Ovo što si napisao, to je uglavnom to. Bilo je nekoliko smislenih napada u ovih par utakmica, ali to je toliko malo da se čovjek toga ne može ni sjetiti. Kriteriji su nam toliko nisko da će se uskoro i porezi kakav je bio protiv Igmana doživljavati kao nešto očekivano, normalno.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub mar 04, 2023 11:10 pmLjudi dragi ja ne znam, mozda je do mene ali mi slavimo pobjedu protiv davljenika u ligi gdje 90.minuta nista uradili nismo. To je cetvrta utakmica + Posusje gdje nista uradili nismo. Nemamo ni plana ni vizije. Sta je nas cilj?
Ako je cilj stabilizirati klub onda okej. Onda s obzirom da imamo dovoljnu zalihu poena je vakat da probamo mladje.
Ako je cilj Evropa, mi taj cilj s ovakvom igrom i trenerom jednostavno ne mozemo ostvariti. Mi ne igramo lopte, mi nabijamo loptu na krila i to je to. To je sve sto radimo. 360minuta fudbala, bez smislene akcije. Ako cemo takvi ici u Evropu bolje da ne idemo. Treba da nas ribari kakvi kao Borca izjebu pa da svi dignu ruke od nas zbog nekih 150k€.
Da li ce neko ponuditi smislen pravac, od ove uprave jednostavno nema nista. Ovo su ljudi koji su tu vise zbog sebe i svojih interesa nego radi Zelje. Cist dokaz je teren. Jasno mi je da ne mozes platiti odrzavanje ali da nisi mogao platiti 100 volontera po 20 maraka da uzmu deset lopata i ne naprave milionsku stetu. To mi nije jasno. Nije mi jasno da ne mozes izaci s nekim planom i ciljem. Ne mozes naci investitora okej, mozes li sjesti deset dana i napraviti jebeni plan. Ako to ne mozes da li mozes napraviti javnu tribinu bar sa clanovima kluba da se nesto prodiskutuje, da se pokusa naci modus neki. Ima jako puno pametnih i sposobnih. Dajte da se nesto uradi, a ne da komentarisemo utakmicu koja je najgorih 90minuta fudbala u zadnjih 15.godina. Bilo ko da nesto pozitivno izvuce iz ove pobjede jednostavno nije neko ko ima sve ciste na broju.
Izlazak u Evropu svi gledaju kratkoročno kroz tu neku lovu što će doći, ali dugoročno, ako ispadneš odmah od nekih amatera, odrazit će ti se na posjetu u ligi, neki hajc generalni itd., tako da si i to u pravu. Druga stvar je što većina ovdje misli da ćemo na neku sreću proći 2-3 pretkola i eto milion i po KM.
A ovo za teren je takav amaterizam i neodgovornost da bi ozbiljni ljudi podnijeli krivične prijave protiv odgovornih.