Kad bi izbacili sada vijest da će članovi imati stream sa pripremnih tekmi, dosta bi ubrzali i povećali broj članova.
E sad ne znam jesmo li u mogućnosti to organizovati.
To bi bilo odlicno.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 8:09 pmKad bi izbacili sada vijest da će članovi imati stream sa pripremnih tekmi, dosta bi ubrzali i povećali broj članova.
E sad ne znam jesmo li u mogućnosti to organizovati.
Iskreno ebo ih one. Jos dodzu igraci 25+ na probu. Nama treba sta konkretno sto se tiče pojacanja. Uvijek ista prica, pola priprema ce proci dok neko dodze.
Meni je isticala u julu, pa sam produzio...
Bravo. Ako ti treba backup opcija na nekoj poziciji potraži ga u svojim juniorima koje imaš priliku pratiti svaki trening, svaku utakmicu. Ako ti treba pojačanje, ne tražiš ga na probi, osim ako nije neki anonimus s nekog drugog kontinenta. Ako ima nekog jače ime, koje nije u formi, dovodiš ga na početku priprema, da je tu mjesec dana, da trenira svaki dan i da je u prvom kolu spreman uzeti neke minute. Dovesti nespremnog "kapitalca" pet dana do prvenstva je baš diskutabilno, ali avaj.. biće kako Edis i Bekrija odrade,fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 9:16 pmIskreno ebo ih one. Jos dodzu igraci 25+ na probu. Nama treba sta konkretno sto se tiče pojacanja. Uvijek ista prica, pola priprema ce proci dok neko dodze.
Nema svrhe ni dovoditi polovnjake 25+ na probe i tako gomilati "Vištice" koji dobivaju platu za ništa i zauzimaju mjesto nekom junioru koji onda odlaze od nas bez ikakve prilike.
U tome se slažemo, draže mi je da Musić bude tu, nego Rizvanović ali nije ni do mene ni do tebe, to je pitanje za šefa stručnog štaba.
To je klasicni njegov alibi, ja pisem o nekim vecim pojacanjima da nemas para da ih placas masno. Jedino da izvuces nekog sambu, rumbu itd.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 10:12 pmPa ***** ga, bila priča kako je Edis debil i kako njegova priča o piti nema smisla. Sad ispade Edis upravu.
De se dogovorite. Kakvi su to dupli aršini. Jedne branite besparicom, a druge kritikujete i smatrate da može bolje.
To je od A do Ž.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 10:57 pmJa et, sve loše je do Edisa, sve dobro je do uprave i Bekrića, a i malo ćemo im zažmiriti.![]()
Adžem, koliko god je prolupao u zadnje vrijeme, u shvatanju fudbalske igre, razvoja mladih igrača, je svemirski brod u odnosu na Mulalića. Mulalićev problem je što on nema kapacitet da napreduje u ovom poslu.volimtezeljo je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 11:18 pmTo je od A do Ž.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 10:57 pmJa et, sve loše je do Edisa, sve dobro je do uprave i Bekrića, a i malo ćemo im zažmiriti.![]()
Ispadam neki edisov advokat. Ali ***** mu sve, prosle sezone Ivkovic ima podrsku navijaca, ekipa i tim u otprilike istoj situaciji. Ivkovic ego stavlja ispred kluba, penzionise Stilica.. i opet ima podrsku od navijaca.
Dok ce se driblanje Bendera i siljenje Borcu naci krivac u Edisu.
Dajte ba popustite covjeka malo. Koji je to trener bolji od njega bio zadnjih godina? Permanenti Petrovic, kamataar Osim? Ili hocete Adzema, da nam storije snima?
Joj ljudi i danas dan uporedjuju Ivkovica i Mulalica, a ovom prvom glavni igrac bio Subasic. Btw niko nece Edisu nabacit krivicu kad je u pitanju driblanje Bendera, al hoce sigurno to sto nam se igra svodi na daj Santosu pa sta uradi. Nit je crno, a ni bijelo, nego je nesto izmedju. Patetika oko plata kad se slabo odigra kod mene ne moze proc, a naivan je onaj kod koga moze.volimtezeljo je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 11:18 pmTo je od A do Ž.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 10:57 pmJa et, sve loše je do Edisa, sve dobro je do uprave i Bekrića, a i malo ćemo im zažmiriti.![]()
Ispadam neki edisov advokat. Ali ***** mu sve, prosle sezone Ivkovic ima podrsku navijaca, ekipa i tim u otprilike istoj situaciji. Ivkovic ego stavlja ispred kluba, penzionise Stilica.. i opet ima podrsku od navijaca.
Dajte ba popustite covjeka malo. Koji je to trener bolji od njega bio zadnjih godina? Permanenti Petrovic, kamataar Osim? Ili hocete Adzema, da nam storije snima?
Pa što je opravdanje za Bekrića to da nemamo para i da drugi plaćaju 4 puta više.AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 11:43 pmJoj ljudi i danas dan uporedjuju Ivkovica i Mulalica, a ovom prvom glavni igrac bio Subasic. Btw niko nece Edisu nabacit krivicu kad je u pitanju driblanje Bendera, al hoce sigurno to sto nam se igra svodi na daj Santosu pa sta uradi. Nit je crno, a ni bijelo, nego je nesto izmedju. Patetika oko plata kad se slabo odigra kod mene ne moze proc, a naivan je onaj kod koga moze.volimtezeljo je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 11:18 pmTo je od A do Ž.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 10:57 pmJa et, sve loše je do Edisa, sve dobro je do uprave i Bekrića, a i malo ćemo im zažmiriti.![]()
Dajte ba popustite covjeka malo. Koji je to trener bolji od njega bio zadnjih godina? Permanenti Petrovic, kamataar Osim? Ili hocete Adzema, da nam storije snima?![]()
Prvo da je budzet usmjeren na prvi tim umjesto vracanja para bivsim igracima bili bi 30% jaci.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 11:57 pmPa što je opravdanje za Bekrića to da nemamo para i da drugi plaćaju 4 puta više.AsharaK je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 11:43 pmJoj ljudi i danas dan uporedjuju Ivkovica i Mulalica, a ovom prvom glavni igrac bio Subasic. Btw niko nece Edisu nabacit krivicu kad je u pitanju driblanje Bendera, al hoce sigurno to sto nam se igra svodi na daj Santosu pa sta uradi. Nit je crno, a ni bijelo, nego je nesto izmedju. Patetika oko plata kad se slabo odigra kod mene ne moze proc, a naivan je onaj kod koga moze.volimtezeljo je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 11:18 pm
To je od A do Ž.
Dajte ba popustite covjeka malo. Koji je to trener bolji od njega bio zadnjih godina? Permanenti Petrovic, kamataar Osim? Ili hocete Adzema, da nam storije snima?![]()
A u isto vrijeme to što nemamo para nije krivica uprave, nego eto bore se, zajebana situacija.
Zna se na šta mislimo. Znamo mi sve pravdati gdje hoćemo, a znamo i sve prišivati nekom koga uzmemo na zub. A Edis odmah u startu nije dobro prihvaćen.
Ne gotivim ga ni ja aman zaman, ali ako svi ostali imaju nikad bolju podršku i ako se pomaže u svakom smislu, onda treba isti tretman imati i Edis. A nema ga. To je suština ove nepravde.![]()