Nije ih znao ni Zrinjski, a nisu ga ni zanimali. Ljudi izašli, igrali svoju igru kako i inače igraju i rašalovali ih. To je formula. Igraj svoju igru i to je to.cipiripi je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 11:01 amPitari su nam totalna nepoznanica. Nabacali su 8-9 novih igraca, tesko ce biti postaviti taktiku i znati sta ocekivati od protivnika.
Oni nas znaju u dusu, znaju nam sistem igre, znaju sta mogu ocekivati od kojeg igraca, dok mi o njima ne znamo nista.
Ovo se najbolje vidjelo na utakmicama protiv Zrinjksog i Sirokog. Protiv Zrinjskog nisu znali gdje udaraju, promjenom 5-6 igraca u prvoj postavi su nadigrali i pobjedili Siroki.
Sta mi danas mozemo ocekivati. Nadam se da cemo igrati sto vise od noge do noge, nadam se da nece biti nabijanja lopti na Santosa i Drlju, nadam se da cemo vidjeti neku igru.
Prethodne četri utakmice, mi smo igrali losije nego jesenas, tako da se nadam da je taj period iza nas i da ce nas danas sve pozitivno iznenaditi, jer pobjedom protiv pitara 90% ih eliminisemo iz utrke za Evropu.
Imao si i ti jedan ispad.Diverzant je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 1:14 amČisto za ove naše forumaše što plaču za vremenima kad su zajedno sa kobiljoglavarima isli na derbije.
Nema vam više toga, dobro zapamtite navijači i simpatizeri Sarajeva su nam veći dušmani od lešinara, ultrasa, škripara, delija, grobara, torcide, vojvoda, sokolova
![]()
Bacaj sve na Santosa gore i gotovi su, ha ya.blueboy je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 11:27 amNije ih znao ni Zrinjski, a nisu ga ni zanimali. Ljudi izašli, igrali svoju igru kako i inače igraju i rašalovali ih. To je formula. Igraj svoju igru i to je to.cipiripi je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 11:01 amPitari su nam totalna nepoznanica. Nabacali su 8-9 novih igraca, tesko ce biti postaviti taktiku i znati sta ocekivati od protivnika.
Oni nas znaju u dusu, znaju nam sistem igre, znaju sta mogu ocekivati od kojeg igraca, dok mi o njima ne znamo nista.
Ovo se najbolje vidjelo na utakmicama protiv Zrinjksog i Sirokog. Protiv Zrinjskog nisu znali gdje udaraju, promjenom 5-6 igraca u prvoj postavi su nadigrali i pobjedili Siroki.
Sta mi danas mozemo ocekivati. Nadam se da cemo igrati sto vise od noge do noge, nadam se da nece biti nabijanja lopti na Santosa i Drlju, nadam se da cemo vidjeti neku igru.
Prethodne četri utakmice, mi smo igrali losije nego jesenas, tako da se nadam da je taj period iza nas i da ce nas danas sve pozitivno iznenaditi, jer pobjedom protiv pitara 90% ih eliminisemo iz utrke za Evropu.
Na to se i svodi sva nasa "igra", toga me je najvise i strah, jer u prethodne 4 utakmice ja nisam vidio neku "novu" igru.Sky1 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 11:44 amBacaj sve na Santosa gore i gotovi su, ha ya.blueboy je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 11:27 amNije ih znao ni Zrinjski, a nisu ga ni zanimali. Ljudi izašli, igrali svoju igru kako i inače igraju i rašalovali ih. To je formula. Igraj svoju igru i to je to.cipiripi je napisao/la: ↑sri mar 08, 2023 11:01 amPitari su nam totalna nepoznanica. Nabacali su 8-9 novih igraca, tesko ce biti postaviti taktiku i znati sta ocekivati od protivnika.