Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

volimtezeljo
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 20, 2023 12:04 am

plavi kanarinac je napisao/la:
ned feb 19, 2023 10:40 pm
Pa znači ipak Edis radi za klikere, plata je sitna jel? Nisam upoznat ne znam pa pitam?

I ne znam sto po ko zna koji put upustam se u vrzino kolo poruka dvije sa ovim "čitam forum vec dugo"...
Nema ovdje puno novih forumasa, ali ima nikova. Prvi ja pisem godinama na forumu, zadnji put banovan jer sam **** sve liku sto se predstavlja kao nas navijac slavio gol MDK protiv Zelje..
U nedostatku argumentacije, pocnete se vaditi na fazone ovih sto nam sole pamet 20 godina po forumima.

volimtezeljo

pon feb 20, 2023 12:09 am

blueboy je napisao/la:
ned feb 19, 2023 11:42 pm
Mulalic Edis je napisao/la:
ned feb 19, 2023 10:44 pm
Pa znači ipak Edis radi za klikere, plata je sitna jel? Nisam upoznat ne znam pa pitam?

I ne znam sto po ko zna koji put upustam se u vrzino kolo poruka dvije sa ovim "čitam forum vec dugo"...
Pa jeste sitna kad uporedis ostale klubove, ali nije za klikere. Duplo vecu ima trener fenjarasa kojem sad gostujemo. Amar je imao duplu vecu naprimjer.
Ali evropa je imperativ i ako se ne ostvari Mulalic ne vjerujem da ce nas voditi iduce godine. Ceka nas puno uzbudjenja, samo podrska.
Licenca je prioritet sad zasad za prvenstvo i evropu. Bice svega.
A onda pogledaš imenom i prezimenom ko je na klupi tog fenjeraša i vidiš da je to čovjek koji ima više trofeja nego ostatak trenera u ligi zajedno. Što znači da ljudi plaćaju čovjeka koji je kroz karijeru nešto napravio, barem u ovoj ligi. Naš trener nema osvojen trofej u trenerskoj karijeri, na osnovu čega da traži veliku platu?
Najtrofejniji i najveci klub u drzavi nema para, nema novca da angazuje boljeg trenera za te pare. Edis je mogao odbiti ponudu i traziti platu u rangu kluba kao sto su mnogi odbili. Edis je vojnik kluba, zna sta mu je Zeljo dao, zna sta ga ceka, uhvatio se posla i zajedno sa tucetom i upravom doveo nas da se i mi za nesto pitamo nakon dugo vremena.
Sjetite se sta je Ivkovic imao, Kostic, Petrovic, Amar pa uporedite njihove trofeje i licence sa edisovom. Zadnji je zbog trofeja, smjenio cijelu garnituru ljudi i zaduzio klub svojim idiotarijama, to je ono kad navijac odlucuje..

Dzezvar
Kontakt:

pon feb 20, 2023 5:43 am

Edisova plata je veca od prvobitne (4000) sigurno ,jer je dogovorio poboljsane uslove za sebe.Za dolazak je trazio isplatu 2 plate unaprijed.Nudjeno mu je i ranije ali se nije htio prihvatiti posla pa se okrenulo Ivkovicu.
Naguzio je Omera Joldica koji je dogovorio isto tako uslove,odnosno platau sa 1500 na 2000.Dogovarao je tada sa likom koji je bio zaduzen ispred kluba za dogovore oko ugovora.
Poslije toga Omera zovu iz kluba da potpise ugovor sa starom platom,gdje ga ovaj odbija potpisati jer se drugacije dogovorilo i vraca se na svoje radno mjesto trenera u omladinskom pogonu.
Poslije nekog vremena dobija iz kluba e mail gdje ga obavijestavaju da nije vise uposlenik kluba.
Svo vrijeme u mesjusobnoj komunikaciji Edis obecava da mu je Omer potreban i da ce samo sa njim raditi u strucnom stabu.
Kada je dosao problem oko ugovora Edis mu jesnostvano rece da je on dogovorio nove uslove za sebe a da se Omer sam za sebe bori dalje.
Jbg nije Edis bas takvo nevinasce kakvim se prikazuje....
Sto se tice eventualne Edisove zamjene u biducnosti meni je ovaj Maksimovic iz Leotara idealna opcija za nas.
I da se razumijemo Edis je tu i svakako ide podrska kako njemu tako i ekipi ne zbog Edisa nego zbog kluba.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Simply Blue
Kontakt:

pon feb 20, 2023 9:49 am

4000, jel mene neko zayebava?? Nije mi dobro :doktor: :pivo:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon feb 20, 2023 10:31 am

Ne treba se zalijetati, ekipe koje su prošle nisu slučajno tu.
Fear of the Maniacs!

Dzezvar
Kontakt:

pon feb 20, 2023 10:46 am

volimtezeljo je napisao/la:
pon feb 20, 2023 12:04 am

Nema ovdje puno novih forumasa, ali ima nikova. Prvi ja pisem godinama na forumu, zadnji put banovan jer sam **** sve liku sto se predstavlja kao nas navijac slavio gol MDK protiv Zelje..
U nedostatku argumentacije, pocnete se vaditi na fazone ovih sto nam sole pamet 20 godina po forumima.
Forum ima ove dvije opcije tako da ako ti se nesto ne svidja ili jednistavno neces da citas necije pametovanje odaberes ovu drugu.
Sasvim jedbostavno..

slika

svraka
Kontakt:

pon feb 20, 2023 10:47 am

Kao sto su govorili @senad i @gavro, da ponovimo.

Svi u Konjic :zeljeznicar1:
Forza 1921!

Oda majstore!

Dzezvar
Kontakt:

pon feb 20, 2023 11:30 am

Da si ti ziv i zdrav gavro je preselio....😫

svraka
Kontakt:

pon feb 20, 2023 12:04 pm

Dzezvar je napisao/la:
pon feb 20, 2023 11:30 am
Da si ti ziv i zdrav gavro je preselio....😫
Daj nam znak gavro ako si ziv
Forza 1921!

Oda majstore!

Grbavica
Kontakt:

pon feb 20, 2023 12:04 pm

Dzezvar je napisao/la:Da si ti ziv i zdrav gavro je preselio....slika
U konjic?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 20, 2023 12:11 pm

Lara ga našla i na sjeveru.
Mislio se zaštekati tamo.

:skoljka:

Maestro_1921
Kontakt:

pon feb 20, 2023 12:36 pm

Jusufbegović je 'u vatru' gurnuo 19-godišnjeg Ardonisa Mućaja. Mućaj je zaigrao i na kraju dobio brojne pohvale. Asistirao je za prvi pogodak na meču Nerminu Haskiću u stilu Semira Štilića i pokazao da su Rođeni itekako znali šta rade kada su ga ove zime doveli u svoje redove.
Jao, u stilu Semira Štilića, nije ti šala.
Pazi se Štilaaa, evo imaš konkurenciju, čak je i 14ku uzeo. :rofl1:

amar92
Kontakt:

pon feb 20, 2023 2:23 pm

Maestro_1921 je napisao/la:Jusufbegović je 'u vatru' gurnuo 19-godišnjeg Ardonisa Mućaja. Mućaj je zaigrao i na kraju dobio brojne pohvale. Asistirao je za prvi pogodak na meču Nerminu Haskiću u stilu Semira Štilića i pokazao da su Rođeni itekako znali šta rade kada su ga ove zime doveli u svoje redove.
Zanimljivo je da je Mucaj zadnji vezni, ili centralni vezni a nas strucnjak ga je stavljao na krilo ono par minuta prilike sto je dobio.

Jos jedan omladinac koji odlazi bez dobijene sanse. Steta.

Zdule
Kontakt:

pon feb 20, 2023 2:26 pm

amar92 je napisao/la:
Maestro_1921 je napisao/la:Jusufbegović je 'u vatru' gurnuo 19-godišnjeg Ardonisa Mućaja. Mućaj je zaigrao i na kraju dobio brojne pohvale. Asistirao je za prvi pogodak na meču Nerminu Haskiću u stilu Semira Štilića i pokazao da su Rođeni itekako znali šta rade kada su ga ove zime doveli u svoje redove.
Zanimljivo je da je Mucaj zadnji vezni, ili centralni vezni a nas strucnjak ga je stavljao na krilo ono par minuta prilike sto je dobio.

Nema potrebe za psovanjem, vrijeđanjem ili necim slicnim, vec svi koji možemo u Konjic!
Koliko ja znam i sa podacima kojim imam pomenuti Ardonis Mućaj nije nikako zaigrao za prvi tim tako da ne vidim naćin na koji bi ga neko zavaljivao na krilo ako nije igrao?

amar92
Kontakt:

pon feb 20, 2023 2:45 pm

Zdule je napisao/la:
amar92 je napisao/la:

Nema potrebe za psovanjem, vrijeđanjem ili necim slicnim, vec svi koji možemo u Konjic!
Koliko ja znam i sa podacima kojim imam pomenuti Ardonis Mućaj nije nikako zaigrao za prvi tim tako da ne vidim naćin na koji bi ga neko zavaljivao na krilo ako nije igrao?
Gdje sam ja to psovao/vrijedjao?

Mislim da je ovo ljeto na pripremama dobio par minuta, i to na krilu. Nisam siguran tacno, ali to mi je ostalo u glsvi jer sam se bas cudio sto ga na krilo stavi.

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 20, 2023 3:20 pm

Kakav on, nema od njeg igraca.

milanribar
Kontakt:

pon feb 20, 2023 3:47 pm

Mućaja sam gledao u juniorima, nije mi posebno odskakao, puno bolji od njega iz juniora nisu uspjeli. Sad jel mu Jusufbegović pogodio možda poziciju to ćemo vidjet. Ne bi bilo prvi put da neko ko kod nas ni šansu nije dobio razvali u drugom klubu.

Meni se npr mali Efendić čini ko da će biti igračina. Problem je što je Mulalić jako težak na davanju šanse mladim igračima i strpljenje mu traje do prve najmanje greške.

Zdule
Kontakt:

pon feb 20, 2023 3:53 pm

amar92 je napisao/la:
pon feb 20, 2023 2:45 pm
Zdule je napisao/la:
amar92 je napisao/la:

Gdje sam ja to psovao/vrijedjao?

Mislim da je ovo ljeto na pripremama dobio par minuta, i to na krilu. Nisam siguran tacno, ali to mi je ostalo u glsvi jer sam se bas cudio sto ga na krilo stavi.
Pogrešno sam napisao, prvi dio posta nije vezan da tebe drug. Svako dobro.

BC1921
Kontakt:

pon feb 20, 2023 4:14 pm

Izgleda da ce nasi prihvatiti ponudu za Santosa, do Petka bi se trebalo znati. "Zlata" vrijedno ako se realizuje...
Krivina Jug

fanaticZeljin
Kontakt:

pon feb 20, 2023 4:23 pm

Senad1921 je napisao/la:
pon feb 20, 2023 4:14 pm
Izgleda da ce nasi prihvatiti ponudu za Santosa, do Petka bi se trebalo znati. "Zlata" vrijedno ako se realizuje...
Ma ja , parola znas ti nas, ebo ti nas ....
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], pestabudimpesta i 42 gosta.

Prijava