Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

BC1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 20, 2023 4:26 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
pon feb 20, 2023 4:23 pm
Senad1921 je napisao/la:
pon feb 20, 2023 4:14 pm
Izgleda da ce nasi prihvatiti ponudu za Santosa, do Petka bi se trebalo znati. "Zlata" vrijedno ako se realizuje...
Ma ja , parola znas ti nas, ebo ti nas ....

Tesko je islo u vezi ugovora, pretesko. Da se bar hoce ovo zavrsiti da poreznu skinemo s ledja...
Krivina Jug

JocoStokić
Kontakt:

pon feb 20, 2023 4:28 pm

Tomić se nudi ne znam da li je moguće da nećemo lafo da ga uzmemo doktor je frajer možda trenutno bolji od Tomića.
Ne daj ispred nikome!

BC1921
Kontakt:

pon feb 20, 2023 4:29 pm

JocoStokić je napisao/la:
Tomić se nudi ne znam da li je moguće da nećemo lafo da ga uzmemo doktor je frajer možda trenutno bolji od Tomića.

Pogodio si sa Nick-om
Krivina Jug

JocoStokić
Kontakt:

pon feb 20, 2023 4:30 pm

Senad1921 je napisao/la:

Pogodio si sa Nick-om
Sta da ti kažem efikasnost mi je jača strana XD
Ne daj ispred nikome!

fanaticZeljin
Kontakt:

pon feb 20, 2023 4:34 pm

pon feb 20, 2023 4:30 pm
Senad1921 je napisao/la:

Pogodio si sa Nick-om
Sta da ti kažem efikasnost mi je jača strana XD
Hahhaha pa i meni je Tomic bolji od Tomica, realno 😂😂
Srcu draga, boja PLAVA !

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 20, 2023 4:37 pm

Senad1921 je napisao/la:
Izgleda da ce nasi prihvatiti ponudu za Santosa, do Petka bi se trebalo znati. "Zlata" vrijedno ako se realizuje...
Ma i ja sam blize tome da se proda.
Nasi su se vjerovatno odlucili zbog Drljine dobre tekme.

Niko ne garantuje da cemo izaci u Evropu ni sa njim, a ocito bi otisao djaba na kraju sezone. Bolje uzeti pare koje su nam prijeko potrebne.

E sad je pitanje koliko cemo uzeti za njeg. Hanuljak se iz Posusja prodao za 300k, navodno. Po meni, to je premija ako uzmemo.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon feb 20, 2023 4:53 pm

Ljudi bi kod nas da svi igraju i treniraju za milju do dvije i da nas vodi trener za dvije milje. Normalno je kad kasni 4 , 5 plata, ali zato prva losija utakmica idu analize, revolucije, jebanje majki, kad cemo biti sampioni...nasa liga odmakla po parama svjetlosnu godinu u odnosu na prije 10 godina, a kamoli prije 20. U komsiluku ljudi placali obestecenja, davali plate po 10, 15 hiljada eura. Oni onda nek klub ugase s ovim rezultatom. Azmir nudi sta hoce, a Zrinjski koga hoce tog i dovede. Borac na ruke daje zivotom, a kod nas sve suprotno i opet raja nezadovoljna.
Licenca se prvo mora dobiti. Bice svega.
Grande Miske 💪

BC1921
Kontakt:

pon feb 20, 2023 5:02 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon feb 20, 2023 4:37 pm
Senad1921 je napisao/la:
Ma i ja sam blize tome da se proda.
Nasi su se vjerovatno odlucili zbog Drljine dobre tekme.

Niko ne garantuje da cemo izaci u Evropu ni sa njim, a ocito bi otisao djaba na kraju sezone. Bolje uzeti pare koje su nam prijeko potrebne.

E sad je pitanje koliko cemo uzeti za njeg. Hanuljak se iz Posusja prodao za 300k, navodno. Po meni, to je premija ako uzmemo.

Ma to je to, jos se i Gasal vraca lagano. Ma samo da ne bude opcija da ide na kraju dzabe a da ni ne igra... Oko 200k modernih se spominje...
Krivina Jug

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon feb 20, 2023 5:14 pm

Tomic 🤣🤣🤣🤣🤣

blueboy
Kontakt:

pon feb 20, 2023 5:24 pm

Četvrtfinale Radnik, polufinale Sloga, finale Velež.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon feb 20, 2023 5:25 pm

Stvarno steta ako je istina to za Santosa....

Moja neka zelja je bila da izbori sa nama Evropu,odigra Evropu pa da ga prodamo

struja
Kontakt:

pon feb 20, 2023 5:37 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:

I ja bi da karam Vesnu Zmijanac😁.Uzeti šta ppara i nabiti ga nogom u guzici.Kad padne kurcu za uši neka ide uu Kozaru

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 20, 2023 5:43 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:

Jbg to je idealan scenarij.
Očito ne želi produžiti. Do kog je, možda nije ni bitno, jer očekivao se taj produžetak.

exbabilon
Kontakt:

pon feb 20, 2023 5:47 pm

Svaka čast Drlji, ali svako ko je gledao naše tekme zna koliko se naša igra zasnivala na Santosu, koliko je puta probio, napravio problem protivniku, koliko samo prekida nad njim, žutih kartona, crvenih kartona... Koliko god para uzmemo, to je sića u odnosu na ono šta bi mogli uzeti da su sve stvari posložene i da igrače možemo vezati dugoročnim ugovorima. Ali kad već nema načina da se potpiše novi ugovor, onda daj šta daš. Ako je istina naravno.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon feb 20, 2023 5:48 pm

Vala ako se ne moze produzit ugovor za 200k ojri bi ga upakovo i sa mašnicom poslo.
Željezničar ante portas !

volimtezeljo

pon feb 20, 2023 5:49 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon feb 20, 2023 5:43 am
Edisova plata je veca od prvobitne (4000) sigurno ,jer je dogovorio poboljsane uslove za sebe.Za dolazak je trazio isplatu 2 plate unaprijed.Nudjeno mu je i ranije ali se nije htio prihvatiti posla pa se okrenulo Ivkovicu.
Naguzio je Omera Joldica koji je dogovorio isto tako uslove,odnosno platau sa 1500 na 2000.Dogovarao je tada sa likom koji je bio zaduzen ispred kluba za dogovore oko ugovora.
Poslije toga Omera zovu iz kluba da potpise ugovor sa starom platom,gdje ga ovaj odbija potpisati jer se drugacije dogovorilo i vraca se na svoje radno mjesto trenera u omladinskom pogonu.
Poslije nekog vremena dobija iz kluba e mail gdje ga obavijestavaju da nije vise uposlenik kluba.
Svo vrijeme u mesjusobnoj komunikaciji Edis obecava da mu je Omer potreban i da ce samo sa njim raditi u strucnom stabu.
Kada je dosao problem oko ugovora Edis mu jesnostvano rece da je on dogovorio nove uslove za sebe a da se Omer sam za sebe bori dalje.
Jbg nije Edis bas takvo nevinasce kakvim se prikazuje....
Sto se tice eventualne Edisove zamjene u biducnosti meni je ovaj Maksimovic iz Leotara idealna opcija za nas.
I da se razumijemo Edis je tu i svakako ide podrska kako njemu tako i ekipi ne zbog Edisa nego zbog kluba.
Okrenulo se Ivkovicu koji je dosao u junu, a Edis tek napustio CG u septembru. Imamo internet, svi podaci su dostupni osim ovih bajki u koje ti sam ne vjerujes.
Trazio isplatu dvije plate, a u vremenu kad je dosao nama blokirani racuni. Volio bih da on sam kaze javno za koliko radi. Igraci bivsi, sadasnji svi imaju rijeci hvale za njega, covjek dolazi na utakmice bio ili ne bio u klubu za razliku od mnogih. Zato pojedinci to ne mogu razumjeti. Pa da idete na kartu da mu je Zeljo najveca sansa u karijeri i hoce da iskoristi situaciju, ali covjeka optuzivati da je dosao da se nahapa para ovdje u te stvari lud i glup covjek moze vjerovati.
Da bi se pljuvalo po Edisu eto i on zajebo Joldica. Pa 90% navijaca je podrzalo tu odluku jer je Joldic navodno dovoljbo stete klubu napravio.
Njegova sreca je sto sad ima sportskog direktora, a ne kao nekad..
E bude li zavisio od tvoje podrske, nek se ubije odmah.

volimtezeljo

pon feb 20, 2023 5:50 pm

AsharaK je napisao/la:
pon feb 20, 2023 5:48 pm
Vala ako se ne moze produzit ugovor za 200k ojri bi ga upakovo i sa mašnicom poslo.
Ma 100% ako moze posudba do kraja polusezone top

Dzezvar
Kontakt:

pon feb 20, 2023 5:51 pm

volimtezeljo je napisao/la:
pon feb 20, 2023 5:49 pm
Dzezvar je napisao/la:
pon feb 20, 2023 5:43 am
Edisova plata je veca od prvobitne (4000) sigurno ,jer je dogovorio poboljsane uslove za sebe.Za dolazak je trazio isplatu 2 plate unaprijed.Nudjeno mu je i ranije ali se nije htio prihvatiti posla pa se okrenulo Ivkovicu.
Naguzio je Omera Joldica koji je dogovorio isto tako uslove,odnosno platau sa 1500 na 2000.Dogovarao je tada sa likom koji je bio zaduzen ispred kluba za dogovore oko ugovora.
Poslije toga Omera zovu iz kluba da potpise ugovor sa starom platom,gdje ga ovaj odbija potpisati jer se drugacije dogovorilo i vraca se na svoje radno mjesto trenera u omladinskom pogonu.
Poslije nekog vremena dobija iz kluba e mail gdje ga obavijestavaju da nije vise uposlenik kluba.
Svo vrijeme u mesjusobnoj komunikaciji Edis obecava da mu je Omer potreban i da ce samo sa njim raditi u strucnom stabu.
Kada je dosao problem oko ugovora Edis mu jesnostvano rece da je on dogovorio nove uslove za sebe a da se Omer sam za sebe bori dalje.
Jbg nije Edis bas takvo nevinasce kakvim se prikazuje....
Sto se tice eventualne Edisove zamjene u biducnosti meni je ovaj Maksimovic iz Leotara idealna opcija za nas.
I da se razumijemo Edis je tu i svakako ide podrska kako njemu tako i ekipi ne zbog Edisa nego zbog kluba.
Okrenulo se Ivkovicu koji je dosao u junu, a Edis tek napustio CG u septembru. Imamo internet, svi podaci su dostupni osim ovih bajki u koje ti sam ne vjerujes.
Trazio isplatu dvije plate, a u vremenu kad je dosao nama blokirani racuni. Volio bih da on sam kaze javno za koliko radi. Igraci bivsi, sadasnji svi imaju rijeci hvale za njega, covjek dolazi na utakmice bio ili ne bio u klubu za razliku od mnogih. Zato pojedinci to ne mogu razumjeti. Pa da idete na kartu da mu je Zeljo najveca sansa u karijeri i hoce da iskoristi situaciju, ali covjeka optuzivati da je dosao da se nahapa para ovdje u te stvari lud i glup covjek moze vjerovati.
Da bi se pljuvalo po Edisu eto i on zajebo Joldica. Pa 90% navijaca je podrzalo tu odluku jer je Joldic navodno dovoljbo stete klubu napravio.
Njegova sreca je sto sad ima sportskog direktora, a ne kao nekad..
E bude li zavisio od tvoje podrske, nek se ubije odmah.
Ma ja ba tako je....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pon feb 20, 2023 5:56 pm

A kome bi santosa prodali s obzirom da je velika vecina prelaznih rokova zavrsena,a santos je pod ugovorom?
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

Prijava