Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 28, 2023 10:25 pm

Odavno se nisam ovamo smrznuo i sta sam imao vidjeti, odlicnu igru Beganovica i sablonsku igru naseg trenera protiv drugoligasa.
Alea iacta est!

struja
Kontakt:

uto feb 28, 2023 10:41 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto feb 28, 2023 7:48 pm
Ovo je lose da losije ne moze, od najbolje odbrane mi trenutno imamo najlosiju.
Svi u odbrani su u padu forme, vezni red nemamo.

Amoah danas dobar.
Jesi li ti ijednu utakmicu otišao na grbavicu .Svaku utakmicu kad dođem kuci ti komentarišeš za vrijeme utakmice a što možeš pametovati malo je reći.U sve se razumiješ.U hibrid travu taktiku tehniku rasvjetu na stadionu.Kakav si sa atomskom fizikom.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

uto feb 28, 2023 10:55 pm

Sta ocekivati u narednoj utakmici? Ovakav Santos ne smije biti na klupi, ali to nam moze praviti problem sa u21. Probati Beganovica sa Hodzicem kad se oporavi, jer u svakom slucaju bolje nego Hajdar.

Blueee1921
Kontakt:

uto feb 28, 2023 10:58 pm

blueboy je napisao/la:
uto feb 28, 2023 10:11 pm
Blueee1921 je napisao/la:
uto feb 28, 2023 10:07 pm
Otkud Santos moze propustiti derbi, je l' to direktan crveni nema veze sa dva žuta?
Naravno da nema veze. A dečko je takav s glavom da je za očekivati da dobije barem jedan žuti protiv Slobode ako bude igrao.
Dobit ce ga, kao da gledam

struja
Kontakt:

uto feb 28, 2023 11:01 pm

TheBlue je napisao/la:
uto feb 28, 2023 9:26 pm
Boga mi ljudi, malo preserujete kolektivno...
Treba ovo, treba ono... sve treba, pa dan ga je.bo hajde vise da se uradi nesto... svi sve znamo, a niko kur.cem da mrdne... pa ce sada biti "nije to moj posao", jel tvoj posao da dodjes na stadion?

Jel mogu kakve pare da udju u klub, jel se ko javio licno da pita moze li pomoci?

Na tribini sam se danas naslusao takvih sranja i gluposti da ne povjerujes, pravi pitarluk se uvukao kako na stadionu tako evo i ovdje...
Dodaj, lijevo, je.bem ti ovo ono... FUJ FUJ FUJ...

Na kraju krajeva danas nas je bilo MAX 2k na stadinu, o cemu vi pisete ba? Halooo 2k... trava, hibrid, losi smo, ja i?

Odje.bali ljude koji su bili TOP, je.bo kup i sad NIKOM NE NE DAMO... a bi pare...

Ne moze ba... NE MOZE!!!!

Dok god nas ne bude 13k svaku tekmu, ili nekom damo klub na upravljanje (nemojte da mi pisete o zakonu. U istoj federaciji imas X klubova koji tako funkcionisu), mi necemo CENTIMETRA NAPRIJED....

I na kraju krajeva, odem ko pic.ka se smrznem (po hiljaditi put), vidim na terenu sto vidim i jos ovdje citam kako je sve ku.rac...

Jeste kur.ac je, al mozemo li zajedno otici na stadion da napunimo Grbavicu, pa cemo svi tamo pricati kako sve ***** i ubaciti u klub 100k (svaka 3 dana dok je zgusnut raspored)? Jok, lakse je sjediti za racunarom i srati...

Aaaaa hibrid.... aaaaa livada.... aaaaa edis... aaaaa ovo....

Ok prodiskutovati, iznijeti misljenje, ali toliko biti negativno nastrojen, a znajuci situaciju... ja Allaha mi ne vjerujem da je to moguce....

Jel vi stvarno mislite da meni nije muka od ovog sto sam danas vidio? Od terena, slomljenih stolica na sjeveru (koju vecina ne vidi, jer se ne prenosi na tv-u) i jos 500 drugih stvari, al sta sada? Mogu sjesti i plakati...

Izgubili smo upravu koja nam je POKAZALA DA MOZEMO ZIVJETI SAN O LIJEPOJ GRBAVICI... nema LOVE za novi pocetak... ovi ljudi se bore... i to je to.... kraj... ende, sto bi rekli... dok.se ne promjeni nacin poslovanja zaboravite na bolje...

I znam da vecina nece citati post jer je dug, al eto...
Ey vala☝️

rodrigo87
Kontakt:

uto feb 28, 2023 11:26 pm

Na forumu standardno kukanje, na stadionu 2 milje ljudi.
Idemo dalje, Dzenis dobar, Santos solidan, Amoah dobar. Ara ce biti sve bolji i bolji kako koja tekma odmice.
Bujrum na Grbavicu u subotu raja, necete vjerovati ali igra Zeljo.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

uto feb 28, 2023 11:34 pm

rodrigo87 je napisao/la:
uto feb 28, 2023 11:26 pm
Na forumu standardno kukanje, na stadionu 2 milje ljudi.
Idemo dalje, Dzenis dobar, Santos solidan, Amoah dobar. Ara ce biti sve bolji i bolji kako koja tekma odmice.
Bujrum na Grbavicu u subotu raja, necete vjerovati ali igra Zeljo.
Hladno, ne valja teren, losi smo..

kvalitet
Kontakt:

uto feb 28, 2023 11:42 pm

Kako vas ba nije stid više pravdati? Mi, Željini navijači i simpatizeri, smo ubjedljivo najodaniji svom klubu. U regiji je bukvalno samo Hajduk ispred nas, a iza nas ili rame uz rame s nama su Dinamo, Zvezda i ostali koji su svjetlosnim godinama u sportskom i organizacionom smislu ispred nas. Imamo jedan od najposjećenijih stadiona u regiji. Svaki put podržimo akciju, niti jedna nije propala. Čak smo hebenim pozivima skupili oko 150 hiljada maraka, generalni smo sponzor kluba, i pored očajne promocije imamo 4 i po hiljade članova…malo li je sve ovo.

Kad je tako, APSOLUTNO IMAMO PRAVO kritikovati ili, kako neki kažu, s*rati. Jesu iz kluba krivi za teren? Jesu. Jesu li mogli ranije očistiti? Jesu. Jesu li čekali zadnji tren? Jesu. Na kraju krajeva, jesu li dan ranije pozvali nas navijače ili barem članove da čistimo? Nisu.

Ovo je njihova odgovornost i najmanje što mogu uraditi je da na kraju sezone zamijene travnjak. Ne zanima me kako, skupite novac.

Ne da mi se dužiti, ali isto je i oko sportskog segmenta. Da budem zadovoljan što gubimo od fenjeraša? Što jedan razlike na Grbavici dobijamo drugoligaša? Što se kući patimo protiv Leotara? De ba…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

rodrigo87
Kontakt:

sri mar 01, 2023 12:24 am

kvalitet je napisao/la:
Kako vas ba nije stid više pravdati? Mi, Željini navijači i simpatizeri, smo ubjedljivo najodaniji svom klubu. U regiji je bukvalno samo Hajduk ispred nas, a iza nas ili rame uz rame s nama su Dinamo, Zvezda i ostali koji su svjetlosnim godinama u sportskom i organizacionom smislu ispred nas. Imamo jedan od najposjećenijih stadiona u regiji. Svaki put podržimo akciju, niti jedna nije propala. Čak smo hebenim pozivima skupili oko 150 hiljada maraka, generalni smo sponzor kluba, i pored očajne promocije imamo 4 i po hiljade članova…malo li je sve ovo.

Kad je tako, APSOLUTNO IMAMO PRAVO kritikovati ili, kako neki kažu, s*rati. Jesu iz kluba krivi za teren? Jesu. Jesu li mogli ranije očistiti? Jesu. Jesu li čekali zadnji tren? Jesu. Na kraju krajeva, jesu li dan ranije pozvali nas navijače ili barem članove da čistimo? Nisu.

Ovo je njihova odgovornost i najmanje što mogu uraditi je da na kraju sezone zamijene travnjak. Ne zanima me kako, skupite novac.

Ne da mi se dužiti, ali isto je i oko sportskog segmenta. Da budem zadovoljan što gubimo od fenjeraša? Što jedan razlike na Grbavici dobijamo drugoligaša? Što se kući patimo protiv Leotara? De ba…
bla bla bla
2 milje na stadionu

ubaceni element
Kontakt:

sri mar 01, 2023 12:50 am

Izgleda da je Alba cistila teren :skoljka: E jesu ga opravili svaka im cast. :| Taman ih sad tuziti za ovo i prebiti dugove.

kvalitet
Kontakt:

sri mar 01, 2023 12:55 am

rodrigo87 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:

bla bla bla
2 milje na stadionu
Nastave li ovako bit će jedna milja, pa se ti naslađuj, jer argumentirano raspravljanje nije za tebe i slične. Samo daj bjanko podršku, do konačne propasti Želje i generalno sarajevskog sporta. Nikad naučiti nećete, mnogi od vas.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

ubaceni element
Kontakt:

sri mar 01, 2023 5:40 am

Upravo tako, nazalost. Konjic je otjerao hiljadu. Zeljinim navijacima ilitiga simpatizerima je sramota ista prigovoriti, a nije ni svaciji prag tolerancije isti, i nekome nije dovoljno to sto je bolestan za Zeljom nego hoce i malo fudbala i malo rezultata. Ima pravo da tako razmislja ko zeli i kontraproduktivno je prigovarati nekome zbog toga. Znam da se grupa sada ne zeli mjesati, ali neki jos uvijek nisu presli ni preko onog proslog mjesanja jbga.

blueboy
Kontakt:

sri mar 01, 2023 5:45 am

kvalitet je napisao/la:
sri mar 01, 2023 12:55 am
rodrigo87 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:

bla bla bla
2 milje na stadionu
Nastave li ovako bit će jedna milja, pa se ti naslađuj, jer argumentirano raspravljanje nije za tebe i slične. Samo daj bjanko podršku, do konačne propasti Želje i generalno sarajevskog sporta. Nikad naučiti nećete, mnogi od vas.
Nekidan je rekao da onih 5-6-7 hiljada prosječno na stadionu ne tjeraju Edisa, na šta sam mu odgovorio da tjera on njih i da izvuku prosjek nakon naredne 2-3 domaće utakmice. Evo sad palo na dvije milje.

svraka
Kontakt:

sri mar 01, 2023 7:59 am

Ove sezone u kupu imamo tri utakmice. Tri pobjede istim rezultatom 2:1.

Nastavi niz :D
Forza 1921!

Oda majstore!

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri mar 01, 2023 8:04 am

Naš Dženis je specijalista za kup :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 01, 2023 8:06 am

Da se igra danas bilo bi više ljudi. Sigurno.

Utorak, hladno, Zvijezda, 6 sati. Nije baš primamljivo.

svraka
Kontakt:

sri mar 01, 2023 8:10 am

Leon_Professional je napisao/la:

Normalno da nije primamljivo. Da je do loseg rezultata u Konjicu, to je mozda i najmanje uticalo na posjetu.
Forza 1921!

Oda majstore!

Dzezvar
Kontakt:

sri mar 01, 2023 8:15 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:
sri mar 01, 2023 8:04 am
Naš Dženis je specijalista za kup :D
Treba biti posten i reci da je ovo Dzenisova prirodna pozicija i da se sinoc u njoj snasao jako dobro.
On nikako nije za spica,sto se na kraju i vidi.
Na ovoj poziciji je puno rastereceniji,tj nema onog pritiska da mora zabiti go.
Na kraju i j Slobodi je igrao tu poziciju.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

blueboy
Kontakt:

sri mar 01, 2023 8:20 am

Leon_Professional je napisao/la:

Evo subota je pred nama, 10 stepeni, Sloboda stari rival, 16 sati. Vidjet ćemo koliko će više biti raje. Plafon 4.000.

storm_raider
Kontakt:

sri mar 01, 2023 8:30 am

Neka Dzenis potvrdi ovakvu partiju na sljedecoj utakmici i sve je jasno. Potreban je stvarno fin osjecaj za loptu da se po onakvom terenu tehnicki izvede slobodnjak kao sto ga je on izveo, a i imao je strasan sut u prvom poluvremenu, steta sto nije usla.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.

Prijava