blueboy je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 11:42 pm
Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 10:44 pm
plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 10:40 pm
Pa znači ipak Edis radi za klikere, plata je sitna jel? Nisam upoznat ne znam pa pitam?
I ne znam sto po ko zna koji put upustam se u vrzino kolo poruka dvije sa ovim "čitam forum vec dugo"...
Pa jeste sitna kad uporedis ostale klubove, ali nije za klikere. Duplo vecu ima trener fenjarasa kojem sad gostujemo. Amar je imao duplu vecu naprimjer.
Ali evropa je imperativ i ako se ne ostvari Mulalic ne vjerujem da ce nas voditi iduce godine. Ceka nas puno uzbudjenja, samo podrska.
Licenca je prioritet sad zasad za prvenstvo i evropu. Bice svega.
A onda pogledaš imenom i prezimenom ko je na klupi tog fenjeraša i vidiš da je to čovjek koji ima više trofeja nego ostatak trenera u ligi zajedno. Što znači da ljudi plaćaju čovjeka koji je kroz karijeru nešto napravio, barem u ovoj ligi. Naš trener nema osvojen trofej u trenerskoj karijeri, na osnovu čega da traži veliku platu?
Najtrofejniji i najveci klub u drzavi nema para, nema novca da angazuje boljeg trenera za te pare. Edis je mogao odbiti ponudu i traziti platu u rangu kluba kao sto su mnogi odbili. Edis je vojnik kluba, zna sta mu je Zeljo dao, zna sta ga ceka, uhvatio se posla i zajedno sa tucetom i upravom doveo nas da se i mi za nesto pitamo nakon dugo vremena.
Sjetite se sta je Ivkovic imao, Kostic, Petrovic, Amar pa uporedite njihove trofeje i licence sa edisovom. Zadnji je zbog trofeja, smjenio cijelu garnituru ljudi i zaduzio klub svojim idiotarijama, to je ono kad navijac odlucuje..