Pisalo se i sa nase strane svasta, od toga da hasetovim kostima treba razgrnuti snijeg, pa dalje... samo vi ne vidite obrisane komentare. Djubradi ima na svim stranama, tu se ne razlikujemo, samo nas pogadja kada neko napise o Zelji.Diverzant je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 9:03 amZnam ja buraz sta govoris, ali nije ovo jedna rečenica. Udji kod uhljupa na forum pa ces vidjeti najpogrdnije kletve, psovke i nadimke upucene na naš računstorm_raider je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 8:13 amPretjerujete sa ovim podjelama. To su nase komsije. Ne volim ih nimalo, drago mi je kada izgube od svakoga, ali ih ne mrzim. Ima kod njih isto dosta izroda, nazalost budale su najglasnije, ali sutra da se zapuca, zna se ko bi bio uz koga. Kako ce mi zeliti vise zla od onog sto psuje srebrenicu, markale i slavi mladica i slicne?Diverzant je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 1:14 amČisto za ove naše forumaše što plaču za vremenima kad su zajedno sa kobiljoglavarima isli na derbije.
Nema vam više toga, dobro zapamtite navijači i simpatizeri Sarajeva su nam veći dušmani od lešinara, ultrasa, škripara, delija, grobara, torcide, vojvoda, sokolova
![]()