ustupak, dragi prijatelji, a to preskačete, FK Velež je platio onako kako ste tražili. Čist račun – duga ljubav, dragi prijatelji." (Ni štala se svakoj stoci ne izdaje, a kamoli stadion, da znamo za ubuduće)
Od sad nek igraju na Bilinom ako ikad više izbore Evropu. Na Grbavicu nikad više, NIKAD!!

Maestro_1921
Kontakt:

sri apr 05, 2023 1:00 am

Al gledaj ti koji su to cigani, ovi crveni pičići. Fol se solidarišu sa četaljima koji bi ih sutra sve streljali i poklali. Solidarišu se sa ujkama koji bi ih sutra također streljali, poklali, i pobacali u Neretvu sa starog mosta. Objesili bi ih da vise sa starog mosta i suše se na Hercegovačkom suncu ko suho meso. Al zato kad Željo dolazi, nema bojkota, nema solidarisanja, sve se prekida. Mamu li vam smrdljivu, cigansku. Nek vam uzmu i tu livadu, jadovi jadni, FUJ.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri apr 05, 2023 3:54 am

A po čemu smo to mi ‘sportski prijatelji’?
Fear of the Maniacs!

blueboy
Kontakt:

sri apr 05, 2023 4:11 am

Pa nije baš da nismo znali kakvi su, ali smo malo zažmirili na to jer nam trebaju pare, pa smo gledali Grbavicu u neprirodnoj crvenoj boji. Nadam se da to više nikad nećemo gledati, a oni i drugi klubovi nek idu igrati evropske utakmice u Hrvatsku i Srbiju ako nemaju uslove. Još jednom da ponovim, ako žele doći na revanš, naći im neki stari kavez u koji može stati 50 ljudi i staviti ga dole u onaj prolaz gdje hitna stoji. Karta 20 KM, pa izvol'te gospodo.

Trenutno korisnika/ca: Okolele i 50 gostiju.

Prijava