Pa to nas je dovelo u ovu situaciju gdje smo bili i gdje se trenutno nalazimo. Ljudi gdje hoće da se sve pitaju, prvo od Amara što se bavi finansijama, drugo uprave koja dovodi igrače i tjera trenere kako hoće, treće navijači što misle da znaju postaviti taktiku. Zato i jesmo gdje jesmo.LARSSON je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 6:02 pmKoliko god da ima previše mu je. Radije prije svake utakmice nek dođu igrači na discord i navijaci će im objašnjavati taktiku i formaciju, bolje bi igrali.Juznatribina je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 6:00 pmNiko neće da radi trenerski posao za manje od 8k. A mi toliko nemamo da ponudimo. Mislim da Edis ima najmanja primanja od svih trenera.
To je do dogovora, daj mu 6 i obećaj mu bonus ako uradi posao i garantujem da će pristati. Malo pojačaš platu trenutnog trenera i možeš naći puno boljeg za te pare.Juznatribina je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 6:08 pmPa primjera radi zvao se Slaven Musa, čovjek da ispadne "dobar" hoće 10 hiljada platu. Stresan je to posao, gdje moraš biti posvećen 00-24, da bi neko pristao za 2 hiljade da radi.
Nek nas poštedi muka nek ga ni on ne radi, nek samo ode, snaći ćemo se bez njega.Juznatribina je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 6:08 pmPa primjera radi zvao se Slaven Musa, čovjek da ispadne "dobar" hoće 10 hiljada platu. Stresan je to posao, gdje moraš biti posvećen 00-24, da bi neko pristao za 2 hiljade da radi.
Hvala ti Edise!Juznatribina je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 6:21 pmNiste realni, da je bilo para u klubu, Edis se ne bi vratio. Nije bilo para, neko je morao. A nisu se baš nešto gurali treneri da nas preuzmu, cist primjer Bake, pobjegao glavom bez obzira.
Ako je tad morao sad ne mora. Dobio priliku opet, pokazao da ne za, dovidjenja.Juznatribina je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 6:21 pmNiste realni, da je bilo para u klubu, Edis se ne bi vratio. Nije bilo para, neko je morao. A nisu se baš nešto gurali treneri da nas preuzmu, cist primjer Bake, pobjegao glavom bez obzira.
Trener, kuhar, buregdzija.Masinovodja je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 5:28 pmMozel ime tog trenera kolega? Za golmana se slazem, Bender je bas propuh.
Pitari su sa Vladanom 50% bili jaci, ja sta ih je puta i spasio...
Koliko sam ja čuo, 4k KM.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 6:09 pmPosto se sve zna, zna li neko za koliko male par Edis radi?
Sve se može dogovoriti. Ponudiš mu isto ko Edisu do kraja sezone, ako ostvari ciljeve naravno daš mu novi ugovor i imaš trenera za naresnu sezonu.LARSSON je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 6:28 pmHvala ti Edise!Juznatribina je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 6:21 pmNiste realni, da je bilo para u klubu, Edis se ne bi vratio. Nije bilo para, neko je morao. A nisu se baš nešto gurali treneri da nas preuzmu, cist primjer Bake, pobjegao glavom bez obzira.
Doživotni mandat za Edisa.
Da, treba.Fićo je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 6:01 pmPo čemu nije? Neće biti gori od ublehe kako god da okreneš. Pa kako se bojimo ozbiljnije promjene i ishitrenog izbora trenera, najbezbolnija i najlogičnija opcija je Tuce, šta nije jasno? Tu je, poznaje ekipu, ima dobar odnos sa igračima, poštuju ga, slušaju ga, zar treba još nešto? Normalno, ako ima ambiciju i želju, da radi kao trener.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 02, 2023 5:38 pmKakav ba Tuce, po čemu je Tuce kompetentan da bude trener, eto hljeba ti.