Lakse se dise.
Hajmo ispostovati jos dva dana ovu akciju. Bice jos 4 termina koja ce se odrediti da se pozove broj jednom minimum. Ozbiljno shvatite objave, jos dva dana samo
Te informacije nemam, uprava zna sta je najprece i vjerujem da ce rijesiti ono sto je najpreceSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 9:18 pmMa to stoji ali kazem tj. Pitam jesmo li uplatili sta?Lopta je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 9:03 pmPa tvoja prica je krenula kako je klix objavio da su nam prolongirali rok otplate, sto je moralo da se desi kako god jer nemamo 2.4 miliona. Ja sta sam rekao stojim iza toga i to je to.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 9:01 pmMa @Lopta ne seri, ko kaze da se platio citav dug? Pitamo sta bi sa pricom o velikoj uplati iz SAD ili je to forumska loziona?
Neke stvari se i ne mogu objaviti jer bi sebi skocili u stomak. Uplata "odnekud" moze znaciti i aktiviranje Kamatara, Zeca, neke firme ili koga jos kome dugujemo novac. U prvom redu ovdje mislim na Amara egoisticnog smetljara.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 10:46 pmTrebaju iz kluba obavijestiti navijače čim prije o svemu što se dešavalo i ono što nas čeka.
Bez tog, opet se stvara konfuzija.
E haj nek je neko vise i objasnioMulalic Edis je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 11:44 pmNeke stvari se i ne mogu objaviti jer bi sebi skocili u stomak. Uplata "odnekud" moze znaciti i aktiviranje Kamatara, Zeca, neke firme ili koga jos kome dugujemo novac. U prvom redu ovdje mislim na Amara egoisticnog smetljara.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 10:46 pmTrebaju iz kluba obavijestiti navijače čim prije o svemu što se dešavalo i ono što nas čeka.
A iskreno i ljudi koji u svemu vide crno i neku negativu i zasluzuju konfuziju, da imaju o cemu palamuditi.
Evo veceras od 19 : 21 do 20: 21 preko 1600 poziva. Svaka cast. Osjetila je raja momenat.
Nije bas to tako i nije sve islo tako glatko kako ti pises.Lopta je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 8:42 pmLjudi na forumu kao da su maloumni, prolongira ti PU rok za otplatu i pocnu price bravo insajderi. Pa jel moguce da imate tako usko vidno polje. Pa odakle nama 2.4 miliona da otplatimo pa da nam ne prolongiraju rok za otplatu. Ko je ovdje rekao da cemo otplatiti kompletan dug i da nam nece biti potrebno da nam prolongiraju otplatu tog duga. Stvarno mi niste jasni nimalo. Ubuduce ako nesto saznam reci cu pa nek mi se jave u pp ljudi osim ovih sto sad prozivaju da ih ne slusam vise
Nijaz Brković!Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 5:53 amNije bas to tako i nije sve islo tako glatko kako ti pises.Stvari stoje ovako,onaj koji je zavrsio preko vlade FBIH srefstva za pomocni teren je isto tako jako puno uticao na odluku vlade o prolongiranju otplate duga.U toj odluci stoji da se skida prinudna naplata te da porezna uprava mota izdati potvrdu koja nam je potrebna za licenciranje.
Da.Fićo je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 8:09 amNijaz Brković!Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 5:53 amNije bas to tako i nije sve islo tako glatko kako ti pises.Stvari stoje ovako,onaj koji je zavrsio preko vlade FBIH srefstva za pomocni teren je isto tako jako puno uticao na odluku vlade o prolongiranju otplate duga.U toj odluci stoji da se skida prinudna naplata te da porezna uprava mota izdati potvrdu koja nam je potrebna za licenciranje.
Ja eto, Amar ne zna ništa iz kluba. Vi insajderi znate, a Amar jok.Mulalic Edis je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 11:44 pmNeke stvari se i ne mogu objaviti jer bi sebi skocili u stomak. Uplata "odnekud" moze znaciti i aktiviranje Kamatara, Zeca, neke firme ili koga jos kome dugujemo novac. U prvom redu ovdje mislim na Amara egoisticnog smetljara.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 10:46 pmTrebaju iz kluba obavijestiti navijače čim prije o svemu što se dešavalo i ono što nas čeka.
A iskreno i ljudi koji u svemu vide crno i neku negativu i zasluzuju konfuziju, da imaju o cemu palamuditi.
Evo veceras od 19 : 21 do 20: 21 preko 1600 poziva. Svaka cast. Osjetila je raja momenat.
Mozes li ovo prevesti u broj navijaca na tribinama koji su podrzavali tadasnju upravu? Daj Boze da je bilo i 1000, ali jako tesko. Mi imamo danas skoro 13000 clanova. Sve je receno o podrsci.Qooler je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:23 amMeni se ova akcija nikako ne sviđa iako aktivno učestvujem. Razlozi su:
1. Manijaci nikoga nisu pitali kada su decembra 2018 otjerali upravu koja je finansijski jako uspješno vodila FK Željezničar, i koju je podržavalo bez obzira na sve VEĆINA navijača. Čak šta više svjesno su gurali prst u oko svim ostalim tribinama (sjetimo se kada je Jug bio zatvoren - umalo ekscesa na sjeveru - došli su da naprave svađu)
2. Ispada da je grupa sponzor, a svi treba da učestvujemo. Nije da nas dijelim, svi smo mi na neki način Manijaci, ali ipak neko manje blizak grupi, a neko više, neko je manje podržava , neko više. Većina ljudi ipak samo voli Željezničar, a ne nikakve grupe.
Nadam se da ćemo ovu akciju izgurati, a Manijaci preuzeti odgovornost za Šampanjac ekipu, koja je napravila dugove, koje sada svi treba da plaćamo.
Mozda imaju plan a mozda i jednostavno kupuju vrijeme da skupe pare i skinu hipoteku. Vise vjerujem da je ovo drugo, al nema veze. Samo se nadam da barem razmisljaju barem 2 mjeseca unaprijed a ne da nam opet dodju 5 do 12 kao sad.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:36 amMulalic Edis je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 11:44 pmNeke stvari se i ne mogu objaviti jer bi sebi skocili u stomak. Uplata "odnekud" moze znaciti i aktiviranje Kamatara, Zeca, neke firme ili koga jos kome dugujemo novac. U prvom redu ovdje mislim na Amara egoisticnog smetljara.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 10:46 pmTrebaju iz kluba obavijestiti navijače čim prije o svemu što se dešavalo i ono što nas čeka.
Ja eto, Amar ne zna ništa iz kluba. Vi insajderi znate, a Amar jok.
Prije svega da kažu koliko moramo isplatiti, jer neki govore 600k, neki 2,4 miliona. I naravno, kako misle namaknuti te pare jer o tome nisu ništa rekli. A vjerujem da imaju plan čim su tražili odgodu na pola godine.
Na broj navijača ne mogu prevesti, ali na skandiranje sa Juga protiv tadašnje Uprave, sa dvije tribine, Istoka i Sjevera je odgovoreno zvižducima na to skandiranje. Lično bio pristuran na Istoku.Sheldon je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:48 amMozes li ovo prevesti u broj navijaca na tribinama koji su podrzavali tadasnju upravu? Daj Boze da je bilo i 1000, ali jako tesko. Mi imamo danas skoro 13000 clanova. Sve je receno o podrsci.Qooler je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:23 amMeni se ova akcija nikako ne sviđa iako aktivno učestvujem. Razlozi su:
1. Manijaci nikoga nisu pitali kada su decembra 2018 otjerali upravu koja je finansijski jako uspješno vodila FK Željezničar, i koju je podržavalo bez obzira na sve VEĆINA navijača. Čak šta više svjesno su gurali prst u oko svim ostalim tribinama (sjetimo se kada je Jug bio zatvoren - umalo ekscesa na sjeveru - došli su da naprave svađu)
2. Ispada da je grupa sponzor, a svi treba da učestvujemo. Nije da nas dijelim, svi smo mi na neki način Manijaci, ali ipak neko manje blizak grupi, a neko više, neko je manje podržava , neko više. Većina ljudi ipak samo voli Željezničar, a ne nikakve grupe.
Nadam se da ćemo ovu akciju izgurati, a Manijaci preuzeti odgovornost za Šampanjac ekipu, koja je napravila dugove, koje sada svi treba da plaćamo.
Baš to.cala je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:52 amMozda imaju plan a mozda i jednostavno kupuju vrijeme da skupe pare i skinu hipoteku. Vise vjerujem da je ovo drugo, al nema veze. Samo se nadam da barem razmisljaju barem 2 mjeseca unaprijed a ne da nam opet dodju 5 do 12 kao sad.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 10:36 amMulalic Edis je napisao/la: ↑čet dec 29, 2022 11:44 pm
Neke stvari se i ne mogu objaviti jer bi sebi skocili u stomak. Uplata "odnekud" moze znaciti i aktiviranje Kamatara, Zeca, neke firme ili koga jos kome dugujemo novac. U prvom redu ovdje mislim na Amara egoisticnog smetljara.
Ja eto, Amar ne zna ništa iz kluba. Vi insajderi znate, a Amar jok.
Prije svega da kažu koliko moramo isplatiti, jer neki govore 600k, neki 2,4 miliona. I naravno, kako misle namaknuti te pare jer o tome nisu ništa rekli. A vjerujem da imaju plan čim su tražili odgodu na pola godine.
Jebote, kako padate na pitarsku priču mace, cuke, auta.salle86 je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 11:05 amZabijamo glavu u pijesak bježeći od problema, pa kad dođe 5 do 12 kuku mati onda.
OK, ovo je dobra stvar što se prolongiralo ali to nikako ne znači da se mora nastaviti kao do sad "laganini" i čekati istek roka da se opet nešto kao pokrene.
Priča kako se nije transparetno da kao "neki" ne bi saznali nešto, ljudi moji pa ti "neki" vjerujem da imaju bolji uvid u stanje nego pojedini ljudi koji su na funkcijama u klubu, nemojmo biti naivčine tolike.
A o broju članova i podršci koju Sheldon spomenu, pa od 13k pola je brat bratu žena, djece, cuka, maca...i nek je ali ne možemo sad tako dijeliti kao eto ima nas 13k a nekih 1k je podržavalo tadašnju upravu. Jer naprosto nije tačno. Podržavalo jeste možda 1k, 5 je bilo neutralno totalno, a 100-150 je bilo za odlazak. Kad to prihvatimo i krenemo svak od svojih greški, onda ćemo samo moći naprijed. Jer i dan danas od tih 100-150 pola njih i dalje se kune u Amara i opet bi ga vratili u klub.
Jebote, kako padate na pitarsku priču mace, cuke, auta.salle86 je napisao/la: ↑pet dec 30, 2022 11:05 amZabijamo glavu u pijesak bježeći od problema, pa kad dođe 5 do 12 kuku mati onda.
OK, ovo je dobra stvar što se prolongiralo ali to nikako ne znači da se mora nastaviti kao do sad "laganini" i čekati istek roka da se opet nešto kao pokrene.
Priča kako se nije transparetno da kao "neki" ne bi saznali nešto, ljudi moji pa ti "neki" vjerujem da imaju bolji uvid u stanje nego pojedini ljudi koji su na funkcijama u klubu, nemojmo biti naivčine tolike.
A o broju članova i podršci koju Sheldon spomenu, pa od 13k pola je brat bratu žena, djece, cuka, maca...i nek je ali ne možemo sad tako dijeliti kao eto ima nas 13k a nekih 1k je podržavalo tadašnju upravu. Jer naprosto nije tačno. Podržavalo jeste možda 1k, 5 je bilo neutralno totalno, a 100-150 je bilo za odlazak. Kad to prihvatimo i krenemo svak od svojih greški, onda ćemo samo moći naprijed. Jer i dan danas od tih 100-150 pola njih i dalje se kune u Amara i opet bi ga vratili u klub.