Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 11, 2023 8:09 pm

Kad bi izbacili sada vijest da će članovi imati stream sa pripremnih tekmi, dosta bi ubrzali i povećali broj članova.
E sad ne znam jesmo li u mogućnosti to organizovati.

svraka
Kontakt:

sri jan 11, 2023 8:16 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri jan 11, 2023 8:09 pm
Kad bi izbacili sada vijest da će članovi imati stream sa pripremnih tekmi, dosta bi ubrzali i povećali broj članova.
E sad ne znam jesmo li u mogućnosti to organizovati.
To bi bilo odlicno.
@1921 ekipa ima li sanse za to?
Forza 1921!

Oda majstore!

fanaticZeljin
Kontakt:

sri jan 11, 2023 9:16 pm

Fićo je napisao/la:
sri jan 11, 2023 7:26 pm
Uskoro vjerovatno još par proba.
Iskreno ebo ih one. Jos dodzu igraci 25+ na probu. Nama treba sta konkretno sto se tiče pojacanja. Uvijek ista prica, pola priprema ce proci dok neko dodze.
Srcu draga, boja PLAVA !

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jan 11, 2023 9:39 pm

Diverzant je napisao/la:
sri jan 11, 2023 6:32 pm
Durgo je napisao/la:
sri jan 11, 2023 6:24 pm
Do kraja januara se nadam barem 3 000.
Mislim da raja ceka da im istekne stara pa da obnove
Meni je isticala u julu, pa sam produzio...
Sada nam trebaju pare...

U julu ce biti od evrope 🤣
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

exbabilon
Kontakt:

sri jan 11, 2023 9:51 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
sri jan 11, 2023 9:16 pm
Fićo je napisao/la:
sri jan 11, 2023 7:26 pm
Uskoro vjerovatno još par proba.
Iskreno ebo ih one. Jos dodzu igraci 25+ na probu. Nama treba sta konkretno sto se tiče pojacanja. Uvijek ista prica, pola priprema ce proci dok neko dodze.
Bravo. Ako ti treba backup opcija na nekoj poziciji potraži ga u svojim juniorima koje imaš priliku pratiti svaki trening, svaku utakmicu. Ako ti treba pojačanje, ne tražiš ga na probi, osim ako nije neki anonimus s nekog drugog kontinenta. Ako ima nekog jače ime, koje nije u formi, dovodiš ga na početku priprema, da je tu mjesec dana, da trenira svaki dan i da je u prvom kolu spreman uzeti neke minute. Dovesti nespremnog "kapitalca" pet dana do prvenstva je baš diskutabilno, ali avaj.. biće kako Edis i Bekrija odrade,

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jan 11, 2023 9:53 pm

Treba poci od cinjenice da fakat nemamo marke i ne treba se nicemu nadat :D
Željezničar ante portas !

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri jan 11, 2023 10:00 pm

AsharaK je napisao/la:
Tako je, osim priče mi ne možemo ponuditi ništa posebno.
Fear of the Maniacs!

blueboy
Kontakt:

sri jan 11, 2023 10:09 pm

Fićo je napisao/la:
sri jan 11, 2023 10:00 pm
AsharaK je napisao/la:
Tako je, osim priče mi ne možemo ponuditi ništa posebno.
Nema svrhe ni dovoditi polovnjake 25+ na probe i tako gomilati "Vištice" koji dobivaju platu za ništa i zauzimaju mjesto nekom junioru koji onda odlaze od nas bez ikakve prilike.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 11, 2023 10:12 pm

Pa ***** ga, bila priča kako je Edis debil i kako njegova priča o piti nema smisla. Sad ispade Edis upravu.
De se dogovorite. Kakvi su to dupli aršini. Jedne branite besparicom, a druge kritikujete i smatrate da može bolje.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri jan 11, 2023 10:13 pm

blueboy je napisao/la:
sri jan 11, 2023 10:09 pm
Nema svrhe ni dovoditi polovnjake 25+ na probe i tako gomilati "Vištice" koji dobivaju platu za ništa i zauzimaju mjesto nekom junioru koji onda odlaze od nas bez ikakve prilike.
U tome se slažemo, draže mi je da Musić bude tu, nego Rizvanović ali nije ni do mene ni do tebe, to je pitanje za šefa stručnog štaba.
Fear of the Maniacs!

svraka
Kontakt:

sri jan 11, 2023 10:18 pm

Danas preko 400 clanskih. Sutra kada bi dosli do 1000 bilo bi odlicno.
Forza 1921!

Oda majstore!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jan 11, 2023 10:44 pm

sri jan 11, 2023 10:12 pm
Pa ***** ga, bila priča kako je Edis debil i kako njegova priča o piti nema smisla. Sad ispade Edis upravu.
De se dogovorite. Kakvi su to dupli aršini. Jedne branite besparicom, a druge kritikujete i smatrate da može bolje.
To je klasicni njegov alibi, ja pisem o nekim vecim pojacanjima da nemas para da ih placas masno. Jedino da izvuces nekog sambu, rumbu itd. :D

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri jan 11, 2023 10:47 pm

Priča o piti nema smisla jer se Edis brani time da 80-90% ekipe igra za osam stoja, što nije tačno. Da je mogao bolje u pojedinim situacijama, mogao je. Ja mu zamijeram samo to što je njemu to sa platama argument za njegove greške i propuste u sastavljanju ekipe, lošem izboru igrača i na kraju lošim rezultatima u pojedinim utakmicama. To je ono što meni smeta.

Što se tiče Bekrića, ja ga ne branim, samo iznosim činjenice, da para nema i da realno nemamo šta ponuditi osim priče.

Znam koga je Bekrić kontaktirao (iz poštovanja neću iznositi imena) i znam šta su ti igrači tražili, međutim mi to ne možemo ispuniti. I Bekrić radi tako da šefu olakša posao i da ima kvalitetnih igrača na određenim pozicijama ali džaba kad nema para. Hadžić je tražio da mi izjednačimo ponudu Tuzle i on bi prešao kod nas. Te pare kod nas nemaju tri ili četiri naša najbolja igrača zajedno. Međutim uvjeren sam da će opet odraditi dobar posao i da će nas pozitivno iznenaditi.

Najprije nemamo para a i da imamo nije fer prema ostalim igračima da strancu (koji će tek doći) nudimo po 5 ili 6 hiljada a da pojedinci koji su ti izvukli polusezonu na svojim leđima igraju za pola plate tog stranca.

Nije ni rješenje da obećajemo ono što ne možemo ispuniti, bolje gurati bez pojačanja pa dokle stignemo, nego da obećamo nešto što ne možemo ispuniti pa da kasnije imamo probleme sa tužbama, radili smo jednom već tako, pa vidimo gdje smo došli sa tim načinom poslovanja.
Fear of the Maniacs!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 11, 2023 10:57 pm

Ja et, sve loše je do Edisa, sve dobro je do uprave i Bekrića, a i malo ćemo im zažmiriti. :D

volimtezeljo

sri jan 11, 2023 11:18 pm

Ja et, sve loše je do Edisa, sve dobro je do uprave i Bekrića, a i malo ćemo im zažmiriti. :D
To je od A do Ž.
Ispadam neki edisov advokat. Ali ***** mu sve, prosle sezone Ivkovic ima podrsku navijaca, ekipa i tim u otprilike istoj situaciji. Ivkovic ego stavlja ispred kluba, penzionise Stilica.. i opet ima podrsku od navijaca.
Dok ce se driblanje Bendera i siljenje Borcu naci krivac u Edisu.
Dajte ba popustite covjeka malo. Koji je to trener bolji od njega bio zadnjih godina? Permanenti Petrovic, kamataar Osim? Ili hocete Adzema, da nam storije snima?

blueboy
Kontakt:

sri jan 11, 2023 11:33 pm

volimtezeljo je napisao/la:
To je od A do Ž.
Ispadam neki edisov advokat. Ali ***** mu sve, prosle sezone Ivkovic ima podrsku navijaca, ekipa i tim u otprilike istoj situaciji. Ivkovic ego stavlja ispred kluba, penzionise Stilica.. i opet ima podrsku od navijaca.
Dajte ba popustite covjeka malo. Koji je to trener bolji od njega bio zadnjih godina? Permanenti Petrovic, kamataar Osim? Ili hocete Adzema, da nam storije snima?
Adžem, koliko god je prolupao u zadnje vrijeme, u shvatanju fudbalske igre, razvoja mladih igrača, je svemirski brod u odnosu na Mulalića. Mulalićev problem je što on nema kapacitet da napreduje u ovom poslu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jan 11, 2023 11:43 pm

To je od A do Ž.
Joj ljudi i danas dan uporedjuju Ivkovica i Mulalica, a ovom prvom glavni igrac bio Subasic. Btw niko nece Edisu nabacit krivicu kad je u pitanju driblanje Bendera, al hoce sigurno to sto nam se igra svodi na daj Santosu pa sta uradi. Nit je crno, a ni bijelo, nego je nesto izmedju. Patetika oko plata kad se slabo odigra kod mene ne moze proc, a naivan je onaj kod koga moze. :D

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 11, 2023 11:57 pm

AsharaK je napisao/la:
To je od A do Ž.
Joj ljudi i danas dan uporedjuju Ivkovica i Mulalica, a ovom prvom glavni igrac bio Subasic. Btw niko nece Edisu nabacit krivicu kad je u pitanju driblanje Bendera, al hoce sigurno to sto nam se igra svodi na daj Santosu pa sta uradi. Nit je crno, a ni bijelo, nego je nesto izmedju. Patetika oko plata kad se slabo odigra kod mene ne moze proc, a naivan je onaj kod koga moze. :D
Pa što je opravdanje za Bekrića to da nemamo para i da drugi plaćaju 4 puta više.
A u isto vrijeme to što nemamo para nije krivica uprave, nego eto bore se, zajebana situacija.

Zna se na šta mislimo. Znamo mi sve pravdati gdje hoćemo, a znamo i sve prišivati nekom koga uzmemo na zub. A Edis odmah u startu nije dobro prihvaćen.

Ne gotivim ga ni ja aman zaman, ali ako svi ostali imaju nikad bolju podršku i ako se pomaže u svakom smislu, onda treba isti tretman imati i Edis. A nema ga. To je suština ove nepravde. :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jan 12, 2023 12:04 am

sri jan 11, 2023 11:57 pm
AsharaK je napisao/la:

To je od A do Ž.
Pa što je opravdanje za Bekrića to da nemamo para i da drugi plaćaju 4 puta više.
A u isto vrijeme to što nemamo para nije krivica uprave, nego eto bore se, zajebana situacija.

Zna se na šta mislimo. Znamo mi sve pravdati gdje hoćemo, a znamo i sve prišivati nekom koga uzmemo na zub. A Edis odmah u startu nije dobro prihvaćen.

Ne gotivim ga ni ja aman zaman, ali ako svi ostali imaju nikad bolju podršku i ako se pomaže u svakom smislu, onda treba isti tretman imati i Edis. A nema ga. To je suština ove nepravde. :D
Prvo da je budzet usmjeren na prvi tim umjesto vracanja para bivsim igracima bili bi 30% jaci.
Drugo, Bekric je u istoj situaciji na lijepe rijeci doveo Hodzica, Santos i Amoah su imali bolje ponude al su menadzeri obecali da ce doc kod nas, nisu htjeli izlevatit. Sarajevo se izofiralo jer su davali ogromne pare za Amoaha, a onda kad im je propo doveli onu drugu ublehu da se navijaci ne sprdaju sa njima. :D

Sto se tice Mulalica nemam nista protiv njega toliko kao trenera, al imam protiv 800km jer je cista laz. Imam i protiv njegovog ponasanja inace pred kamerama.

Diverzant
Kontakt:

čet jan 12, 2023 12:30 am

Volio bih samo da ga pitam zašto dzenis igra, zasto je konstantno u prvih 11 kad je decko apsolutno operisan od fudbala (bar na poziciji na kojoj igra). Zasto ga forsira i je li svjestan da nas je kostao mozda bar 2 boda, jer se na poziciji na kojoj igra snalazi ko slon u staklari. Eto sve nek je i haracic kita isto, decko bar zna glavom zabiti, zna se postaviti ko napadac, onaj hudnjak ko muha bez glave samo trci okolo, udara i valja se. Drugo zasto konstanto ignorise juniore i je li svjestan da nam je to jedan do par nekih puteva da zaradimo koji dinar. Evo dao je priliku drini i to jer je aco bas katastrofa bio inace bi momak sve sa klupe posmatrao, a sigurno cemo u jednom momentu finu kintu uzet za njega. Mozda bismo zaradili i od kočevića, ploče, jaganjca, ali nikad necemo saznati zahvaljujući edisu.
Galić govori da je najvise u karijeri napredovao kod edisa sto se tice defanzive sto se moglo i vidjeti, raznijeli smo zrinjski na grbavici ko niko jbg nije srece bilo ima tu i njegove zasluge naravno. Svakako da edis ima dobrih poteza ne kazem ja i ne sumnjam u njegove namjere ali ove stvari gore mi nisu jasne. Isto ono zatvaranje utakmice protiv slobode u gostima koje nikakve logike nema, onda izmjene neke koje su samo njemu logicne... Puno bi se toga moglo jos napisati ali mislim da bi Edis bio najbolji kao pomoćnik nekom treneru
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bozidar Radosevic, cala, Dzezvar, Haklapuc, South, svabo i 48 gostiju.

Prijava