Vjerovao ti meni ili ne , citava njegova bliza porodica , pa i on sam je navijao za Zelju
Vjerovao ti meni ili ne , citava njegova bliza porodica , pa i on sam je navijao za Zelju
To vise nikog normalnog ne bi smjelo 1% cuditi.
Ja sam znao citati onaj forum, ali nakon sto sam procitao da je lik napisao "manijaci nisu najozbiljnija navijacka skupina u BiH" samo ugasio i nikad vise nisam usao, Kakav je ono skup mentola i pavijana, nevjerovatno
Ono se ne može zvati forumom. Sve bolesni pitari i botovi.
Jos jedno od tupih oruđa kojima su se Edisovi mrzitelji sluzili protiv njega u proteklom periodu. Inace Luka Ratkovic, napadac koji je bio na probi, dovoljno da se na Edisa digne hajka po saznanju te informacije.
Bolesnici, kompleksasi koji su umisljeni da su divovi, da su iznad nekoga.. pa eto cuj sjedi u restoranu ciji je vlasnik navijac Zelje..Veteran1965 je napisao/la: ↑uto dec 13, 2022 12:39 pmNe volim o njima, i fakat me ne zanimaju, ali spominjati da Mirvić sjedi sa navijačem Želje, u njegovom restoranu, i to mu uzeti za zlo je stvarno umobolno, i stvarni pokazatelj šta oni misle o nama. Mislim bar meni to nije ništa novo, nego samo potvrda njihovog hinjskog razmišljanja kada između sebe komuniciraju.
Nema šanse da se tekma na Koševu igra...Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto dec 13, 2022 1:27 pmKako stvari stoje na gradskom stadionu bit ćemo većina na derbiju.