Hahaha gdje ce oni sta naci. Oni ce ko da gledam dati besplatan ulaz navijacima sela pored Mostara.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 11:21 amIskreno se nadam da ce uprava naci adekvatan odgovor na ovu Velezovu provokaciju.
Hahaha gdje ce oni sta naci. Oni ce ko da gledam dati besplatan ulaz navijacima sela pored Mostara.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 11:21 amIskreno se nadam da ce uprava naci adekvatan odgovor na ovu Velezovu provokaciju.
Mulalić je teški odron što se tiče trenerskog posla, to stoji. Ali nemojte praviti trenerčine od nekih likova koji godinama ne vode nikog pa uzmu ekipu i svežu 2-3 dobra rezultata i odmah treneri postali. Jusufbegovića je lijepo slušati na TV-u, elokventan je, vidi se da čita dosta i prati. Ali jedno je pričati, a sasvim drugo to prenijeti na teren. On je imao par dobrih rezultata, ali nije to ni blizu neke blistave igre. U Doboju za vikend su imali više sreće nego pameti, protiv Sarajeva također. Ovo mi kod njih djeluje kako kad je kod nas bio Mulalić prvi put, pa ga išli rezultati dugo a igra nikakva, i stalo kad je bilo najpotrebnije.milanribar je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 2:21 pmMislim da je veliku grešku s ovim Velež napravio, jednostavno nisu razmišljali i dali su nam dodatnu motivaciju ekipi koja je bila baš poljuljana poslije Trebinja. Mislim da se neće dobro provesti u ovom dvomeču, iako je Jusufbegović sigurno svemirski brod za Mulalića...
Uzeli s pola snage u Doboju, a Bgm ima on finog znanja, zimus kada je najteže on je složio tim prema njegovom ukusu i fino izgledaju. Edisu daj sve ali džaba ne zna.blueboy je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 3:15 pmMulalić je teški odron što se tiče trenerskog posla, to stoji. Ali nemojte praviti trenerčine od nekih likova koji godinama ne vode nikog pa uzmu ekipu i svežu 2-3 dobra rezultata i odmah treneri postali. Jusufbegovića je lijepo slušati na TV-u, elokventan je, vidi se da čita dosta i prati. Ali jedno je pričati, a sasvim drugo to prenijeti na teren. On je imao par dobrih rezultata, ali nije to ni blizu neke blistave igre. U Doboju za vikend su imali više sreće nego pameti, protiv Sarajeva također. Ovo mi kod njih djeluje kako kad je kod nas bio Mulalić prvi put, pa ga išli rezultati dugo a igra nikakva, i stalo kad je bilo najpotrebnije.milanribar je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 2:21 pmMislim da je veliku grešku s ovim Velež napravio, jednostavno nisu razmišljali i dali su nam dodatnu motivaciju ekipi koja je bila baš poljuljana poslije Trebinja. Mislim da se neće dobro provesti u ovom dvomeču, iako je Jusufbegović sigurno svemirski brod za Mulalića...
Hahaha reci da se salis??? Pa kad onakva podrska u Trebinju nije bio dodatni motiv nasim " picicima" ja ne znam sta ce. Za pojedine nase igrace koji su ograničeni kao balkon ne pomaze nikakva motivacija , jedina nasa prednost po meni je sto su se seljaci iz Vrapcica nafurali da su neka sila od ekipe i da ce Lahko sa nama, e tu bi mogli dobiti po guzici Lahko...milanribar je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 2:21 pmMislim da je veliku grešku s ovim Velež napravio, jednostavno nisu razmišljali i dali su nam dodatnu motivaciju ekipi koja je bila baš poljuljana poslije Trebinja. Mislim da se neće dobro provesti u ovom dvomeču, iako je Jusufbegović sigurno svemirski brod za Mulalića...
E to je razlika. Kad se oni pate, to je pobjeda sa pola snage, a kad mi uzmemo mrljavo onda smo karineSky1 je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 3:36 pmUzeli s pola snage u Doboju, a Bgm ima on finog znanja, zimus kada je najteže on je složio tim prema njegovom ukusu i fino izgledaju. Edisu daj sve ali džaba ne zna.blueboy je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 3:15 pmMulalić je teški odron što se tiče trenerskog posla, to stoji. Ali nemojte praviti trenerčine od nekih likova koji godinama ne vode nikog pa uzmu ekipu i svežu 2-3 dobra rezultata i odmah treneri postali. Jusufbegovića je lijepo slušati na TV-u, elokventan je, vidi se da čita dosta i prati. Ali jedno je pričati, a sasvim drugo to prenijeti na teren. On je imao par dobrih rezultata, ali nije to ni blizu neke blistave igre. U Doboju za vikend su imali više sreće nego pameti, protiv Sarajeva također. Ovo mi kod njih djeluje kako kad je kod nas bio Mulalić prvi put, pa ga išli rezultati dugo a igra nikakva, i stalo kad je bilo najpotrebnije.milanribar je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 2:21 pmMislim da je veliku grešku s ovim Velež napravio, jednostavno nisu razmišljali i dali su nam dodatnu motivaciju ekipi koja je bila baš poljuljana poslije Trebinja. Mislim da se neće dobro provesti u ovom dvomeču, iako je Jusufbegović sigurno svemirski brod za Mulalića...
Ma kakva pobjeda s pola snage, ni Zrinjski na gostovanjima ne pobjeđuje s pola snage. Dižu se neki polu treneri kad povežu 2-3 dobra rezultata na klupi drugog kluba, a kod nas bi im glavu skidali nakon tri mjeseca. Jusufbegović da je toliki kvalitet ne bi pravio ovoliku pauzu od treniranja. Dudića iz Veleža bih doveo kod nas, Dudića iz Sarajeva ne bih jer je bez obzira na manjak sreće u nekim utakmicama, pokazao i manjak taktičkog znanja u dosta utakmica, gdje je uglavnom išao grlom u jagode. I to je ta razlika kad vodiš Želju i Sarajevo, i kad vodiš Velež i Tuzla City.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 5:28 pmE to je razlika. Kad se oni pate, to je pobjeda sa pola snage, a kad mi uzmemo mrljavo onda smo karineSky1 je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 3:36 pmUzeli s pola snage u Doboju, a Bgm ima on finog znanja, zimus kada je najteže on je složio tim prema njegovom ukusu i fino izgledaju. Edisu daj sve ali džaba ne zna.blueboy je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 3:15 pm
Mulalić je teški odron što se tiče trenerskog posla, to stoji. Ali nemojte praviti trenerčine od nekih likova koji godinama ne vode nikog pa uzmu ekipu i svežu 2-3 dobra rezultata i odmah treneri postali. Jusufbegovića je lijepo slušati na TV-u, elokventan je, vidi se da čita dosta i prati. Ali jedno je pričati, a sasvim drugo to prenijeti na teren. On je imao par dobrih rezultata, ali nije to ni blizu neke blistave igre. U Doboju za vikend su imali više sreće nego pameti, protiv Sarajeva također. Ovo mi kod njih djeluje kako kad je kod nas bio Mulalić prvi put, pa ga išli rezultati dugo a igra nikakva, i stalo kad je bilo najpotrebnije.
O tom ja pricam, nista posebno nisu pokazali, raja se zeznula. Nadam se da Edis nece ici toliko na X kao na derbiju, pa da ne osutamo na gol.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 5:28 pmE to je razlika. Kad se oni pate, to je pobjeda sa pola snage, a kad mi uzmemo mrljavo onda smo karineSky1 je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 3:36 pmUzeli s pola snage u Doboju, a Bgm ima on finog znanja, zimus kada je najteže on je složio tim prema njegovom ukusu i fino izgledaju. Edisu daj sve ali džaba ne zna.blueboy je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 3:15 pm
Mulalić je teški odron što se tiče trenerskog posla, to stoji. Ali nemojte praviti trenerčine od nekih likova koji godinama ne vode nikog pa uzmu ekipu i svežu 2-3 dobra rezultata i odmah treneri postali. Jusufbegovića je lijepo slušati na TV-u, elokventan je, vidi se da čita dosta i prati. Ali jedno je pričati, a sasvim drugo to prenijeti na teren. On je imao par dobrih rezultata, ali nije to ni blizu neke blistave igre. U Doboju za vikend su imali više sreće nego pameti, protiv Sarajeva također. Ovo mi kod njih djeluje kako kad je kod nas bio Mulalić prvi put, pa ga išli rezultati dugo a igra nikakva, i stalo kad je bilo najpotrebnije.
Fudbal i taktika ja ziva stvar nije samo papir. Imas Dudica koji evidentno ima neki stil i znanje ali sa problemom sto bi proti svake ekipe igrao isto (pa mu se desi da ga razbije Tuzla city). Zavisi i od kvaliteta igrača da prepoznaju situacije da ne igra uvijek pas po automatizmu pa ga protivnik lako provali nakon 15 min igre ( to se vidjelo sad Sloboda-Sarajevo). Jusufbegovic je mozda bolji trener ali stil igre njegove moze odgovorati našoj ekipi i tu sve pada u vodu.blueboy je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 5:43 pmMa kakva pobjeda s pola snage, ni Zrinjski na gostovanjima ne pobjeđuje s pola snage. Dižu se neki polu treneri kad povežu 2-3 dobra rezultata na klupi drugog kluba, a kod nas bi im glavu skidali nakon tri mjeseca. Jusufbegović da je toliki kvalitet ne bi pravio ovoliku pauzu od treniranja. Dudića iz Veleža bih doveo kod nas, Dudića iz Sarajeva ne bih jer je bez obzira na manjak sreće u nekim utakmicama, pokazao i manjak taktičkog znanja u dosta utakmica, gdje je uglavnom išao grlom u jagode. I to je ta razlika kad vodiš Želju i Sarajevo, i kad vodiš Velež i Tuzla City.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 5:28 pmE to je razlika. Kad se oni pate, to je pobjeda sa pola snage, a kad mi uzmemo mrljavo onda smo karine
Ne znam na sta smo isli, ali smo itekako osutali i uslo je u gol. To sto smo navikli na kradje pa ih vise ni ne registrujemo ne mijenja cinjenicu da smo osteceni i pokradeni u zenici.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 6:20 pmO tom ja pricam, nista posebno nisu pokazali, raja se zeznula. Nadam se da Edis nece ici toliko na X kao na derbiju, pa da ne osutamo na gol.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 5:28 pmE to je razlika. Kad se oni pate, to je pobjeda sa pola snage, a kad mi uzmemo mrljavo onda smo karine
U revanšu im zabraniti gostovanje iz razloga što im se ne može garantovati sigurnost. Neka razlog bude ova njihova provokacija i ljutnja naših navijača zbog kojih su mogući sukobi. Samim tim utakmica je visokog rizika i sigurnost njihovih navijača se ne može garantovati. Također upozoriti gamad iz Vrapčića da ne dolaze među naše navijače na istok, zapad, sjever. Sjećam se prošlu utakmicu likovi se hladno uvalili na zapad s našim navijačima, ide pjesma Grbavica, oni digli šalove Veleža. Niko im riječi nije rekao, to mogu zaboraviti komotno. Stadion napuniti ko šipak u revanšu, da se noge odsjeku seljačićima.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 11:21 amIskreno se nadam da ce uprava naci adekvatan odgovor na ovu Velezovu provokaciju.
Upravo to. Svi su nam bolji od nas, mi smo najgori. Čuj s pola snage, Bože sačuvaj. Ja bih zabranio da se govori ovo "s pola snage", muka mi je više od toga. Jedina utakmica gdje možeš reći da su zasluženo pobjedili je možda ona protiv Posušja u kupu, i ovaj revanš u kupu protiv Sloge gdje ljudi haman nisu ni igrali, došli onako čisto protokolarno da odigraju. Čuvali igrače za utakmicu protiv nas na Grbavici. Sve ostale utakmice ne znaju ni kako su dobili, u svakoj više sreće nego pameti, više sretno nego spretno.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 5:28 pmE to je razlika. Kad se oni pate, to je pobjeda sa pola snage, a kad mi uzmemo mrljavo onda smo karineSky1 je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 3:36 pmUzeli s pola snage u Doboju, a Bgm ima on finog znanja, zimus kada je najteže on je složio tim prema njegovom ukusu i fino izgledaju. Edisu daj sve ali džaba ne zna.blueboy je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 3:15 pm
Po cemu je svemirski brod? Vise trenirao ekipe po federalnoj ligi nego u Premijer. Vrhunac mu Velez s 50 godina. Svemirac je jedino jer zna 6 padeza, a Edis samo 2.milanribar je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 2:21 pmMislim da je veliku grešku s ovim Velež napravio, jednostavno nisu razmišljali i dali su nam dodatnu motivaciju ekipi koja je bila baš poljuljana poslije Trebinja. Mislim da se neće dobro provesti u ovom dvomeču, iako je Jusufbegović sigurno svemirski brod za Mulalića...
Tako je, bravo uprava. Sada uzvrat kad bude idemo ih sjebati maksimalno.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto apr 04, 2023 9:28 pmBit' će zanimljivo u budućnosti pratiti saradnju klubova