Vjerovao ti meni ili ne , citava njegova bliza porodica , pa i on sam je navijao za Zelju
Vjerovao ti meni ili ne , citava njegova bliza porodica , pa i on sam je navijao za Zelju
To vise nikog normalnog ne bi smjelo 1% cuditi.
11.2.2016. - 25.6.2024.Ja sam znao citati onaj forum, ali nakon sto sam procitao da je lik napisao "manijaci nisu najozbiljnija navijacka skupina u BiH" samo ugasio i nikad vise nisam usao, Kakav je ono skup mentola i pavijana, nevjerovatno
Ono se ne može zvati forumom. Sve bolesni pitari i botovi.

Jos jedno od tupih oruđa kojima su se Edisovi mrzitelji sluzili protiv njega u proteklom periodu. Inace Luka Ratkovic, napadac koji je bio na probi, dovoljno da se na Edisa digne hajka po saznanju te informacije.
11.2.2016. - 25.6.2024.Bolesnici, kompleksasi koji su umisljeni da su divovi, da su iznad nekoga.. pa eto cuj sjedi u restoranu ciji je vlasnik navijac Zelje..Veteran1965 je napisao/la: ↑uto dec 13, 2022 12:39 pmNe volim o njima, i fakat me ne zanimaju, ali spominjati da Mirvić sjedi sa navijačem Želje, u njegovom restoranu, i to mu uzeti za zlo je stvarno umobolno, i stvarni pokazatelj šta oni misle o nama. Mislim bar meni to nije ništa novo, nego samo potvrda njihovog hinjskog razmišljanja kada između sebe komuniciraju.
Nema šanse da se tekma na Koševu igra...Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto dec 13, 2022 1:27 pmKako stvari stoje na gradskom stadionu bit ćemo većina na derbiju.