I prvi mandat je u Veležu dobar bio, evo sad opet. Edis je vodio nas i timove u jednoj ligi koja je slabija od naše za jedan nivo. Mislio sam da je čovjek napredovao ko trener al prevario sam se, izgleda da se može i nazadovat. Ekipa koju trenutno ima je više nego solidna ako je uporedimo sa Širokim i Veležom koji je imao puno odlazaka bitnih igrača...Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 9:21 pmPo cemu je svemirski brod? Vise trenirao ekipe po federalnoj ligi nego u Premijer. Vrhunac mu Velez s 50 godina. Svemirac je jedino jer zna 6 padeza, a Edis samo 2.milanribar je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 2:21 pmMislim da je veliku grešku s ovim Velež napravio, jednostavno nisu razmišljali i dali su nam dodatnu motivaciju ekipi koja je bila baš poljuljana poslije Trebinja. Mislim da se neće dobro provesti u ovom dvomeču, iako je Jusufbegović sigurno svemirski brod za Mulalića...
Svi ovi nasi treneri su u pet deka.
Edis ako sutra izgubi sam ce sebe smjenitiali gdje cemo od njih izgubiti. Srcem sarajevski plavi.
Majke mi danas o tome razmišljam… dočekati kako dolikuje, a fino ih prcnuti na svaki mogući način, pogotovo na terenu i na društvenim mrežama. Neka se zacrvene, ako imaju imalo obraza, jer su svakako postali stranačka prćija
Nemojmo ismijavati druge, kada smo i mi postali isto. Budimo samo malo realni, gledajmo i na sebe.
Kakvo ismijavanje? Ko o tome govori? I kako smo postali isto?MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 10:18 pmNemojmo ismijavati druge, kada smo i mi postali isto. Budimo samo malo realni, gledajmo i na sebe.
Suti kakav crni poraz.
Pricam o sramotnoj igri, ali navikli smo vec kroz citavu sezonu isto.Sheldon je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 6:31 pmNe znam na sta smo isli, ali smo itekako osutali i uslo je u gol. To sto smo navikli na kradje pa ih vise ni ne registrujemo ne mijenja cinjenicu da smo osteceni i pokradeni u zenici.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 6:20 pmO tom ja pricam, nista posebno nisu pokazali, raja se zeznula. Nadam se da Edis nece ici toliko na X kao na derbiju, pa da ne osutamo na gol.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 5:28 pm
E to je razlika. Kad se oni pate, to je pobjeda sa pola snage, a kad mi uzmemo mrljavo onda smo karine
Od sad nek igraju na Bilinom ako ikad više izbore Evropu. Na Grbavicu nikad više, NIKAD!!MiroslavKruzik je napisao/la: ↑sri apr 05, 2023 12:42 amhttps://fkvelez.ba/sluzbeno-saopstenje- ... lez-mostar
Ponovo su se oglasili :"nažalost, nije bilo moguće izaći u susret i ustupiti 5% kapaciteta tribina na način kako su to zahtijevali iz FK Željezničar.
Da smo to učinili onako kako je to zahtijevao FK Željezničar, to bi bio svojevrsni presedan jer u našim prethodnim utakmicama kada smo bili domaćini slične uslove koje traži FK Željezničar nije bilo moguće ispuniti prema navijačima FK Borac, HŠK Zrinjski i FK Sloboda."
"Isto tako važno je istaknuti činjenicu da je i Policijska stanica Mostar Sjever zatražila izgradnju montažne tribine jer u protivnom nije mogla garantovati i osigurati sigurnost kad bi se navijačke grupe rasporedile onako kako to traže iz FK Željezničar. " (Eh fino u narednim utakmicama gdje ce nam biti gosti, isto dogovoriti sa komesarom za sigurnost i policijom da ne možemo osigurati i garantovati sigurnost gostujućih navijača i tjt.)
"Na koncu se osvrćemo i na primjedbu iz FK Željezničar o njihovom gostoprimstvu prema Veležu u našim evropskim utakmicama na stadionu Grbavica. Vaš ustupak, dragi prijatelji, a to preskačete, FK Velež je platio onako kako ste tražili. Čist račun – duga ljubav, dragi prijatelji." (Ni štala se svakoj stoci ne izdaje, a kamoli stadion, da znamo za ubuduće)