Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Diverzant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 13, 2022 4:46 pm

Sheldon je napisao/la:
uto dec 13, 2022 3:03 pm
Leon_Professional je napisao/la:
uto dec 13, 2022 2:48 pm
Fićo je napisao/la:
uto dec 13, 2022 10:56 am
Ratković koji se spominjao neće ostati.
Ko je on?
Jos jedno od tupih oruđa kojima su se Edisovi mrzitelji sluzili protiv njega u proteklom periodu. Inace Luka Ratkovic, napadac koji je bio na probi, dovoljno da se na Edisa digne hajka po saznanju te informacije.
Druze nemoj da nam podmećeš neko botovanje, ides mi na zivce sa tim lagano. Edisa kritikujem i kritikovat cu dok se ne promijeni, ako se to i desi. Previse je gresaka i losih poteza imao da bi se sutilo. Ovo pisem bez ikakvih skrivenih interesa, moj jedini interes je jak Željezničar. Nisam ja nikakav edisov mrzitelj, ne podmeci vise to postajes bas naporan
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

uto dec 13, 2022 5:02 pm

Veteran1965 je napisao/la:
uto dec 13, 2022 3:21 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
uto dec 13, 2022 1:27 pm
Kako stvari stoje na gradskom stadionu bit ćemo većina na derbiju.
Nema šanse da se tekma na Koševu igra...

slika

Ostalo im jos fuge da urade...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Online

uto dec 13, 2022 5:18 pm

Od svih terena cini mi se da ce Kosevo najvise sfuserit.
Juce citam da ni podloga nije kako treba, po ovim slikama se vidi da je trava haman pa smrzla, pa koji idiot ocekuje da se trava primi na temperaturama ispod 0 u decembru.
Ocekivat je da se derbi igra u Zenici, jer bas sam nesto skeptican po pitanju travnjaka na Kosevu
Alea iacta est!

Sky1
Kontakt:

uto dec 13, 2022 5:29 pm

Sheldon je napisao/la:
uto dec 13, 2022 3:03 pm
uto dec 13, 2022 2:48 pm
Fićo je napisao/la:
uto dec 13, 2022 10:56 am
Ratković koji se spominjao neće ostati.
Ko je on?
Jos jedno od tupih oruđa kojima su se Edisovi mrzitelji sluzili protiv njega u proteklom periodu. Inace Luka Ratkovic, napadac koji je bio na probi, dovoljno da se na Edisa digne hajka po saznanju te informacije.
Edisa niko ne mrzi Bože sacuvaj. Raja kritikuje njegov rad i ponašanje i to s pravom. Da je Edis limitiran trener jasno je svima, pokazao i dokazao da nije za Želju ali situacija je takva da trenutno niko o njemu u klubu i ne razmišlja. Nikada nijedan trener nije uživao ovakav komfor u radu kao Edis trenutno. On je svjestan toga i toliko je brzbrazan da to vrlo cesto zloupotrebljava, a ima vrlo dobar tim i ima dobre uslove za rad. Dakle, Edis je limitiran i bezobrazan, ovo je cinjenica.

Dr. Adzem
Kontakt:

uto dec 13, 2022 5:44 pm

uto dec 13, 2022 12:39 pm
Ne volim o njima, i fakat me ne zanimaju, ali spominjati da Mirvić sjedi sa navijačem Želje, u njegovom restoranu, i to mu uzeti za zlo je stvarno umobolno, i stvarni pokazatelj šta oni misle o nama. Mislim bar meni to nije ništa novo, nego samo potvrda njihovog hinjskog razmišljanja kada između sebe komuniciraju.
Zabranit ce djevojkama da se udaju za nase navijace kako je krenulo 😂😂
Cuva Bog Zelju svog!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto dec 13, 2022 6:44 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto dec 13, 2022 5:02 pm
uto dec 13, 2022 3:21 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
uto dec 13, 2022 1:27 pm
Kako stvari stoje na gradskom stadionu bit ćemo većina na derbiju.
Nema šanse da se tekma na Koševu igra...

slika

Ostalo im jos fuge da urade...
Ubilo se za koride...Kao u dobra stara vremena :D
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto dec 13, 2022 7:32 pm

Za sve vas koji se ne sjecaju, negdje krajem osamdesetih na lovoru je bila organizovana prava
pravcata korida, Cevljanovici nisu bili nikome ni u peti tada. Stadion je bio ispunjen, posljednji put,
do maksimuma, a u finalu su se poboli Maradona i Rumenige, ziva istina, tako su se zvali... Pa, eto
ako bude sada ponovo svecano otvorenje lavora, mozda da se napravi neki remake tog kulturno -
sportskog spektakla, skauting tim Seje Brajlovica bi garantovano bio prisutan :D
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Valter
Kontakt:

uto dec 13, 2022 7:55 pm

cipiripi je napisao/la:
pon dec 12, 2022 10:26 pm
Gledam neki dan na N1 onog pitarskog novinara Vahu i na pitanje o nasem Zelji odgovara citirat cu " iz istog smo grada, iz iste mahale, iz iste kuce, ali navijaci vole svoj klub, imaju tu neku posebnu filozofiju koju nikad necu shvatiti i zato imaju prosjek preko 7000 navijaca na utakmicama.
Mi (pitari) kada smo titule osvajali nismo imali taj prosjek. Zeljo je cudo posebna filozofija".

Ovo sve pisem zbog ovih njihovih lakrdija, evo vidimo sta im se desava, razdor u svakom smislu, imaju budzet 10 miliona, ali tu nema ljubavi, nema zivotne filozofije, samo interes.
Zeljo se voli sa Zeljom i za Zelju se zivi, to pitari nikad nece niti mogu razumjeti
Poseban odnos Željinih navijača prema klubu u velikoj mjeri utiće na posjetu.
Međutim mora se priznati da velikim dijelom na dobru posjetu utiće izgradnja Istoka, Stadion je dobio jednu sasvim novu dimenziju, postavljanjem krova dobili smo cca, 10.000 natkrivenih mjesta što omogućuje potreban komoditet, znatno je povećan broj dolazaka kompletnih porodica i to daje poseban domačinski ugođaj. A zna se i ko je najviše zaslužan da se pokrene izgradnja, a razne akcije, donacije, desetogodišnje su samo slijed stvari. Mogli su to pokrenuti i neki prije (odziv raje bio bi neosporan) al nisu imali muda, želje a najviše pameti. Al eto ovi nam nisu valjali. A kvalitetnih ljudi iza svakog čoška.
E još kad bi bili bolji rezultati i scenografija na Jugu bez baklji ... E Valtere sanjaj, ovo prvo možda aBd i dočekaš al ovo drugo MeŠčini teško.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

salle86
Kontakt:

uto dec 13, 2022 8:38 pm

Ma samo inat...što nas više (stvari) yebe, mi sve zagriženiji 😁
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Grbavica
Kontakt:

uto dec 13, 2022 9:20 pm

salle86 je napisao/la:Ma samo inat...što nas više (stvari) yebe, mi sve zagriženiji slika
Ja zato i volim Zelju.
Identifikujem se sa njim. Trudis se, radis, boris se, pa te nesto sjebe :D pa se opet dignes i sve tako ciklicno. Nikad nije dosadno slika

Ko nas je kleo, nije dangubio.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto dec 13, 2022 10:54 pm

Grbavica je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Ma samo inat...što nas više (stvari) yebe, mi sve zagriženiji slika
Ja zato i volim Zelju.
Identifikujem se sa njim. Trudis se, radis, boris se, pa te nesto sjebe :D pa se opet dignes i sve tako ciklicno. Nikad nije dosadno slika
Najboji opis ovog kluba. Isti osjecaj. Guras nesto, pa te sjebu pa opet iznova i tako. Nismo veliki trofejima, ali prica nam je holivudska. Ne sad nego kroz cijelu proslost. Od prve titule pa do maltene incijative da budemo ugaseni u godinu dana. Pa Joskovo NE pa opstanak pa prva liga pa umalo titula pa afera i izbacivanje pa eto nas blizu vrha opet pa tron pa tapkanje u mjestu pa povratak Ivice, pa opet blizu vrha pa Videoton, pa pad pa nam zapalise stadion, otese nam umalo sve pa 9-0 od Zmaja od Bosne do titule kao najveci autsajderi ikad, opet kontra politike. Pa godine dominacije pa ajde nazad u prosjek, opet izbjegavamo gasenje pa godine dominacije, pad pa godine napretka pa opet blizu vrha, Amarov krah umalo gasenje i evo sad smo tu negdje zivi, na skrgama ali ide to ka necemu. Izdobrit ce. Ja u glavi imam teoriju da je sve moguce. Otisao je Jakirovic otvorila si minimalna sansa. U Borcu nesto nestima a Siroki zna posustati. Mozda nam se otvori kao 09/10. Ko zna. Mozda i nece nije ni vazno, bitno je da smo tu. Kakvi god da smo.

storm_raider
Kontakt:

sri dec 14, 2022 7:44 am

To ti je Zeljo..., ali napravice se taj korak.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cala
Kontakt:

sri dec 14, 2022 10:02 am

Grbavica je napisao/la:
Ja zato i volim Zelju.
Taman kao prava radnicka klasa. Taman kad pomislis da si nesto postigao u zivotu, stigao na dobro mjesto u karijeri nastane neko sranje u firmi i nekako ostanes bez plate ili posla. Hajmo ispocetka :D

Leon_Professional
Kontakt:

sri dec 14, 2022 11:14 am

Imamo li prostora za dovodjenje igraca ili je sada sve usmjereno na cekanje odgovora iz porezne?

Jer neko gore pomenu da nam se moze otvoriti sansa za nesto vise u tom rezultatskom segmentu. A za to nam treba prije svega neki napadac koji moze dati 3-4 gola,

Sky1
Kontakt:

sri dec 14, 2022 2:01 pm

Imamo li prostora za dovodjenje igraca ili je sada sve usmjereno na cekanje odgovora iz porezne?

Jer neko gore pomenu da nam se moze otvoriti sansa za nesto vise u tom rezultatskom segmentu. A za to nam treba prije svega neki napadac koji moze dati 3-4 gola,
To možemo nagađati samo, kako bude biće.

MiroslavKruzik

sri dec 14, 2022 8:01 pm

Koliko nam je dobar marketing u Klubu i aktivan online shop na društvenim mrežama najbolje pokazuje činjenica da je zadnji post objavljen 11.11. Treba li ihpodsjetiti da je danas 14.12.,da je dijaspora u državi, da je zimska sezona uveliko počela a samim time i zimski artikli poput šalova, kapa, debljih dukseva, suveniri, dresovi itd.

Plata ide, odmor uveliko traje... ali ćete od navijača sutra tražiti, a nesposobni ste da se nametnete na tržištu koje je toliko otvoreno i možemo biti nevjerovatno konkurentni.

I dođe press i pricaju o nekom unaprijeđenju poslovanja kada je u pitanju shop i macron..dajte pometite prvo osnovno, dovoljno bi bilo da se za ova 2 mjeseca od prihoda shopa zaradilo minimalno 100k,a to je dobrim marketingom i radom na terenu itekako moguce ostvariti i za 10 dana a ne 60 dana najvece šoping utakmice na trzistu.

Poslovanje kluba je biznis, ali treba imati sposobne i marljive na trzistu rada. Nekada smo se smijali mejlovima u 4h, ma da, sada se smijemo prepucavanju Adzem vs članovi Skupstine/Uprava.

volimtezeljo

sri dec 14, 2022 8:56 pm

"Nevjerovatno konkurentni".. na osnovu cega?
Nakon cijele godine FK Zeljeznicar imao rezultat od 129.000 KM koji su rekordni na sve prethodne godine kad je Fan Shop u pitanju. Ne kazem da ne moze bolje, ali ljudi dragi popustite malo.
Fanshop radi gotovo perfektno.
I nadje se covjek da to bas kritikuje.
Ako vec znate par termina tipa "soping utakmica" ne stavlja vas u polozaj da stvarno nesto znate o prodaji.
Koliko to Zeljo ima zaposlenih ljudi koji rade na terenu, a i inace koliko fanshop zaposljava ljudi? Samo nemoj da neko spomene Bingo, SCC i slicne promocije..
I da niko se nije smijao niti ismijavao meilovima u 4h, raja je sa velikim respektom pricala o tome.
To moze proci u TK, ZDK, gdje nema pdv, sve je na 550 km, KS je druga prica. Druga drzava u odnosu na sve regije, kantone u BiH.

volimtezeljo

sri dec 14, 2022 9:22 pm

Zeljo je u ovoj godini ostvario najveci profit 440.000KM prihoda.
Sacuvao je 2 miliona u odnosu na prethodnu godinu, a jedni je 2017te vise zaradjeno kad je bilo 880.000 km priihoda. A ta godina obiljezena sa prihodima od europe, transferima.
Malo respekta prema ovim ljudima u klubu ne bi skodilo.

gavran
Kontakt:

sri dec 14, 2022 10:11 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
uto dec 13, 2022 5:44 pm
uto dec 13, 2022 12:39 pm
Ne volim o njima, i fakat me ne zanimaju, ali spominjati da Mirvić sjedi sa navijačem Želje, u njegovom restoranu, i to mu uzeti za zlo je stvarno umobolno, i stvarni pokazatelj šta oni misle o nama. Mislim bar meni to nije ništa novo, nego samo potvrda njihovog hinjskog razmišljanja kada između sebe komuniciraju.
Zabranit ce djevojkama da se udaju za nase navijace kako je krenulo 😂😂
Trebamo mi zabranit, ne trebaju nam takvi mjesani brakovi. Ja sam dijete takvog braka, tesko djetinjstvo ne dao Bog nikom
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

gavran
Kontakt:

sri dec 14, 2022 10:13 pm

Ocepice Dzenisa
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, cipiripi, Dzezvar, Google [Bot] i 42 gosta.

Prijava