Hocemo jos clanova. Hiljadu ljudi je dvaes milja.
Svi na Leotar. Derimo grla i dlanove....

Vidio sam ranije danas, baš fino. Nadam se da će biti sve spremno do naše utakmice.
Mislim da je samo ostalo na priči.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 11:08 pmVidio sam ranije danas, baš fino. Nadam se da će biti sve spremno do naše utakmice.
Baš me zanima travnjak njihov i da li su šta radili njemu, jer znam da se ljetos pričalo da će onaj travnjak iz Vrapčića prebaciti kod njih u Konjic, kad se Veležu trebao raditi hibridni travnjak.
Doci cu ja i dzaba hahahah. Nek se sjebu!blueboy je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 9:29 pmJa bih još vratio tvog imenjaka i prezimenjaka i upario sa Dženisom. Garantujem da takav napadački tandem svijet fudbala nije vidio u historiji.JocoStokić je napisao/la: ↑čet feb 02, 2023 8:33 pmŠta će biti sa bekovima iskreno ja sam za to da se na obje strane dovede po još jedan i ako je Benjamin Sehic odlicna opcija ali ne znam je li mu to prirodna pozicija a lijeva strana trebali bi dovesti barem još jednog ne mozes na Irfanu ostati koji je dobar igrac ali realno ne znamo kako ce se snaći u prvenstvu itditd.![]()
Ja jos cekam da se ta ulica preimenuje a stvarno po meni je glupo sto nismo stadion preimenovali u njegovu cast. Realno ako ga necemo preimenovati u Ivica Osim ne treba se za vijeke vjekova preimenovati ni u sta...JocoStokić je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 12:14 amIskreno htio sam vas pitati da li je po vama sramota što prodje nekad utakmica a ne skandira se Ivicu Osimu covjeku koji je najvise dao Željezničaru.
Slažem se legenda! Barem ulica barem!Lopta je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 12:20 amJa jos cekam da se ta ulica preimenuje a stvarno po meni je glupo sto nismo stadion preimenovali u njegovu cast. Realno ako ga necemo preimenovati u Ivica Osim ne treba se za vijeke vjekova preimenovati ni u sta...JocoStokić je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 12:14 amIskreno htio sam vas pitati da li je po vama sramota što prodje nekad utakmica a ne skandira se Ivicu Osimu covjeku koji je najvise dao Željezničaru.
Mi smo domaćini u Konjicu, čemu gostujuća tribinaSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 12:53 amJel gotova stvar sto se tice igmana, sigurno igramo u Konjicu? I hoce li biti neka tribina za grupu ili ja ne vidim dobro na videu?
bez tampon zona, svi ce biti skupa na jednoj tribini, opušteno 
Ma znam da su sve nasi, ali eto da planiram unaprijed. Fin je raspored 3-4 tekme u nizu se mogu odraditi.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 1:01 amMi smo domaćini u Konjicu, čemu gostujuća tribinaSulevelicanstveni je napisao/la: ↑pet feb 03, 2023 12:53 amJel gotova stvar sto se tice igmana, sigurno igramo u Konjicu? I hoce li biti neka tribina za grupu ili ja ne vidim dobro na videu?bez tampon zona, svi ce biti skupa na jednoj tribini, opušteno
![]()