Hocemo jos clanova. Hiljadu ljudi je dvaes milja.
Svi na Leotar. Derimo grla i dlanove....
Vidio sam ranije danas, baš fino. Nadam se da će biti sve spremno do naše utakmice.
Mislim da je samo ostalo na priči.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 11:08 pmVidio sam ranije danas, baš fino. Nadam se da će biti sve spremno do naše utakmice.
Baš me zanima travnjak njihov i da li su šta radili njemu, jer znam da se ljetos pričalo da će onaj travnjak iz Vrapčića prebaciti kod njih u Konjic, kad se Veležu trebao raditi hibridni travnjak.
Doci cu ja i dzaba hahahah. Nek se sjebu!blueboy je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 9:29 pmJa bih još vratio tvog imenjaka i prezimenjaka i upario sa Dženisom. Garantujem da takav napadački tandem svijet fudbala nije vidio u historiji.JocoStokić je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 8:33 pmŠta će biti sa bekovima iskreno ja sam za to da se na obje strane dovede po još jedan i ako je Benjamin Sehic odlicna opcija ali ne znam je li mu to prirodna pozicija a lijeva strana trebali bi dovesti barem još jednog ne mozes na Irfanu ostati koji je dobar igrac ali realno ne znamo kako ce se snaći u prvenstvu itditd.![]()
Ja jos cekam da se ta ulica preimenuje a stvarno po meni je glupo sto nismo stadion preimenovali u njegovu cast. Realno ako ga necemo preimenovati u Ivica Osim ne treba se za vijeke vjekova preimenovati ni u sta...JocoStokić je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 12:14 amIskreno htio sam vas pitati da li je po vama sramota što prodje nekad utakmica a ne skandira se Ivicu Osimu covjeku koji je najvise dao Željezničaru.
Slažem se legenda! Barem ulica barem!Lopta je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 12:20 amJa jos cekam da se ta ulica preimenuje a stvarno po meni je glupo sto nismo stadion preimenovali u njegovu cast. Realno ako ga necemo preimenovati u Ivica Osim ne treba se za vijeke vjekova preimenovati ni u sta...JocoStokić je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 12:14 amIskreno htio sam vas pitati da li je po vama sramota što prodje nekad utakmica a ne skandira se Ivicu Osimu covjeku koji je najvise dao Željezničaru.
Mi smo domaćini u Konjicu, čemu gostujuća tribinaSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 12:53 amJel gotova stvar sto se tice igmana, sigurno igramo u Konjicu? I hoce li biti neka tribina za grupu ili ja ne vidim dobro na videu?
Ma znam da su sve nasi, ali eto da planiram unaprijed. Fin je raspored 3-4 tekme u nizu se mogu odraditi.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 1:01 amMi smo domaćini u Konjicu, čemu gostujuća tribinaSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 12:53 amJel gotova stvar sto se tice igmana, sigurno igramo u Konjicu? I hoce li biti neka tribina za grupu ili ja ne vidim dobro na videu?bez tampon zona, svi ce biti skupa na jednoj tribini, opušteno
![]()