Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 8:22 pm
Neka ga otjeraju Bekric i igraci, to mogu za deset minuta.
Vala se ogrijesio nad Mekicem. Bolji je u ovoj polusezoni od sveijednog naseg veznjaka. I kad on igra konkretniji smo naprijed. Vise zna od ostalih. Znam da voli Beganovica, ali nije ni blizu Mekicu. Hodzic nista specijalno, takodjer.
Mogu slobodno reci nakon desetak utakmica da je Jasarevic limitiran, a Galic u losoj formi. Sehic je trenutno bolji od obojice s tim sto treba igrati lijevo, a Galic desno, valjda se dozove malo.
U Mostaru ce biti svega, nesto sam optimista ako ne budemo igrali bunker s Dzenisom i Hodzom kao stoperima. Nismo mi bolji od ostalih, ali imamo igrace sa kojima trebas pokusati nesto odigrati. Gol u gostima je ukinut, vraca ti se Santos. Sudari se i kreni da pobijedis.
Ne može i ne treba tako. Uprava ga je dovela, i odgovorna je za njegova ostvarenja i rezultate, i ako treba da ide, oni su ti koji sve trebaju dogovoriti sa Edisom. U svim ostalim varijantama smo pijaca prava i rang Vrbanjuše.
Rekao sam, u slučaju lošeg rezultata u Mostaru da treba da ide, međutim svi zaboravljamo (nije opravdanje) da smo jedini premijerligaš koji je pripreme odradio na plastičnoj travi. I svi znamo iz kojih razloga.
Takođe gledam golmana Veleža danas, mi smo tog momka odbili zimus, što je pokazatelj gdje smo mi i strateški, kako smo tanki. Nama je golman najlošija pozicija u timu već godinu dana, a niko ne obraća pažnju na to. Mnogo bodova su nas golmani koštali, a uz to unose i nesigurnost kompletnoj odbrani, pa i ekipi, jer od golmana sve počinje.