Nije da nisu pravi članovi, nego se to ne može koristiti u kontekstu priče o podršci.
O tome čovjek piše.
90% navijača je podržavalo tadašnju Upravu, nemoj da lažeš. Svi mi dobro z amo šta se dešavalo i sjecamo se vrlo dobro.Sheldon je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:48 amMozes li ovo prevesti u broj navijaca na tribinama koji su podrzavali tadasnju upravu? Daj Boze da je bilo i 1000, ali jako tesko. Mi imamo danas skoro 13000 clanova. Sve je receno o podrsci.Qooler je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:23 amMeni se ova akcija nikako ne sviđa iako aktivno učestvujem. Razlozi su:
1. Manijaci nikoga nisu pitali kada su decembra 2018 otjerali upravu koja je finansijski jako uspješno vodila FK Željezničar, i koju je podržavalo bez obzira na sve VEĆINA navijača. Čak šta više svjesno su gurali prst u oko svim ostalim tribinama (sjetimo se kada je Jug bio zatvoren - umalo ekscesa na sjeveru - došli su da naprave svađu)
2. Ispada da je grupa sponzor, a svi treba da učestvujemo. Nije da nas dijelim, svi smo mi na neki način Manijaci, ali ipak neko manje blizak grupi, a neko više, neko je manje podržava , neko više. Većina ljudi ipak samo voli Željezničar, a ne nikakve grupe.
Nadam se da ćemo ovu akciju izgurati, a Manijaci preuzeti odgovornost za Šampanjac ekipu, koja je napravila dugove, koje sada svi treba da plaćamo.
Pa kojih 90% navijaca. Ako Zeljo ima 800 navijaca onda jeste 90%. Ili evo da preformulisem, od onih 13500 protiv slobode na otvaranju istoka, koliko nas je na kraju ostalo protiv sirokog? Pa gdje je ta podrska. I ovim ne govorim nista za tadasnju upravu, vec za nas. Mi trebamo prst na celo da stavimo, jer nismo bili tu kad je trebalo.Sky1 je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 11:46 am90% navijača je podržavalo tadašnju Upravu, nemoj da lažeš. Svi mi dobro z amo šta se dešavalo i sjecamo se vrlo dobro.Sheldon je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:48 amMozes li ovo prevesti u broj navijaca na tribinama koji su podrzavali tadasnju upravu? Daj Boze da je bilo i 1000, ali jako tesko. Mi imamo danas skoro 13000 clanova. Sve je receno o podrsci.Qooler je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:23 amMeni se ova akcija nikako ne sviđa iako aktivno učestvujem. Razlozi su:
1. Manijaci nikoga nisu pitali kada su decembra 2018 otjerali upravu koja je finansijski jako uspješno vodila FK Željezničar, i koju je podržavalo bez obzira na sve VEĆINA navijača. Čak šta više svjesno su gurali prst u oko svim ostalim tribinama (sjetimo se kada je Jug bio zatvoren - umalo ekscesa na sjeveru - došli su da naprave svađu)
2. Ispada da je grupa sponzor, a svi treba da učestvujemo. Nije da nas dijelim, svi smo mi na neki način Manijaci, ali ipak neko manje blizak grupi, a neko više, neko je manje podržava , neko više. Većina ljudi ipak samo voli Željezničar, a ne nikakve grupe.
Nadam se da ćemo ovu akciju izgurati, a Manijaci preuzeti odgovornost za Šampanjac ekipu, koja je napravila dugove, koje sada svi treba da plaćamo.
O kakvoj manjini ti pricas?Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 12:55 pmCrnilo, negativa,pitarske price, prozivanje grupe, 2018 i sve povezivanje s tim, nepoznavanje elementarnih stvari...itd mogao bih do ujutru, ali posjeta ove godine, kop i ove sad akcije pokazuju da ste manjina odnosno na prste 2 ruke se mozete izbrojati. Shodno tome, izignorisat cu gluposti. A mi nastavljamo u ritmu, spremite telefone:
Jeste li spremni da današnje prihode smjestimo u TOP 3?
Moramo napraviti preko 2364 poziva i napraviti uvertiru pred sutrašnje finale.
Već sad se svi moramo aktivirati i krenuti sa radom, a najjače napasti targertirani termin 3/6 koji počinje od 13:00 do 14:00.
17045
Tako. Sa svim se slazem napisanim, nego mi bilo mrsko pisati. Idemo zajedno, 17045Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 1:26 pmO kakvoj manjini ti pricas?Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 12:55 pmCrnilo, negativa,pitarske price, prozivanje grupe, 2018 i sve povezivanje s tim, nepoznavanje elementarnih stvari...itd mogao bih do ujutru, ali posjeta ove godine, kop i ove sad akcije pokazuju da ste manjina odnosno na prste 2 ruke se mozete izbrojati. Shodno tome, izignorisat cu gluposti. A mi nastavljamo u ritmu, spremite telefone:
Već sad se svi moramo aktivirati i krenuti sa radom, a najjače napasti targertirani termin 3/6 koji počinje od 13:00 do 14:00.
17045
Ko je ta manjina?
Cemu prozivanje na ovaj nacin.
Grupa 2018 godine i grupa danas su 2 razlicita pojma....
Majstore tada je prvi put u istoriji kluba jedna tribina yebavala mater u picku ostalim dvije tribine....
Grupa danas je jedna jako jako ozbiljna prica,i to se na kraju i vidi.
Od organizacije tribine pa do svega drugog.
Jeste jeste, bilo ti mrsko pisati....Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 1:58 pmTako. Sa svim se slazem napisanim, nego mi bilo mrsko pisati. Idemo zajedno, 17045Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 1:26 pmO kakvoj manjini ti pricas?Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 12:55 pmCrnilo, negativa,pitarske price, prozivanje grupe, 2018 i sve povezivanje s tim, nepoznavanje elementarnih stvari...itd mogao bih do ujutru, ali posjeta ove godine, kop i ove sad akcije pokazuju da ste manjina odnosno na prste 2 ruke se mozete izbrojati. Shodno tome, izignorisat cu gluposti. A mi nastavljamo u ritmu, spremite telefone:
17045
Ko je ta manjina?
Majstore tada je prvi put u istoriji kluba jedna tribina yebavala mater u picku ostalim dvije tribine....
Ne bi trebalo dosaditi onima koji ne daju da se istina iskrivi. Valjda jbm ga to nam je i obaveza na koncu
Ko je bolan spomenuo Senada ja sam se samo referirao na tvoju konstataciju da Željo nema toliko članova jer smo žene, djecu , cuke i mace učlanjivali.
Očito je da su neki počeli od juče ići na utakmice i odma prisvojili Želju, oni su najbitniji a svi ostali su eto onako suveniri tu. Nebitno što ti "suveniri" su uz Želju 20,30,50 godina i rade i uradili su stvari koliko ovi sad (pojedini) neće za 3 života.Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 1:26 pmO kakvoj manjini ti pricas?Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 12:55 pmCrnilo, negativa,pitarske price, prozivanje grupe, 2018 i sve povezivanje s tim, nepoznavanje elementarnih stvari...itd mogao bih do ujutru, ali posjeta ove godine, kop i ove sad akcije pokazuju da ste manjina odnosno na prste 2 ruke se mozete izbrojati. Shodno tome, izignorisat cu gluposti. A mi nastavljamo u ritmu, spremite telefone:
17045
Ko je ta manjina?
Mlad si pa samo da ti napomenem
Nije ovo tebi, već čini mi se Sheldon da je eto kao pisao ima nas 13k a za onu garnituru bilo 1k.Zvaka72 je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 3:06 pmKo je bolan spomenuo Senada ja sam se samo referirao na tvoju konstataciju da Željo nema toliko članova jer smo žene, djecu , cuke i mace učlanjivali.
Možeš li mi dati odgovor na moje pitanje. Zašto moja supruga i moji sinovi nisu " pravi" članovi Želje i ko je taj ko im treba dati legitimitet da to budu.
Realno I ne volim pileci sendviccala je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 11:24 amPa i sad vam je isto. Nece na kraju 75 hiljada ljudi okrenut broj po jednom i skupit 150,000KM nego je 5,6 hiljada ljudi dalo koliko god je moglo i jos dijaspora. Isto tako je 3,4 hiljade ljudi uclanilo pola porodice.
Nemamo mi armiju od 50,000 navijaca nego saku bolesnika koji ce prije kupit kartu za utakmicu i ostat gladni nego pojest pileci sendvic.
Manijaci bi bili jos bolji sponzor kad ne bi svaku tekmu palili yebene baklje.OK derbi, OK proslava,Ali protiv sloge,drine,mladosti,igmana,laktasa,posusja.....nidje veze,a par milja ode.I o nekim drugim stvarima da ne pricam,povedi navijanje,izaberi pjesme I redom pjevaj.Ali eto mi smo Inace povodljiv narod I volimo da drugi misle za nas.Zato neki jos slave Dan pobjede 2018.....Qooler je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:23 amMeni se ova akcija nikako ne sviđa iako aktivno učestvujem. Razlozi su:
Napokon potrefio terapiju....hvala dragom Bogu....gavran je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 3:51 pmManijaci bi bili jos bolji sponzor kad ne bi svaku tekmu palili yebene baklje.OK derbi, OK proslava,Ali protiv sloge,drine,mladosti,igmana,laktasa,posusja.....nidje veze,a par milja ode.I o nekim drugim stvarima da ne pricam,povedi navijanje,izaberi pjesme I redom pjevaj.Ali eto mi smo Inace povodljiv narod I volimo da drugi misle za nas.Zato neki jos slave Dan pobjede 2018.....Qooler je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:23 amMeni se ova akcija nikako ne sviđa iako aktivno učestvujem. Razlozi su:
gavran je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 3:51 pmManijaci bi bili jos bolji sponzor kad ne bi svaku tekmu palili yebene baklje.OK derbi, OK proslava,Ali protiv sloge,drine,mladosti,igmana,laktasa,posusja.....nidje veze,a par milja ode.I o nekim drugim stvarima da ne pricam,povedi navijanje,izaberi pjesme I redom pjevaj.Ali eto mi smo Inace povodljiv narod I volimo da drugi misle za nas.Zato neki jos slave Dan pobjede 2018.....Qooler je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:23 amMeni se ova akcija nikako ne sviđa iako aktivno učestvujem. Razlozi su:
Ti samo jagnjad okrećeš. Jagnjetina je bolja od piletine, pa jel? Realno.gavran je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 3:43 pmRealno I ne volim pileci sendviccala je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 11:24 amPa i sad vam je isto. Nece na kraju 75 hiljada ljudi okrenut broj po jednom i skupit 150,000KM nego je 5,6 hiljada ljudi dalo koliko god je moglo i jos dijaspora. Isto tako je 3,4 hiljade ljudi uclanilo pola porodice.
Nemamo mi armiju od 50,000 navijaca nego saku bolesnika koji ce prije kupit kartu za utakmicu i ostat gladni nego pojest pileci sendvic.