Jesi li ti ijednu utakmicu otišao na grbavicu .Svaku utakmicu kad dođem kuci ti komentarišeš za vrijeme utakmice a što možeš pametovati malo je reći.U sve se razumiješ.U hibrid travu taktiku tehniku rasvjetu na stadionu.Kakav si sa atomskom fizikom.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 7:48 pmOvo je lose da losije ne moze, od najbolje odbrane mi trenutno imamo najlosiju.
Svi u odbrani su u padu forme, vezni red nemamo.
Amoah danas dobar.
Dobit ce ga, kao da gledamblueboy je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 10:11 pmNaravno da nema veze. A dečko je takav s glavom da je za očekivati da dobije barem jedan žuti protiv Slobode ako bude igrao.Blueee1921 je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 10:07 pmOtkud Santos moze propustiti derbi, je l' to direktan crveni nema veze sa dva žuta?
Ey valaTheBlue je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 9:26 pmBoga mi ljudi, malo preserujete kolektivno...
Treba ovo, treba ono... sve treba, pa dan ga je.bo hajde vise da se uradi nesto... svi sve znamo, a niko kur.cem da mrdne... pa ce sada biti "nije to moj posao", jel tvoj posao da dodjes na stadion?
Jel mogu kakve pare da udju u klub, jel se ko javio licno da pita moze li pomoci?
Na tribini sam se danas naslusao takvih sranja i gluposti da ne povjerujes, pravi pitarluk se uvukao kako na stadionu tako evo i ovdje...
Dodaj, lijevo, je.bem ti ovo ono... FUJ FUJ FUJ...
Na kraju krajeva danas nas je bilo MAX 2k na stadinu, o cemu vi pisete ba? Halooo 2k... trava, hibrid, losi smo, ja i?
Odje.bali ljude koji su bili TOP, je.bo kup i sad NIKOM NE NE DAMO... a bi pare...
Ne moze ba... NE MOZE!!!!
Dok god nas ne bude 13k svaku tekmu, ili nekom damo klub na upravljanje (nemojte da mi pisete o zakonu. U istoj federaciji imas X klubova koji tako funkcionisu), mi necemo CENTIMETRA NAPRIJED....
I na kraju krajeva, odem ko pic.ka se smrznem (po hiljaditi put), vidim na terenu sto vidim i jos ovdje citam kako je sve ku.rac...
Jeste kur.ac je, al mozemo li zajedno otici na stadion da napunimo Grbavicu, pa cemo svi tamo pricati kako sve ***** i ubaciti u klub 100k (svaka 3 dana dok je zgusnut raspored)? Jok, lakse je sjediti za racunarom i srati...
Aaaaa hibrid.... aaaaa livada.... aaaaa edis... aaaaa ovo....
Ok prodiskutovati, iznijeti misljenje, ali toliko biti negativno nastrojen, a znajuci situaciju... ja Allaha mi ne vjerujem da je to moguce....
Jel vi stvarno mislite da meni nije muka od ovog sto sam danas vidio? Od terena, slomljenih stolica na sjeveru (koju vecina ne vidi, jer se ne prenosi na tv-u) i jos 500 drugih stvari, al sta sada? Mogu sjesti i plakati...
Izgubili smo upravu koja nam je POKAZALA DA MOZEMO ZIVJETI SAN O LIJEPOJ GRBAVICI... nema LOVE za novi pocetak... ovi ljudi se bore... i to je to.... kraj... ende, sto bi rekli... dok.se ne promjeni nacin poslovanja zaboravite na bolje...
I znam da vecina nece citati post jer je dug, al eto...
Hladno, ne valja teren, losi smo..
bla bla blakvalitet je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 11:42 pmKako vas ba nije stid više pravdati? Mi, Željini navijači i simpatizeri, smo ubjedljivo najodaniji svom klubu. U regiji je bukvalno samo Hajduk ispred nas, a iza nas ili rame uz rame s nama su Dinamo, Zvezda i ostali koji su svjetlosnim godinama u sportskom i organizacionom smislu ispred nas. Imamo jedan od najposjećenijih stadiona u regiji. Svaki put podržimo akciju, niti jedna nije propala. Čak smo hebenim pozivima skupili oko 150 hiljada maraka, generalni smo sponzor kluba, i pored očajne promocije imamo 4 i po hiljade članova…malo li je sve ovo.
Kad je tako, APSOLUTNO IMAMO PRAVO kritikovati ili, kako neki kažu, s*rati. Jesu iz kluba krivi za teren? Jesu. Jesu li mogli ranije očistiti? Jesu. Jesu li čekali zadnji tren? Jesu. Na kraju krajeva, jesu li dan ranije pozvali nas navijače ili barem članove da čistimo? Nisu.
Ovo je njihova odgovornost i najmanje što mogu uraditi je da na kraju sezone zamijene travnjak. Ne zanima me kako, skupite novac.
Ne da mi se dužiti, ali isto je i oko sportskog segmenta. Da budem zadovoljan što gubimo od fenjeraša? Što jedan razlike na Grbavici dobijamo drugoligaša? Što se kući patimo protiv Leotara? De ba…
Nastave li ovako bit će jedna milja, pa se ti naslađuj, jer argumentirano raspravljanje nije za tebe i slične. Samo daj bjanko podršku, do konačne propasti Želje i generalno sarajevskog sporta. Nikad naučiti nećete, mnogi od vas.rodrigo87 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 12:24 ambla bla blakvalitet je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 11:42 pmKako vas ba nije stid više pravdati? Mi, Željini navijači i simpatizeri, smo ubjedljivo najodaniji svom klubu. U regiji je bukvalno samo Hajduk ispred nas, a iza nas ili rame uz rame s nama su Dinamo, Zvezda i ostali koji su svjetlosnim godinama u sportskom i organizacionom smislu ispred nas. Imamo jedan od najposjećenijih stadiona u regiji. Svaki put podržimo akciju, niti jedna nije propala. Čak smo hebenim pozivima skupili oko 150 hiljada maraka, generalni smo sponzor kluba, i pored očajne promocije imamo 4 i po hiljade članova…malo li je sve ovo.
Kad je tako, APSOLUTNO IMAMO PRAVO kritikovati ili, kako neki kažu, s*rati. Jesu iz kluba krivi za teren? Jesu. Jesu li mogli ranije očistiti? Jesu. Jesu li čekali zadnji tren? Jesu. Na kraju krajeva, jesu li dan ranije pozvali nas navijače ili barem članove da čistimo? Nisu.
Ovo je njihova odgovornost i najmanje što mogu uraditi je da na kraju sezone zamijene travnjak. Ne zanima me kako, skupite novac.
Ne da mi se dužiti, ali isto je i oko sportskog segmenta. Da budem zadovoljan što gubimo od fenjeraša? Što jedan razlike na Grbavici dobijamo drugoligaša? Što se kući patimo protiv Leotara? De ba…
2 milje na stadionu
Nekidan je rekao da onih 5-6-7 hiljada prosječno na stadionu ne tjeraju Edisa, na šta sam mu odgovorio da tjera on njih i da izvuku prosjek nakon naredne 2-3 domaće utakmice. Evo sad palo na dvije milje.kvalitet je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 12:55 amNastave li ovako bit će jedna milja, pa se ti naslađuj, jer argumentirano raspravljanje nije za tebe i slične. Samo daj bjanko podršku, do konačne propasti Želje i generalno sarajevskog sporta. Nikad naučiti nećete, mnogi od vas.rodrigo87 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 12:24 ambla bla blakvalitet je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 11:42 pmKako vas ba nije stid više pravdati? Mi, Željini navijači i simpatizeri, smo ubjedljivo najodaniji svom klubu. U regiji je bukvalno samo Hajduk ispred nas, a iza nas ili rame uz rame s nama su Dinamo, Zvezda i ostali koji su svjetlosnim godinama u sportskom i organizacionom smislu ispred nas. Imamo jedan od najposjećenijih stadiona u regiji. Svaki put podržimo akciju, niti jedna nije propala. Čak smo hebenim pozivima skupili oko 150 hiljada maraka, generalni smo sponzor kluba, i pored očajne promocije imamo 4 i po hiljade članova…malo li je sve ovo.
2 milje na stadionu
Normalno da nije primamljivo. Da je do loseg rezultata u Konjicu, to je mozda i najmanje uticalo na posjetu.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 8:06 amDa se igra danas bilo bi više ljudi. Sigurno.
Utorak, hladno, Zvijezda, 6 sati. Nije baš primamljivo.
Treba biti posten i reci da je ovo Dzenisova prirodna pozicija i da se sinoc u njoj snasao jako dobro.
Evo subota je pred nama, 10 stepeni, Sloboda stari rival, 16 sati. Vidjet ćemo koliko će više biti raje. Plafon 4.000.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri mar 01, 2023 8:06 amDa se igra danas bilo bi više ljudi. Sigurno.
Utorak, hladno, Zvijezda, 6 sati. Nije baš primamljivo.