Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 04, 2023 10:30 pm

svraka je napisao/la:
sub mar 04, 2023 9:59 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sub mar 04, 2023 9:54 pm
svraka je napisao/la:
sub mar 04, 2023 9:39 pm

Ma ima. Zamisli kako bi forum izgledao da smo kiksali.
Ma eto, poslije Igmana je bilo hiljadu postova.
Danas tanko. :D
Sta mislis za derbi. Ko je favorit?
Treba vidjeti sutra kako će izgledati.
Po pripremama i ovoj prvoj tekmi (jest protiv Zrinjskog) nisu ništa pokazali. Sredina im je šuplja i loša. Mislim da su tu najtanji, a ako se vrate Štila i Armin, bili bismo tu jači i to bi moglo dati nama veće šanse.

Do sada, po meni mi smo stabilniji.

Maestro_1921
Kontakt:

sub mar 04, 2023 10:34 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
sub mar 04, 2023 9:48 pm
svraka je napisao/la:
sub mar 04, 2023 9:47 pm
fanaticZeljin je napisao/la:
sub mar 04, 2023 9:40 pm
Hoce mi neko objasniti kojeg ce nam k.... One mreze na sjeveru i istoku, toliko me iritiraju, jedini smo stadion sa njima , jesu li nam obavezne , ne kontam??? Al je onaj Hodzic99 sifra , svi se na poluvremenu zagrijavaju on po svlacionici, nema lik snage za 15 minuta realno. Losa utakmica do bola , valjda se mislima vec na derbiju.
Da se na gadja sudija. I treba da bude dok se ne nauce ljudi malo kulturi. Bolje to nego da zatvaraju tribinu.
Pa brate dragi kroz one rupe moze proleti sta hoce
Realno, sjećam se protiv Borca. Sa istoka je letilo sa svih strana prema pomoćnom sudiji, mreže ko da nema, nekoliko puta je malo falilo da ga pogode onim sokovima, padalo pored njega. Letilo je i prema igračima bojca, i sokovi i upaljači i ko zna šta još. Jedino je cipelu mreža zaustavila frajer kad je bacio sa istoka, vjerovatno je i ona ka pomoćnom išla. 😂

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 04, 2023 10:37 pm

Ujko je napisao/la:
sub mar 04, 2023 10:29 pm
Najvaznije je da smo pobijedili i osvojili tri dragocjena boda, ali, ruku na srce, niti smo
napravili ijednu osmisljenu akciju, niti smo stvorili ijednu izglednu priliku, da nije bilo onog
nepotrebnog penala, mrka kapa...Za nadati se da ce biti bolje sa Hodzicem i Stilom...

Znam da je sada prekasno palamuditi i kukati oko terena, ali me srce boli kada vidim ono
sadisticko izivljavanje nad necim sto nam je bilo ponos, sto je bio najbolji teren u ligi, nesto
o cemu su drugi mogli samo sanjati. Unistavao se podugo nebrigom i kokuzlukom, a sada
je, definitivno sahranjem nevjerovatnom gluposcu. Ne znam ko je odradio ono ciscenje, ali
ko je, da je, zreo je za psihijatrijsko posmatranje, a i za mnogo sta drugo. Fudbalski teren, bez
obzira da li je u pitanju prirodna trava , hibrid ili plasticna trava, moze se bez ikakvih problema
cistiti traktorom i grtalicom, bitno je da se prije nego sto se upali traktor, upali i mozak i da se
obrati paznja na nekoliko logicnih i jednostavnih stvari. Kod nas se tacno vidi sta je izmasakrirano
grtalicom, a sta gumama, najtuznije je da se sve to moglo izbjeci...

Sto se tice grtalice, osnovno pravilo je da ne dodje do kontakta ostrog metala sa travom, a to se
izbjegne stavljanjem nastavka od tvrde gume na donji dio grtalice . Vazno je i podesiti visinu grtalice,
da ne ore po travi, nego je malo podici, a ako nakon toga ostane malo snijega na pojedinim mjestima,
lako ga je izgurati sa terena upotrebom drvenih ili gumenih zogera.

Sto se tice guma na traktoru, one ne smiju biti maksimalno naduvane, prije ulaska na travu, mora se
ispustiti otprilike jedna cetvrtina zraka, pa ce one biti malo izduvane, mekse i nece doci do " slajdranja "
i kopanja po travi.

Eto, to je otprilike sva filozofija, na danasnjem vaktu nije se tesko informisati oko stvari koje covjek ne zna,
a, nije ni sramota. Sramota je ovo sto su nam uradili od terena. Ne bi se oni u Canadi hljeba najeli od ciscenja
snijega, a ko ni zato nije sposoban, neka se ubije.

Evo sta treba da bude na donjem dijelu grtalice, zar je tako tesko to skontati i instalirati...

[https://ikapek.com/images/article/oprem ... LUBU_1.jpg][/img]
Oni su imali 2 dana da loptama očiste. Evo danas se u Olovu okupili ljudi i za sat očistili teren.

Belaj je što se čekao zadnji trenutak i onda da bi stigli, daj šta daš. A vjerujem da ne znaju za ovo što si rekao. Ali eto, po meni najveći problem je što se kasno krenulo u to čišćenje. Oko 12 u utorak je prekasno, stavljali su ljudi slike sat prije tekme još su se vozale grtalice po terenu.
Da Bog sačuva.

Sky1
Kontakt:

sub mar 04, 2023 10:38 pm

Ma ja, teren je nepovratno uništen, hibrid se valjda ne može krpiti, nije kao oni stari tereni, isječeš gdje uništeno i staviš novu travu. Kontam možda je kakav pitar vozio taj traktor i namjerno ga derao 😁nemoguće da radiš to i da zapneš ko sivonja, ono je baš ni silu bilo krkanski.

svraka
Kontakt:

sub mar 04, 2023 10:41 pm

Ujko je napisao/la:
Najvaznije je da smo pobijedili i osvojili tri dragocjena boda, ali, ruku na srce, niti smo
napravili ijednu osmisljenu akciju, niti smo stvorili ijednu izglednu priliku, da nije bilo onog
nepotrebnog penala, mrka kapa...Za nadati se da ce biti bolje sa Hodzicem i Stilom...

Znam da je sada prekasno palamuditi i kukati oko terena, ali me srce boli kada vidim ono
sadisticko izivljavanje nad necim sto nam je bilo ponos, sto je bio najbolji teren u ligi, nesto
o cemu su drugi mogli samo sanjati. Unistavao se podugo nebrigom i kokuzlukom, a sada
je, definitivno sahranjem nevjerovatnom gluposcu. Ne znam ko je odradio ono ciscenje, ali
ko je, da je, zreo je za psihijatrijsko posmatranje, a i za mnogo sta drugo. Fudbalski teren, bez
obzira da li je u pitanju prirodna trava , hibrid ili plasticna trava, moze se bez ikakvih problema
cistiti traktorom i grtalicom, bitno je da se prije nego sto se upali traktor, upali i mozak i da se
obrati paznja na nekoliko logicnih i jednostavnih stvari. Kod nas se tacno vidi sta je izmasakrirano

Sto se tice grtalice, osnovno pravilo je da ne dodje do kontakta ostrog metala sa travom, a to se
izbjegne stavljanjem nastavka od tvrde gume na donji dio grtalice . Vazno je i podesiti visinu grtalice,
da ne ore po travi, nego je malo podici, a ako nakon toga ostane malo snijega na pojedinim mjestima,

Sto se tice guma na traktoru, one ne smiju biti maksimalno naduvane, prije ulaska na travu, mora se
ispustiti otprilike jedna cetvrtina zraka, pa ce one biti malo izduvane, mekse i nece doci do " slajdranja "
i kopanja po travi.

Eto, to je otprilike sva filozofija, na danasnjem vaktu nije se tesko informisati oko stvari koje covjek ne zna,
a, nije ni sramota. Sramota je ovo sto su nam uradili od terena. Ne bi se oni u Canadi hljeba najeli od ciscenja

Evo sta treba da bude na donjem dijelu grtalice, zar je tako tesko to skontati i instalirati...

Oni su imali 2 dana da loptama očiste. Evo danas se u Olovu okupili ljudi i za sat očistili teren.

Belaj je što se čekao zadnji trenutak i onda da bi stigli, daj šta daš. A vjerujem da ne znaju za ovo što si rekao. Ali eto, po meni najveći problem je što se kasno krenulo u to čišćenje. Oko 12 u utorak je prekasno, stavljali su ljudi slike sat prije tekme još su se vozale grtalice po terenu.
Da Bog sačuva.
Alba nije mogla prije utorka. I oni su se preracunali i tu je belaj nastao. Pa je bilo sta je bilo.
Forza 1921!

Oda majstore!

Tryg
Kontakt:

sub mar 04, 2023 10:43 pm

Uzimamo jufke ganola 0-3

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sub mar 04, 2023 10:45 pm

Ne znam sta je novo sto nijednu akciju nismo napravili. Imamo dobar individualni kvalitet i to je razlog gdje jesmo. Lijepo je kad Santos digne publiku, Stilic nekim potezom i to je to. Mulalic je na klupi i nista novo necemo vidjet. Kako god sezona zavrsila, nadam se da ga necemo gledati u narednoj sezoni.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sub mar 04, 2023 11:10 pm

Ljudi dragi ja ne znam, mozda je do mene ali mi slavimo pobjedu protiv davljenika u ligi gdje 90.minuta nista uradili nismo. To je cetvrta utakmica + Posusje gdje nista uradili nismo. Nemamo ni plana ni vizije. Sta je nas cilj?

Ako je cilj stabilizirati klub onda okej. Onda s obzirom da imamo dovoljnu zalihu poena je vakat da probamo mladje.
Ako je cilj Evropa, mi taj cilj s ovakvom igrom i trenerom jednostavno ne mozemo ostvariti. Mi ne igramo lopte, mi nabijamo loptu na krila i to je to. To je sve sto radimo. 360minuta fudbala, bez smislene akcije. Ako cemo takvi ici u Evropu bolje da ne idemo. Treba da nas ribari kakvi kao Borca izjebu pa da svi dignu ruke od nas zbog nekih 150k€.

Da li ce neko ponuditi smislen pravac, od ove uprave jednostavno nema nista. Ovo su ljudi koji su tu vise zbog sebe i svojih interesa nego radi Zelje. Cist dokaz je teren. Jasno mi je da ne mozes platiti odrzavanje ali da nisi mogao platiti 100 volontera po 20 maraka da uzmu deset lopata i ne naprave milionsku stetu. To mi nije jasno. Nije mi jasno da ne mozes izaci s nekim planom i ciljem. Ne mozes naci investitora okej, mozes li sjesti deset dana i napraviti jebeni plan. Ako to ne mozes da li mozes napraviti javnu tribinu bar sa clanovima kluba da se nesto prodiskutuje, da se pokusa naci modus neki. Ima jako puno pametnih i sposobnih. Dajte da se nesto uradi, a ne da komentarisemo utakmicu koja je najgorih 90minuta fudbala u zadnjih 15.godina. Bilo ko da nesto pozitivno izvuce iz ove pobjede jednostavno nije neko ko ima sve ciste na broju.

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 04, 2023 11:45 pm

svraka je napisao/la:
Ujko je napisao/la:

i kopanja po travi.

Da Bog sačuva.
Alba nije mogla prije utorka. I oni su se preracunali i tu je belaj nastao. Pa je bilo sta je bilo.
Naši su to trebali i bez Albe kad su već tako ovi iz Albe rekli.
Pominjao sam kako je to bilo onda pred derbi prije 5,6 godina. Platili smo 40/50 maraka za tridesetak studenata i tako je trebalo sada isto.

Na kraju si svakako platio ove grtalice.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub mar 04, 2023 11:50 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Ljudi dragi ja ne znam, mozda je do mene ali mi slavimo pobjedu protiv davljenika u ligi gdje 90.minuta nista uradili nismo. To je cetvrta utakmica + Posusje gdje nista uradili nismo. Nemamo ni plana ni vizije. Sta je nas cilj?

Ako je cilj stabilizirati klub onda okej. Onda s obzirom da imamo dovoljnu zalihu poena je vakat da probamo mladje.
Ako je cilj Evropa, mi taj cilj s ovakvom igrom i trenerom jednostavno ne mozemo ostvariti. Mi ne igramo lopte, mi nabijamo loptu na krila i to je to. To je sve sto radimo. 360minuta fudbala, bez smislene akcije. Ako cemo takvi ici u Evropu bolje da ne idemo. Treba da nas ribari kakvi kao Borca izjebu pa da svi dignu ruke od nas zbog nekih 150k€.

Da li ce neko ponuditi smislen pravac, od ove uprave jednostavno nema nista. Ovo su ljudi koji su tu vise zbog sebe i svojih interesa nego radi Zelje. Cist dokaz je teren. Jasno mi je da ne mozes platiti odrzavanje ali da nisi mogao platiti 100 volontera po 20 maraka da uzmu deset lopata i ne naprave milionsku stetu. To mi nije jasno. Nije mi jasno da ne mozes izaci s nekim planom i ciljem. Ne mozes naci investitora okej, mozes li sjesti deset dana i napraviti jebeni plan. Ako to ne mozes da li mozes napraviti javnu tribinu bar sa clanovima kluba da se nesto prodiskutuje, da se pokusa naci modus neki. Ima jako puno pametnih i sposobnih. Dajte da se nesto uradi, a ne da komentarisemo utakmicu koja je najgorih 90minuta fudbala u zadnjih 15.godina. Bilo ko da nesto pozitivno izvuce iz ove pobjede jednostavno nije neko ko ima sve ciste na broju.
Haman rijetko se slažem s tobom, ali ovo je za mene porazavajuce, ***** ti standard i igru. Valjda smo ko i nacija generalno "suti vici bice bolje" u svakoj situaciji pa tako i u ovoj jer ako kazes nesto odmah te napadnu ko da ti sta lose zelis. Pozivali, animirali, akcije odradjivali, halal bilo i opet bi kad zatreba, ali šta je onda problem kad dođe pitanje pa je li ovdje nesto skripi, nesto ne valja? Rijetko ocajna igra, 1 posto taktickog nije bilo danas, al hajde to nego to gledamo od polusezone. Ako je naš plan govoriti suti dobro je i ovo sto imamo i slušati "hoooonaj" stručnjaka okej. Za mene je loš trener, ograničen, loše su mu metode, zastarjele prije svega i pitanje je da li on može uopće bolje od ovoga.

Danas detalj kad je Krpic izlazio, porijeckao se i sa Mulalicem i sa navijacem nekim, bacio flasu dok je sjedao, nije mu pravo bilo.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

rodrigo87
Kontakt:

ned mar 05, 2023 12:01 am

Je li posao uprave ili skupstine pitanje strateskog partnera?

Jacksparrow
Kontakt:

ned mar 05, 2023 12:09 am

Mulalic je dobar motivator to mu niko ne spori, nabrijat ce ekipu za neku utakmicu i to je sve. Strucnjak i takticar nije dobar, zato nam je svaka utakmica na horuk i neglediva i najcesce na idividualni kvalitet raspolozenog pojedinca kojeg nakon utakmice izdignemo u visine, dobijemo utakmicu. Ciljevi se postavljaju na pocetku sezone, a mi jos uvijek ne znamo sta je konkretno nas cilj nego sta nam se otvori, povezemo dvije pobjede u ligi nama je cilj evropa preko lige itd... onda nas spuste na zemlju pa nam je cilj kup... pa onda dodju leotar i zvijezda i pokazu da je kup itekako tezak za nas... pa onda ni sami ne znamo gdje smo. Ne treba pljuvati al ne treba ni dopustiti da nam se od kluba pravi svasta. Onog ko je unistio teren treba popljuvati kako treba, a da je svjestan cina trebao bi sam odstupiti. Zanimljivo mi je samo da se iz kluba nikako ne oglasavaju o tome, a forum i zvanicna bruji terenu. Transparentnost i komunikacija sa navijacima Nula bodova.
FCŽ

Z_1921
Kontakt:

ned mar 05, 2023 12:17 am

Maestro_1921 je napisao/la:
sub mar 04, 2023 10:24 pm
sub mar 04, 2023 5:53 pm
Dobra pobjeda.
Nije bilo sadržaja nekog, obično su takve tekme sa Slobodom. Nismo se mnogo istrošili, a dobili smo. Da je Zrinjski ovako dobio, bilo bi, rutinski s 50%.

Slobodi dali loptu i dobro se branili. Nije Sloboda imala šansi.

Aco i Coca dobri. Jašarević solidan, Galić mi je najlošiji od ovih u odbrani.
Santos nezgodan, mada nije mu odgovarao teren.
Drljo više bio na zemlji nego na nogama.
Ara maksimalno Ledžero, ne sviđa mi se ovakav stav na terenu, ali dobro.
Ostali ništa specijalno za reći.

Eh sada derbi, koji će gledati vjerovatno rekordno malo ljudi.
Štila, Armin se vraćaju vjerovatno.
Ekstra je ovo ispalo.
Ovo meni najviše živce vadi, non stop se to provlači. Daj da mi drugog uzdignemo, a svoje obavezno popljujemo, ponizimo. Zrinjski s drugoligašem iz igre skoro ništa ne napravi, sve golove dali iz prekida. Odmah ide priča da su s pola snage uzeli, ovo ono, rutinski, jes' al u qrcu. A mi kad iz prekida pobjedimo, uz to stvaramo šanse i većinom kontrolišemo utakmicu, drvlje i kamenje po svima, od Edisa do igrača. Niko ne valja, nema igre, tjeraj sve. Ja se nekad stvarno zapitam s kim ti ljudi porede Želju, sa Bayernom, Barsom, PSG-om?!
Evo hvaljeni Marinović uz svu pomoć sudija ispade od drugoligaša iz Kupa sa dva igrača više. Večeras protiv Veleža sa igračem više i sudijom šanse stvorili nisu. Mi bi Edisa razapeli, al bukvalno. Al eto svi su oni Murinjo za Edisa, a ustvari sve u pet deka. Edis nema mira ni kad gubi ni kad pobjeđuje, neprestano pljuvanje. Kad pobjedimo, to su igrači sami od sebe napravili, nema on veze sa tim. Kad izgubimo, sve je on kriv, neznalica, pojma nema, ubleha. Ja sam siguran da pola ovih stvari koje se zamjeraju Edisu i zbog kojih se pljuje, se ne bi zamjerale drugim trenerima. Nego daj da ga popljujemo, naš je, može nam se, yebat ga.
Apsolutno! :palacgore:
Puna podrska Sablji i igracima :zeljeznicar1:

plavi kanarinac
Kontakt:

ned mar 05, 2023 12:19 am

Nismo navijaci rezultata nego kluba, ali mi smo uvijek tu, kako bilo da bilo, cilj je animirati ostale ljude koji vole doci pogledati dobar efikasan fudbal, poneku smisljenu akciju, eventualno nadigravanje i slično da bi prihodovali od najvrjednije stavke, karti. Ako iz kola u kolo ti pravis bezidejniju situaciju i igru, to samo se može odraziti da imaš 2500 ljudi na idućoj domaćoj tekmi...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

igla
Kontakt:

ned mar 05, 2023 12:21 am

Sve super napisano.

Odavno više amaterizma nije bilo u klubu. Od Edisa u upravi koji izgleda kao da ga je neko oteo i ucijenio da mora biti predsjednik kluba, pa do Edisa na klupi, neznalice koja nas može koštati odlaska u evropu.

Jedina energija kluba su navijači trenutno. Pohvale Bekriću također na njegovom radu, kao i grupicama momaka iz skupštine i navijačke baze koji čine za klub koliko je u njihovoj moći i koliko vremena imaju. Prepoznat će se neki i s foruma.

I nije to priča "general poslije bitke", ali daj da ovi koji upravljaju - zaista upravljaju. Najgore je što se čini da ni uprava veze nema u kojem smjeru ići. Negdje napraviš rez, nešto isforsiraš, nešto smanjiš, nešto povećaš. Ali daj da vidimo te stvari, aktivnosti.

Kao bitan ti rezultat, a i nije, ali mogla bi evropa, dobro bi došla, ali ne mora, ali mi uvijek imamo visoke ciljeve, ali eto, daj svega, znam da ne može, al može li da može, šta ćemo.

Investitori, dođite, imate rok da nam pomognete, ali ne po svaku cijenu, naravno pitat ćete se, ali koliko mi dozvolimo, bitne su vaše pare i vi ste strateški partner, ali ne može baš tako, ne može kako hoće, ali može.

Željina škola je prioritet, daj da nam djeca treniraju, ali ubaci Vučenoviće prije njih, ali igrat će oni, ali ne po svaku cijenu, daj spoj iskustva i mladosti, ali da mladost ne pogriješi nikad, jer klupiraj, ali neka ga, on je budućnost.

Majku mu jbm, ne možeš 403 plana imati za jednu sezonu. Odredi cilj, plan, taman se ne svidio nikom, ti znaš šta je u klubu, šta se može i preuzmi odgovornost. Čim čujem: "Mi smo Željo, imamo uvijek visoke ciljeve..." priču, znam da je to karina malina.
Zadnja izmjena: igla, dana/u ned mar 05, 2023 12:23 am, ukupno mijenjano 1 put.

Sky1
Kontakt:

ned mar 05, 2023 12:22 am

Nama sjede uhljebi klasicni u Upravi iz politike ljudi, znači nijedan ne zna kako napraviti novac, znaju uzeti budžetske pare potrošiti od njih takvuh ne možemo očekivati bilo kakav rad i da unaprijede klub, a druga mnogo bitnija stvar je kakvi su im interesi, looši vjerovatno. Cilj oteti imovinu i napraviti zgrade. Vjerujte da itekako znaju šta rade. Skupština jeste možda navijačka i poštena ali to su uglavnom neiskusni ljudi i ne znaj s kim posla imaju.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

ned mar 05, 2023 2:24 am

Najgore od svega kad vidim skandiranje Edisu. Uzmemo derbi neku malo jacu utakmicu i raja misli on se dokazao. Ja odavno losije nesto nisam gledao od onog protiv Igmana pogotovo kad se uzivo gleda na sta to lici. Sve kontas mozda prorade,ali nista. Prva tekma Leotar kontas tek pripreme gotove par tekmi bice bolje. Mi iz utakmice u utakmicu sve gori. Mi bi kao trebali parirati nekom ako prodjemo u kupu naravno. Cak i Velez koji nije nista specijalno izgleda dosta bolje od nas.

Diverzant
Kontakt:

ned mar 05, 2023 2:30 am

Kakve dnevnice, dovoljno je samo da su napisali treba se snijeg očistiti. Sjećam se nekad 2017 kad je tekma protiv širokog bila, napisali treba očistiti teren i jug. Sutra došlo pedeset ljudi očistili sve do podne. (na kraju se utakmica nije odigrala zbog magle 🤣)
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned mar 05, 2023 2:58 am

sub mar 04, 2023 11:45 pm
svraka je napisao/la:

Da Bog sačuva.
Naši su to trebali i bez Albe kad su već tako ovi iz Albe rekli.
Pominjao sam kako je to bilo onda pred derbi prije 5,6 godina. Platili smo 40/50 maraka za tridesetak studenata i tako je trebalo sada isto.

Na kraju si svakako platio ove grtalice.
Upravo to i jeste ono sto zabrinjava, takvo ponasanje, neprofesionalizam, nebriga...Zeljo domace utakmice
igra u Sarajevu, a ne negdje u Kaliforniji, tako da je normalno da ce biti snijega i u novembru, a mozda i u
martu. Zar se mora cekati da pocne padati dan prije utakmice da se zapitamo sta cemo sad...hocemo li oformiti
radnu grupu koja ce zakazati sjednicu na kojoj cemo usvojiti stavove oko rjesenja problema, pa cemo o istim
diskutovati na nekoj od narednih Skupstina, za par mjeseci ? Pa ovo su barem najjednostavnije stvari koje se
moraju rjesavati u sekundi i za koje se mora imati vec spremno rjesenje, kad to nismo u stanju, kako cemo rijesiti
bilo koji iole ozbiljniji problem, ako nam desetak centimentara snijega unisti milionsku investiciju ? I sta sad, nikom
nista, visa sila...Sve ovo me podsjeca na izvjestaje Auto -moto saveza BiH, koje sam na radiu slusao decenijama,
a uvijek su pocinjali jednom istom recenicom " Snijeg koji je protekle noci pao u vecem dijelu BiH, iznenadio je nase
komunalce...", pa se onda nadovezuje prica o problemima u saobracaju, a mjesec je januar ili februar...Ne ide ovo
vise ovako...Samo me interesuje sta osoba koja obavlja poslove i radne zadatke direktora stadiona ima da kaze o
svemu ovome...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

CrazySouth1987
Kontakt:

ned mar 05, 2023 3:01 am

Jel moguće da u zvaničnim podacima saveza stoji da nas je samo 3k bilo? Po mojoj procjeni više od 4k, nekih 4300 otprilike
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.

Prijava