Dobar je Edis, ne može bolji biti. A i teren, nije bolji bio ni prije 20 godina. Nek' ne puca samo.Juznatribina je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 9:12 pmPa samo se traži izgovor da pljujete, bolje vam je bilo da dodjete na stadion, nego što sjedite pljujete po Edisu, igračima i terenu.
Nismo im dali centar preci u drugom, ali haj bitno nek se pljuje.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 9:22 pmRealno nije lose bilo. Standardno nase napadnu te ljudi 3 puta i zabiju ti gol, a ti se pati u fazi napada. Od pocetka ovog dijela sezone Mekic je nas najbolji igrac ubjedljivo. I Jasarevic solidan dns u fazi napada. Krpic je bas katastrofa nez sta je momku, Galic takodjer.
Šta ti buraz sve napriča, da pročitaš ponovo svoj post, ne bi ga mogao dešifrovati. Pa bolan, ko je to donosio pare ako nisu navijači? Vidi zadnje dvije godine koliko para su navijači dali samo kroz razne akcije, i ti opet pitaš mogu li kakve pare ući u klub, je li se ko lično javio da pomogne? Mi bi bili ugašeni odavno da navijači nisu pomagali, ko to onda ima pravo kritikovati ako nemaju takvi navijači?TheBlue je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 9:26 pmBoga mi ljudi, malo preserujete kolektivno...
Treba ovo, treba ono... sve treba, pa dan ga je.bo hajde vise da se uradi nesto... svi sve znamo, a niko kur.cem da mrdne... pa ce sada biti "nije to moj posao", jel tvoj posao da dodjes na stadion?
Jel mogu kakve pare da udju u klub, jel se ko javio licno da pita moze li pomoci?
Na tribini sam se danas naslusao takvih sranja i gluposti da ne povjerujes, pravi pitarluk se uvukao kako na stadionu tako evo i ovdje...
Dodaj, lijevo, je.bem ti ovo ono... FUJ FUJ FUJ...
Na kraju krajeva danas nas je bilo MAX 2k na stadinu, o cemu vi pisete ba? Halooo 2k... trava, hibrid, losi smo, ja i?
Odje.bali ljude koji su bili TOP, je.bo kup i sad NIKOM NE NE DAMO... a bi pare...
Ne moze ba... NE MOZE!!!!
Dok god nas ne bude 13k svaku tekmu, ili nekom damo klub na upravljanje (nemojte da mi pisete o zakonu. U istoj federaciji imas X klubova koji tako funkcionisu), mi necemo CENTIMETRA NAPRIJED....
I na kraju krajeva, odem ko pic.ka se smrznem (po hiljaditi put), vidim na terenu sto vidim i jos ovdje citam kako je sve ku.rac...
Jeste kur.ac je, al mozemo li zajedno otici na stadion da napunimo Grbavicu, pa cemo svi tamo pricati kako sve ***** i ubaciti u klub 100k (svaka 3 dana dok je zgusnut raspored)? Jok, lakse je sjediti za racunarom i srati...
Aaaaa hibrid.... aaaaa livada.... aaaaa edis... aaaaa ovo....
Ok prodiskutovati, iznijeti misljenje, ali toliko biti negativno nastrojen, a znajuci situaciju... ja Allaha mi ne vjerujem da je to moguce....
Jel vi stvarno mislite da meni nije muka od ovog sto sam danas vidio? Od terena, slomljenih stolica na sjeveru (koju vecina ne vidi, jer se ne prenosi na tv-u) i jos 500 drugih stvari, al sta sada? Mogu sjesti i plakati...
Izgubili smo upravu koja nam je POKAZALA DA MOZEMO ZIVJETI SAN O LIJEPOJ GRBAVICI... nema LOVE za novi pocetak... ovi ljudi se bore... i to je to.... kraj... ende, sto bi rekli... dok.se ne promjeni nacin poslovanja zaboravite na bolje...
I znam da vecina nece citati post jer je dug, al eto...
Jedini igrac koji ima muda osutat i jedini koji je znao pogoditi iz daljine udarcem je Mekic.fcz je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 9:49 pmDosta neubjedljiva igra, vise nego solidan broj stvorenih sansi i vrlo los krajnji rezultat. Ako nista legla je minimalna pobjeda, da nismo dzaba promrzli.
Dzenis igrac utakmice, uz njega su bas dobro odigrali Amoah i Santos. Dzenka dijelio lopte s ocima, dva strasna suta od kojih je jedan usao, ma odlican. Amoah nam je podigao nivo igre u drugom, nevjerovatno je uporan i zajeban u duelu a Santos standardno - fali konkretnosti ali je jebeni tajfun. Tiago Faria v2.0. Dosta solidni su bili i Benjo i Drljo.
Ostali izmedju sarenila i totalnog sivila, odbrana daleko najlosiji dio tima (osim Vede, sigurno je kupio one neke traljave lopte, njihov gol je bila mat pozicija). Gala je bio jos najsolidniji. Drina na momente totalno pogubljen. Coca je bas nekako naglo propo ko nanin kauc. Nije cini mi se toliko pitanje ni snage vec glave. Bespotrebno se glupira, unosi nervozu i "gata". Slicno vazi i za Jasarevica. Ima brzinu, korak, fino je valja ali ti vidis da se on usere kad neko krene na njega ili kad treba centrirati. Krpa koristan u igri, senzori ce se brzo kalibrirati. Ara malo manje da misli na licnu statistiku a vise na rezultat tima. Mekic nelos ali mu treba zakonom zabraniti da puca, Stila dosta mlak i rezervisan.
Posjetom ugodno iznenadjen, ocekivao sam 1000-1500, bilo je oko 3000.
Mi smo se u subotu halalili od prvenstva, ova bodovna razlika + sudjenje su u nasoj situaciji nepremostiva prepreka. Karte moramo baciti na kup, revans utakmici sa Zvijezdom treba podrediti sve a idealan rasplet sezone je uci u finale sa svinjama. U prvenstvu mi je dovoljno da pokusamo zvrkove dobiti (i prebiti).
Zasvirat violinu uz flašu šampanjca, taman se u svakom segmentu vraćamo u to dobaTheBlue je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 9:53 pmJeste tako je. Unisten teren, polomljene stolice, lose osvjetljenje na sjeveru, uprava mafija, trener prelos, igraci ko balerine... sve uzasno i jadno... cak i posjeta od 2k prejadna... navijaci je.bu majku krpicu, hodzicu... sve uzas...
Evo ja te pitam, sta cemo sad?
Uvijek ce biti indijanaca.TheBlue je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 9:53 pmJeste tako je. Unisten teren, polomljene stolice, lose osvjetljenje na sjeveru, uprava mafija, trener prelos, igraci ko balerine... sve uzasno i jadno... cak i posjeta od 2k prejadna... navijaci je.bu majku krpicu, hodzicu... sve uzas...
Naravno da nema veze. A dečko je takav s glavom da je za očekivati da dobije barem jedan žuti protiv Slobode ako bude igrao.Blueee1921 je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 10:07 pmOtkud Santos moze propustiti derbi, je l' to direktan crveni nema veze sa dva žuta?
Ne komentarisem jug stvarno nikada, tako necu ni sada. Po meni sve bitne odluke za klub trebaju se donositi u organima kluba. Navijacima njihovo, upravi njeno... UO i SD stavlja ciljeve pred tim... po meni je to jedino ispravno...svraka je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 10:05 pmUvijek ce biti indijanaca.TheBlue je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 9:53 pmJeste tako je. Unisten teren, polomljene stolice, lose osvjetljenje na sjeveru, uprava mafija, trener prelos, igraci ko balerine... sve uzasno i jadno... cak i posjeta od 2k prejadna... navijaci je.bu majku krpicu, hodzicu... sve uzas...
Zna se ko je tu uvijek uz klub. Tu je Jug. Dobili su govor i aplauz. Kao i poslije poraza tako i poslije pobjede.
Dizat ce se ova ekipa lagano, samo podrska. A ti sto pljuju, velika su manjina.
Ovo sam govorio za sindrom pitara i pljuvanja. Neka pljuju, ne cuju se svakako.TheBlue je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 10:12 pmNe komentarisem jug stvarno nikada, tako necu ni sada. Po meni sve bitne odluke za klub trebaju se donositi u organima kluba. Navijacima njihovo, upravi njeno... UO i SD stavlja ciljeve pred tim... po meni je to jedino ispravno...svraka je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 10:05 pmUvijek ce biti indijanaca.TheBlue je napisao/la: ↑uto feb 28, 2023 9:53 pmJeste tako je. Unisten teren, polomljene stolice, lose osvjetljenje na sjeveru, uprava mafija, trener prelos, igraci ko balerine... sve uzasno i jadno... cak i posjeta od 2k prejadna... navijaci je.bu majku krpicu, hodzicu... sve uzas...
Zna se ko je tu uvijek uz klub. Tu je Jug. Dobili su govor i aplauz. Kao i poslije poraza tako i poslije pobjede.
Dizat ce se ova ekipa lagano, samo podrska. A ti sto pljuju, velika su manjina.
@MiroslavKruzik, od te noci nama nema napretka...