Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Juznatribina
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 28, 2023 9:12 pm

Pa samo se traži izgovor da pljujete, bolje vam je bilo da dodjete na stadion, nego što sjedite pljujete po Edisu, igračima i terenu.

blueboy
Kontakt:

uto feb 28, 2023 9:17 pm

Juznatribina je napisao/la:
uto feb 28, 2023 9:12 pm
Pa samo se traži izgovor da pljujete, bolje vam je bilo da dodjete na stadion, nego što sjedite pljujete po Edisu, igračima i terenu.
Dobar je Edis, ne može bolji biti. A i teren, nije bolji bio ni prije 20 godina. Nek' ne puca samo.

Cedva
Kontakt:

uto feb 28, 2023 9:21 pm

Nikad nisam ni pomislio da bih mogao ovo napisati,ali Beganović je po meni najbolji na terenu bio. Prekidi akcija u defanzivi,par odličnih lopti na stranu,odličan gol,sve u svemu ova pozicija je za njega. Iskreno,ja bih ga i protiv Slobode na ovoj poziciji gurao. Loši su Drljo,Drina,Coca,Jašar,a posebno Križevac i momak je danas pokazao da nije za 1. tima,i nema od njega hljeba. Komotno ga može odmah Edis otpisati, bez guranja i forsiranja. Meka je bio dobar,Amoah,Santos,Ara (vidi se znanje),Krpa izgubljen,šta mu je? Po ovom terenu,ovo je dobar rezultat,krivo mi je zbog primljenog gola,ali ona njihova 7 je dobar igrač,slomio je našu odbranu,na kraju ga Jašar kod gola nije ni vidio. Tamo im zabiti 2 gola i završiti priču,nadam se da će biti bolji teren. A da je išao danas pritisak na 200,išao je. 🤓
"KAD DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAĆEŠ SAMO MENE..."

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto feb 28, 2023 9:22 pm

Realno nije lose bilo. Standardno nase napadnu te ljudi 3 puta i zabiju ti gol, a ti se pati u fazi napada. Od pocetka ovog dijela sezone Mekic je nas najbolji igrac ubjedljivo. I Jasarevic solidan dns u fazi napada. Krpic je bas katastrofa nez sta je momku, Galic takodjer.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto feb 28, 2023 9:24 pm

Krpic potrosi energiju na cudjenje zasto ne moze ni jedna na glavu doc :D
Željezničar ante portas !

Sulevelicanstveni
Kontakt:

uto feb 28, 2023 9:25 pm

SkenderijaTM87 je napisao/la:
uto feb 28, 2023 9:22 pm
Realno nije lose bilo. Standardno nase napadnu te ljudi 3 puta i zabiju ti gol, a ti se pati u fazi napada. Od pocetka ovog dijela sezone Mekic je nas najbolji igrac ubjedljivo. I Jasarevic solidan dns u fazi napada. Krpic je bas katastrofa nez sta je momku, Galic takodjer.
Nismo im dali centar preci u drugom, ali haj bitno nek se pljuje.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto feb 28, 2023 9:26 pm

Boga mi ljudi, malo preserujete kolektivno...
Treba ovo, treba ono... sve treba, pa dan ga je.bo hajde vise da se uradi nesto... svi sve znamo, a niko kur.cem da mrdne... pa ce sada biti "nije to moj posao", jel tvoj posao da dodjes na stadion?

Jel mogu kakve pare da udju u klub, jel se ko javio licno da pita moze li pomoci?

Na tribini sam se danas naslusao takvih sranja i gluposti da ne povjerujes, pravi pitarluk se uvukao kako na stadionu tako evo i ovdje...
Dodaj, lijevo, je.bem ti ovo ono... FUJ FUJ FUJ...

Na kraju krajeva danas nas je bilo MAX 2k na stadinu, o cemu vi pisete ba? Halooo 2k... trava, hibrid, losi smo, ja i?

Odje.bali ljude koji su bili TOP, je.bo kup i sad NIKOM NE NE DAMO... a bi pare...

Ne moze ba... NE MOZE!!!!

Dok god nas ne bude 13k svaku tekmu, ili nekom damo klub na upravljanje (nemojte da mi pisete o zakonu. U istoj federaciji imas X klubova koji tako funkcionisu), mi necemo CENTIMETRA NAPRIJED....

I na kraju krajeva, odem ko pic.ka se smrznem (po hiljaditi put), vidim na terenu sto vidim i jos ovdje citam kako je sve ku.rac...

Jeste kur.ac je, al mozemo li zajedno otici na stadion da napunimo Grbavicu, pa cemo svi tamo pricati kako sve ***** i ubaciti u klub 100k (svaka 3 dana dok je zgusnut raspored)? Jok, lakse je sjediti za racunarom i srati...

Aaaaa hibrid.... aaaaa livada.... aaaaa edis... aaaaa ovo....

Ok prodiskutovati, iznijeti misljenje, ali toliko biti negativno nastrojen, a znajuci situaciju... ja Allaha mi ne vjerujem da je to moguce....

Jel vi stvarno mislite da meni nije muka od ovog sto sam danas vidio? Od terena, slomljenih stolica na sjeveru (koju vecina ne vidi, jer se ne prenosi na tv-u) i jos 500 drugih stvari, al sta sada? Mogu sjesti i plakati...

Izgubili smo upravu koja nam je POKAZALA DA MOZEMO ZIVJETI SAN O LIJEPOJ GRBAVICI... nema LOVE za novi pocetak... ovi ljudi se bore... i to je to.... kraj... ende, sto bi rekli... dok.se ne promjeni nacin poslovanja zaboravite na bolje...

I znam da vecina nece citati post jer je dug, al eto...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

blueboy
Kontakt:

uto feb 28, 2023 9:40 pm

TheBlue je napisao/la:
uto feb 28, 2023 9:26 pm
Boga mi ljudi, malo preserujete kolektivno...
Treba ovo, treba ono... sve treba, pa dan ga je.bo hajde vise da se uradi nesto... svi sve znamo, a niko kur.cem da mrdne... pa ce sada biti "nije to moj posao", jel tvoj posao da dodjes na stadion?

Jel mogu kakve pare da udju u klub, jel se ko javio licno da pita moze li pomoci?

Na tribini sam se danas naslusao takvih sranja i gluposti da ne povjerujes, pravi pitarluk se uvukao kako na stadionu tako evo i ovdje...
Dodaj, lijevo, je.bem ti ovo ono... FUJ FUJ FUJ...

Na kraju krajeva danas nas je bilo MAX 2k na stadinu, o cemu vi pisete ba? Halooo 2k... trava, hibrid, losi smo, ja i?

Odje.bali ljude koji su bili TOP, je.bo kup i sad NIKOM NE NE DAMO... a bi pare...

Ne moze ba... NE MOZE!!!!

Dok god nas ne bude 13k svaku tekmu, ili nekom damo klub na upravljanje (nemojte da mi pisete o zakonu. U istoj federaciji imas X klubova koji tako funkcionisu), mi necemo CENTIMETRA NAPRIJED....

I na kraju krajeva, odem ko pic.ka se smrznem (po hiljaditi put), vidim na terenu sto vidim i jos ovdje citam kako je sve ku.rac...

Jeste kur.ac je, al mozemo li zajedno otici na stadion da napunimo Grbavicu, pa cemo svi tamo pricati kako sve ***** i ubaciti u klub 100k (svaka 3 dana dok je zgusnut raspored)? Jok, lakse je sjediti za racunarom i srati...

Aaaaa hibrid.... aaaaa livada.... aaaaa edis... aaaaa ovo....

Ok prodiskutovati, iznijeti misljenje, ali toliko biti negativno nastrojen, a znajuci situaciju... ja Allaha mi ne vjerujem da je to moguce....

Jel vi stvarno mislite da meni nije muka od ovog sto sam danas vidio? Od terena, slomljenih stolica na sjeveru (koju vecina ne vidi, jer se ne prenosi na tv-u) i jos 500 drugih stvari, al sta sada? Mogu sjesti i plakati...

Izgubili smo upravu koja nam je POKAZALA DA MOZEMO ZIVJETI SAN O LIJEPOJ GRBAVICI... nema LOVE za novi pocetak... ovi ljudi se bore... i to je to.... kraj... ende, sto bi rekli... dok.se ne promjeni nacin poslovanja zaboravite na bolje...

I znam da vecina nece citati post jer je dug, al eto...
Šta ti buraz sve napriča, da pročitaš ponovo svoj post, ne bi ga mogao dešifrovati. Pa bolan, ko je to donosio pare ako nisu navijači? Vidi zadnje dvije godine koliko para su navijači dali samo kroz razne akcije, i ti opet pitaš mogu li kakve pare ući u klub, je li se ko lično javio da pomogne? Mi bi bili ugašeni odavno da navijači nisu pomagali, ko to onda ima pravo kritikovati ako nemaju takvi navijači?

fcz
Kontakt:

uto feb 28, 2023 9:49 pm

Dosta neubjedljiva igra, vise nego solidan broj stvorenih sansi i vrlo los krajnji rezultat. Ako nista legla je minimalna pobjeda, da nismo dzaba promrzli.

Dzenis igrac utakmice, uz njega su bas dobro odigrali Amoah i Santos. Dzenka dijelio lopte s ocima, dva strasna suta od kojih je jedan usao, ma odlican. Amoah nam je podigao nivo igre u drugom, nevjerovatno je uporan i zajeban u duelu a Santos standardno - fali konkretnosti ali je jebeni tajfun. Tiago Faria v2.0. Dosta solidni su bili i Benjo i Drljo.

Ostali izmedju sarenila i totalnog sivila, odbrana daleko najlosiji dio tima (osim Vede, sigurno je kupio one neke traljave lopte, njihov gol je bila mat pozicija). Gala je bio jos najsolidniji. Drina na momente totalno pogubljen. Coca je bas nekako naglo propo ko nanin kauc. Nije cini mi se toliko pitanje ni snage vec glave. Bespotrebno se glupira, unosi nervozu i "gata". Slicno vazi i za Jasarevica. Ima brzinu, korak, fino je valja ali ti vidis da se on usere kad neko krene na njega ili kad treba centrirati. Krpa koristan u igri a senzori ce se brzo kalibrirati. Ara malo manje da misli na licnu statistiku a vise na rezultat tima. Mekic nelos ali mu treba zakonom zabraniti da puca, Stila dosta mlak i rezervisan.

Posjetom ugodno iznenadjen, ocekivao sam 1000-1500, bilo je oko 3000.

Mi smo se u subotu halalili od prvenstva, ova bodovna razlika + sudjenje su u nasoj situaciji nepremostiva prepreka. Karte moramo baciti na kup, revans utakmici sa Zvijezdom treba podrediti sve a idealan rasplet sezone je uci u finale sa svinjama. U prvenstvu mi je dovoljno da pokusamo zvrkove dobiti (i prebiti).
Zadnja izmjena: fcz, dana/u uto feb 28, 2023 9:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto feb 28, 2023 9:53 pm

Jeste tako je. Unisten teren, polomljene stolice, lose osvjetljenje na sjeveru, uprava mafija, trener prelos, igraci ko balerine... sve uzasno i jadno... cak i posjeta od 2k prejadna... navijaci je.bu majku krpicu, hodzicu... sve uzas...

Evo ja te pitam, sta cemo sad?
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto feb 28, 2023 9:55 pm

fcz je napisao/la:
uto feb 28, 2023 9:49 pm
Dosta neubjedljiva igra, vise nego solidan broj stvorenih sansi i vrlo los krajnji rezultat. Ako nista legla je minimalna pobjeda, da nismo dzaba promrzli.

Dzenis igrac utakmice, uz njega su bas dobro odigrali Amoah i Santos. Dzenka dijelio lopte s ocima, dva strasna suta od kojih je jedan usao, ma odlican. Amoah nam je podigao nivo igre u drugom, nevjerovatno je uporan i zajeban u duelu a Santos standardno - fali konkretnosti ali je jebeni tajfun. Tiago Faria v2.0. Dosta solidni su bili i Benjo i Drljo.

Ostali izmedju sarenila i totalnog sivila, odbrana daleko najlosiji dio tima (osim Vede, sigurno je kupio one neke traljave lopte, njihov gol je bila mat pozicija). Gala je bio jos najsolidniji. Drina na momente totalno pogubljen. Coca je bas nekako naglo propo ko nanin kauc. Nije cini mi se toliko pitanje ni snage vec glave. Bespotrebno se glupira, unosi nervozu i "gata". Slicno vazi i za Jasarevica. Ima brzinu, korak, fino je valja ali ti vidis da se on usere kad neko krene na njega ili kad treba centrirati. Krpa koristan u igri, senzori ce se brzo kalibrirati. Ara malo manje da misli na licnu statistiku a vise na rezultat tima. Mekic nelos ali mu treba zakonom zabraniti da puca, Stila dosta mlak i rezervisan.

Posjetom ugodno iznenadjen, ocekivao sam 1000-1500, bilo je oko 3000.

Mi smo se u subotu halalili od prvenstva, ova bodovna razlika + sudjenje su u nasoj situaciji nepremostiva prepreka. Karte moramo baciti na kup, revans utakmici sa Zvijezdom treba podrediti sve a idealan rasplet sezone je uci u finale sa svinjama. U prvenstvu mi je dovoljno da pokusamo zvrkove dobiti (i prebiti).
Jedini igrac koji ima muda osutat i jedini koji je znao pogoditi iz daljine udarcem je Mekic.

MiroslavKruzik

uto feb 28, 2023 10:04 pm

TheBlue je napisao/la:
Jeste tako je. Unisten teren, polomljene stolice, lose osvjetljenje na sjeveru, uprava mafija, trener prelos, igraci ko balerine... sve uzasno i jadno... cak i posjeta od 2k prejadna... navijaci je.bu majku krpicu, hodzicu... sve uzas...

Zasvirat violinu uz flašu šampanjca, taman se u svakom segmentu vraćamo u to doba

svraka
Kontakt:

uto feb 28, 2023 10:05 pm

TheBlue je napisao/la:

Uvijek ce biti indijanaca.
Zna se ko je tu uvijek uz klub. Tu je Jug. Dobili su govor i aplauz. Kao i poslije poraza tako i poslije pobjede.
Dizat ce se ova ekipa lagano, samo podrska. A ti sto pljuju, velika su manjina.
Forza 1921!

Oda majstore!

Sky1
Kontakt:

uto feb 28, 2023 10:06 pm

Ono je urbicid nad terenom. Uprava se ušutila i to nije dobro, kao da ih navijači ne zanimaju, odnosno klub, a samo sinergija Uprava-navijači može spasiti klub. I dan danas se pitam šta im se desilo nakon izborene licence prošle godine, izgledali su odlučno i kao da im neko zaprijeti, nešto se ušutiše. Pošteni jesu ali, ako ima nekih problema da ih neko sa strane uznemirava, sabotira, neka izađu u javnost to bi bilo najbolje za klub.

Blueee1921
Kontakt:

uto feb 28, 2023 10:07 pm

Otkud Santos moze propustiti derbi, je l' to direktan crveni nema veze sa dva žuta?

blueboy
Kontakt:

uto feb 28, 2023 10:11 pm

Blueee1921 je napisao/la:
uto feb 28, 2023 10:07 pm
Otkud Santos moze propustiti derbi, je l' to direktan crveni nema veze sa dva žuta?
Naravno da nema veze. A dečko je takav s glavom da je za očekivati da dobije barem jedan žuti protiv Slobode ako bude igrao.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto feb 28, 2023 10:12 pm

svraka je napisao/la:
TheBlue je napisao/la:

Zna se ko je tu uvijek uz klub. Tu je Jug. Dobili su govor i aplauz. Kao i poslije poraza tako i poslije pobjede.
Ne komentarisem jug stvarno nikada, tako necu ni sada. Po meni sve bitne odluke za klub trebaju se donositi u organima kluba. Navijacima njihovo, upravi njeno... UO i SD stavlja ciljeve pred tim... po meni je to jedino ispravno...

@MiroslavKruzik, od te noci nama nema napretka...

Sky1
Kontakt:

Ako je ovo Alba uradila sa terenom vcrs, onda mi njima ne dugujemo ništa

svraka
Kontakt:

uto feb 28, 2023 10:16 pm

TheBlue je napisao/la:
svraka je napisao/la:
TheBlue je napisao/la:

Ne komentarisem jug stvarno nikada, tako necu ni sada. Po meni sve bitne odluke za klub trebaju se donositi u organima kluba. Navijacima njihovo, upravi njeno... UO i SD stavlja ciljeve pred tim... po meni je to jedino ispravno...

@MiroslavKruzik, od te noci nama nema napretka...
Ovo sam govorio za sindrom pitara i pljuvanja. Neka pljuju, ne cuju se svakako.

Slazem se za drugo.
Forza 1921!

Oda majstore!

Tryg
Kontakt:

uto feb 28, 2023 10:19 pm

Da vam pozelim laku noc svima i da napomenem dvije stvari.

Beganovic se pokakio po kriticarima bar malo sad za sad.

I druga stvar, igrali smo protiv drugoligasa iz Gradacca.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.

Prijava